Vizitator McLeons Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 (editat) Buna,incerc de cateva saptamani sa schimb filtrul de benzina si..nu-l gasesc..:al.Am fost la cateva service-uri,dar nu reprezentante Hyundai,si desi mecanicii s-au uitat pe circuitul de benzina de la motor pana la rezervor,nu l-am gasit..Este un Santa Fe 2.7 V6,benzina,170CP,transmisie automata,an fab.2002.Are cineva idee unde este? Editat Decembrie 18, 2010 de McLeons Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Santa Fe 2.7 V6,benzina-2002 : schimbare filtru benzina ??? Filtrul se afla in rezervor. E o sita mai mult,care (cica) nu se schimba niciodata. Teoretic daca vrei sa-l schimbi,trebuie sa schimbi si pompa de benzina. Daca vrei si daca poti,desfa rezervorul si curata sita manual. Un jet de aer comprimat ar fi ideal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator McLeons Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Santa Fe 2.7 V6,benzina-2002 : schimbare filtru benzina ??? Si eu m-am gandit la varianta asta dar n-am ajuns pana la desfacerea rezervorului..Multumesc pt lamurire,sa vad cum o rezolv.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate