Adytzu Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Salut - am si eu o belea cu jeep-ul din posesie sa poate ma ajutati si pe mine .. ori cu ceva sfaturi , ori cu un mecanic de prin bucuresti ;) Am observat de cam 1 saptamana ca la rece mai ales imi picura motorina de la pompa de f inalta presiune ... din partea cu retur ( in partea stanga cum te uiti la motor ) Din ce vad eu acolo sunt 2 furtune care dau inapoi in filtru si ele sunt prinse pe o placa care are o granitura si este stransa de un imbus Mai jos sunt alte 2 imbus-uri care strang o alta parte a pompei Din ce am mai citit ar trebui schimbate garniturile acelea - problema este ca sunt un pic nedumerit in privinta pretului - mi s-a cerut aproximativ 10 mil (1000 ron ) - ceea ce pare destul de mult avand in vedere ca setul de reparatii car fi cam 200 ron Parerea mea .. 200 ron piesele si 800 manopera ? .... ce naiba ca doar nu fac setul motor lol ... nu cred ca ar trebui sa depaseasca 2-3 ore schimbatul garniturilor .. de aia va intreb Ce ma sfatuiti sa fac ... ? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: 2.7 CRD - pierde un pic de motorina pe la pompa - pls help Buna ziua ! Iei garniturile si le schimbi singur, daca nu cumva e chiar vreun furtun plesnit. Desi si acela ai putea sa-l schimbi tot tu, daca ai cat de cat inclinatii mecanice si logica in gandire. Si banii economisiti se pot reinvesti in chestii mai terestre, un mic, un gratar, o sampanie, ceva carnita roz... :top Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rubi Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: 2.7 CRD - pierde un pic de motorina pe la pompa - pls help Salut, In cazul in care nu ai documentatia de service. Aici este si cea pt benzina si CRD. Am banuit ca e vorba de un wrangler 2.7 CRD. Succes! Tine-ne la curent. _ENGINE-Fuel System.pdf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adytzu Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: 2.7 CRD - pierde un pic de motorina pe la pompa - pls help Dap .. greseala mea - am uitat ca sunt mai multe modele 2.7 crd :( Din pacate este motorul de Mercedes .. si este un Grand Maine ma duc sa vad daca gasesc kit de reparatie... si din ce am mai citit .. nu cred ca se ajunge la 10 mil totusi Am auzit pe undeva ca pe sos Alexandriei e un service Bosch - specializati in pompe diesel - si la un VW . a fost 200 RON cu tot cu piese ( garnituri ) -> Stiu ca nu se compara exact - dar .... poate scap mai usor lol .. maine ii sun si anunt ce am facut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adytzu Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: 2.7 CRD - pierde un pic de motorina pe la pompa - pls help -> rezolvat Salutare Am reusit si am rezolvat problema .. cu 500 RON Se pare ca este o problema comuna la CRD-urile de la mercedes .. o-ring-urile imbatranesc si nu mai etanseaza cum trebuie Din cauciuc se facusera plastic ... nu mai erau elastice de loc .. chiar se rupeau-> faza e ca sunt o gramada si in pompa - daca nu te duci la cineva specializat ai toate sansele sa o tranform intr-un puzzle lol Toata distractia a durat 3h ... si masina merge din nou.. nu mai pierde Am schimbat bineinteles TOATE o-ring-urile , inclusiv de la filtru ca sa fiu sigur Cam asta ar fi - cred ca se poate inchide - thanks for help ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate