Vizitator nanuk Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 este cineva interesat de o plimbare cu motocicletele ?inafara tarii, bineinteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 eu. La Dakar :grin: :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 eu. La Dakar :grin: :wink: Ma inscriu si io :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Re: plimbare cu moto la vara este cineva interesat de o plimbare cu motocicletele ?inafara tarii, bineinteles. ursule, daca ma dai o tura cu motoru tau, te dau si io o tura cu barca mea :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 eu. La Dakar :grin: :wink: Ma inscriu si io :wink: Eu am glumit. Dar sper ca in vreo 2 ani sa nu mai glumesc. Da' hai ca ii stricam topicul omului. Scuze Nanuk. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Re: plimbare cu moto la vara este cineva interesat de o plimbare cu motocicletele ?inafara tarii, bineinteles. de ce nu!!!! ce motor ai?! :D eu faceam des timisoara-constanta vara la mare...mar tenta o iesire in afara mcar si pana in ungaria numai ca pana acuma nu prea am avut cu cine din pacate... :P PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Si pe mine m-ar tenta asa ceva. Sa vedem cum ne incadram cu timpul anul asta. Am o Honda CB 750 old scool deocamdata. :grin: Dar imi place foarte mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Am fost in Grecia cu motorul .... SUPPPEEER Daca vreti as incerca un Brno (la etapa de CM) combinat cu cateva zile la Praga .... cum suna? FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 eu am o honda cb1300. propun ceva cu curbe,gen alpi, croatia,muntenegru,etc...albania cu trecere in sicilia este iar marfa.dar e bine in mai-iunie sau sept,vara este f aglomerat si supercald. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 eu am o honda cb1300. propun ceva cu curbe,gen alpi, croatia,muntenegru,etc...albania cu trecere in sicilia este iar marfa.dar e bine in mai-iunie sau sept,vara este f aglomerat si supercald. Perioadele sunt chiar cele mai bune ... poti sa ma consideri 99% abonat pentru orice combinatie Croatia-Italia, Italia-Grecia cu fery. Mai sau Sept sa fie + mic concediu (pauze) pentru familion! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 mie mi-ar placea dar nu promit ca pot sa vin depide de factorul timp care la mine apare si dispare pe moment asa ca vb mai aproape de eveniment....planuiti-l voi si dati un semn cu o sapt sau 2 inainte. Daca imi voi permite am sa dau si eu join. Multumesc! BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Re: plimbare cu moto la vara este cineva interesat de o plimbare cu motocicletele ?inafara tarii, bineinteles. ursule, daca ma dai o tura cu motoru tau, te dau si io o tura cu barca mea :2dr cu motorul?si unde punem vulpile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Re: plimbare cu moto la vara este cineva interesat de o plimbare cu motocicletele ?inafara tarii, bineinteles. ursule, daca ma dai o tura cu motoru tau, te dau si io o tura cu barca mea :2dr cu motorul?si unde punem vulpile? pe ghidon :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Oare ma tine batranica mea la un drum lung? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 nenea max, lasa ca iti tin io companie in coada plutonului cu tinerica mea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 @max fara tine pe ea tine o viata. acum serios : are motor de 750,ar trebui sa te duca lejer dar nu cu un bagaj f mare....mergi si tu k adevaratii : chiloti si ciorapi de schimb si cartea de credit.atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 :D http://up.picr.de/746646.jpg PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 ba,te bat :grin: .mi-e de ajuns k ai mv agusta (desi eu as prefera brutale),nu veni acu si cu vulpi :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 da e misto brutale imi place si mie mai ales pt oras :grin: daca iti place brutale inseamna ca iti place si asa ceva... :h5 http://up.picr.de/746702.jpg PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 da,dar ink nu am mers cu ea.au una la harley in b la teste,dar afara nu e tocma vreme de moto.desi sunt un fan impatimit a motrului in 4 cilindri,fie ei in linie sau in V.si acum imi par cam rau k nu mi-am luat vfr. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 buellu asta e de vanzare! apartine al unui prieten bun din timisoara...am avut motorul cam 2 saptamanii si trebuie sa recunosc ca am ramas placut impresionat.... :h5 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 @max fara tine pe ea tine o viata. acum serios : are motor de 750,ar trebui sa te duca lejer dar nu cu un bagaj f mare....mergi si tu k adevaratii : chiloti si ciorapi de schimb si cartea de credit.atat. Ursule, sa stii ca inca am probleme cu membranele de la carburatoare ca sunt vechi si crapate si tot ma duce lejer. Inca nu am gasit un set nou de membrane. E drept ca asta nu e motor de viteza dar 130-140 km\h ma duce. Asa veche cum e. Am ramas surprins cand am luat-o cat de bine sta pe drum. E drept ca are multe piese noi pe ea. Dar mai am inca de lucru. A stat mult si sunt cam intepenite franele. La primavara ma ocup de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 f misto motorul tau max. e parte din istoria nakedurilor. sa ai grija de ea. la drum lung insa nu poti sa pleci - te da vantu jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 f misto motorul tau max. e parte din istoria nakedurilor. sa ai grija de ea. la drum lung insa nu poti sa pleci - te da vantu jos. Am luat-o pt mie imi plac in general modelele mai clasice. Iar asta e unul dintre ele. Si, din cate am inteles, e un model cu o fiabilitate mare. Motorul, desi e numai 750cc, are un cuplu foarte bun. Doar sunt 4 pistoane. Vreau sa ii schimb ghidonul pt ca nu e original si sa ii pun o anvelopa mai lata pe spate. Furca imi permite dar nu stiu daca si janta. Daca stie cineva de unde as putea cumpara un set de membrane carburatoare ar fi tare bine. Eu nu am gasit pana acum. Am cumparat de pe ebay un set de reparatie carburatoare dar nu continea si membranele. Doar cuiurile pontou su niste garnituri de la capace. Caucicurile au doar cateva sute de km dar trebuie sa le schimb pentru ca sunt imbatranite, si nu mai prezinta siguranta. Degeaba au profilul ca nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 as putea intreba eu la kaore - e un mos japonez aici in bucuresti, care se ocupa de motoare. in general se ocupa de motoare vechi si aduce piese direct din japan deci am retinut bine? - set membrane carburatoare honda cb 750 k (din ce an e?) - ghidon (original vrei?) - anvelope noi + daca merge mai lata pe spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate