L_Francisc Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Vreau sa-mi iau o masina 4x4 si nu stiu ce sa aleg intre cele doua Terrano sau Patrol (pana in '95 ambele masini), important este ca vreau sa merg si cu ea prin oras si pe munte fiind singura mea masina, daca la Terrano stiu sigur ce imi trebuie (un terrano I 2+1 usi de 2,7 TD) despre Patrol nu stiu mai nimica. Dispun pana in 4000 euro pentru ea si vreau sa o iau din Germania , acum stiu ce Terrano imi trebuie dar vreau sa-mi largesc optiunile si as fi incantat de un Patrol daca se poate,nu caut ceva cu un motor monstru vreau sa consume putin (in limetele unui 4x4) si la patrol as vrea versiunea scurta ca nu am familie inca. Voi care credeti ca ii mai buna in raport pret/calitate/consum??????? Orice informatie mi-ar fi de ajutor manuale mecanice pt Patrol,orice ... MERSI !!!!! Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 cauta un patrol 2,8 d sau td d ul ia 10 maxim 12 in oras fiabila, piese se gasesc si nu sunt scumpe deloc confort mai putin, dar poti compensa cu un luck agresiv :grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Patrol Y60 GR 2.8 TD SWB foarte buna si fiabila,si frumoasa pe deasupra :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Patrol Y60 GR 2.8 TD SWB foarte buna si fiabila,si frumoasa pe deasupra :D Hai ca misto si pe dedesupt, de interior nu mai vorbim :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 patrolllll !!! nu-ti strica bani pe terano !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 patrolllll !!! nu-ti strica bani pe terano !!! Nu fi chiar asa categoric. Daca isi ia omul terrano inseamna ca a aruncat banii? Eu ii recomand omului patrol pt ca are punte rigida fata. Pana la urma intre terrano si pajero ce mare diferenta este? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Eu ii recomand omului patrol pt ca are punte rigida fata. Pana la urma intre terrano si pajero ce mare diferenta este? Corect, mon ami :h5 Tocmai le explicam exact aceiasi chestie la neshte baieti pe un forum de vinatoare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Eu vorbesc ca unul care chiar am facut offroad cu terrano I si am mers si cu terrano II pe coclauri.Masina e chiar ok,as spune ca are si cateva avantaje in fata patrolului,in primul rand conteaza ce vrei sa faci cu masina. Daca nu vrei altceva mai mult decat niste forestiere,offroad de tura,nivel mediu o sa fii surprins ca terrano e mai comod,confortabil,prin locurile inguste se descurca mai usor,consuma mai putin....... Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Eu ii recomand omului patrol pt ca are punte rigida fata. Pana la urma intre terrano si pajero ce mare diferenta este? Corect, mon ami :h5 Tocmai le explicam exact aceiasi chestie la neshte baieti pe un forum de vinatoare :grin: da si mie linku ala undei gasesc si eu pe baietii cu vantoarea te rog frumos... :h5 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Tocmai le explicam exact aceiasi chestie la neshte baieti pe un forum de vinatoare :grin: care? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 @floriandan Is de aceiasi parere cu Costin adica, pana la urma intre terrano si pajero ce mare diferenta este. @catalinrs4 http://www.vinatoare.ro O sa ai surpriza sa mai intilnesti citiva de pe aici si acolo :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Eu ii recomand omului patrol pt ca are punte rigida fata. Pana la urma intre terrano si pajero ce mare diferenta este? Corect, mon ami :h5 Tocmai le explicam exact aceiasi chestie la neshte baieti pe un forum de vinatoare :grin: intre terano si pajero este o diferenta ! SIGLA :D raman la aceiasi parere PATROL ! intre terano si patrol nu exista termeni de comparatie, sunt doua masini total diferite ! in final omul cumpara ce vrea si ce poate ! bafta la cumparaturi ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 @floriandan http://www.vinatoare.ro O sa ai surpriza sa mai intilnesti citiva de pe aici si acolo asta voiam merci :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 @L_Francisc : Omule, daca ai bani de Patrol nu mai sta pe ganduri !!! ... daca nu-ti bati joc de ea si daca ii faci minima intretinere in mod regulat [ reviziile ], atunci e "masina pe viata" ... or sa te ingroape copiii in ea :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Ce-i drept ca sigla de mitsubishi arata mai bine :grin: :grin: :grin: by koala : ... vezi Tzupare ca ti-am sters eu una dintre "dubluri" ... Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Ce-i drept ca sigla de mitsubishi arata mai bine :grin: :grin: :grin: sa inteleg ca intre terrano din 94 si mitsu 94 ....e mai ok mitsu?... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Da si eu as alege mitsubishi,e foarte misto masina. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 corect :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 pt. L_Francisc parca mai bine "Patrol" decat "Terano" :roll: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 I-ati patrol gr y60, ce mai reusita masina facuta de nissan, eu o am acasa si sunt foarte multumit, mai e cineva in iasi care are una merge non stop din 1993 are vreo 700 mii km si inca mere cu ea...... TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate