Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

plimbare cu moto la vara

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

@ionut73 : nu te sufla nimic, noi mergem pe curbe nu drept cu 300 din benzinarie in benzinarie spre bucuria copiilor

@max : dupa ce o termini,o cumpar :grin: este intr-adevar un cult.eu as fi prudent cu cauciucul mai lat pe spate,in general iti permite si janta cat iti permite bascula dar e f posibil sa-i strici tot handlingul.se gasesc acum gume pt motociclete istorice care arata vintage dar au amestec de cauciuc de ultima generatie.atunci vei fi surprins ce bine sta pe drum.si nu cauta aici,k nu gasesti gume decat pt carenate,frateeeee :hm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

as putea intreba eu la kaore - e un mos japonez aici in bucuresti, care se ocupa de motoare. in general se ocupa de motoare vechi si aduce piese direct din japan

deci am retinut bine?

- set membrane carburatoare honda cb 750 k (din ce an e?)

- ghidon (original vrei?)

- anvelope noi + daca merge mai lata pe spate

Honda CB 750k an de fabricatie 1980

seria sasiu RC012022398

TIP MOTOR: RD 04 E

SERIE MOTOR: 2709454

37KW

Ghidon il vreau original.

Anvelope noi , totusi ma tenteaza pe spate sa fie mai lata datorita aspectului dar nu e obligatoriu.

Membranele sunt cele mai urgente.

As mai vrea si un set de simeringuri pentru amortizoarele din furca fata.

Link spre comentariu

@ionut73 : nu te sufla nimic, noi mergem pe curbe nu drept cu 300 din benzinarie in benzinarie spre bucuria copiilor

@max : dupa ce o termini,o cumpar :grin: este intr-adevar un cult.eu as fi prudent cu cauciucul mai lat pe spate,in general iti permite si janta cat iti permite bascula dar e f posibil sa-i strici tot handlingul.se gasesc acum gume pt motociclete istorice care arata vintage dar au amestec de cauciuc de ultima generatie.atunci vei fi surprins ce bine sta pe drum.si nu cauta aici,k nu gasesti gume decat pt carenate,frateeeee :hm

Bascula permite anvelopa mai lata dar nu stiu cat permite janta.

Link spre comentariu

Ca fost detinator de batranica japoneza, care a mai si stat pe bara o lunga pe rioada, nu-ti recomand sa pleci la un drum asa de lung, c-o astfel de motocicleta, decat dupa ce ai facut un numar de cativa zeci de mii de kilometri prin tara.

Intotdeauna mai apare cate ceva care a imbatranit si trebuie schimbat.

Cand vei merge cateva mii de kilometri fara ca sa cada nimic la ea, te poti gandi si la un drum mai lung, dar si atunci nu se stie.

Link spre comentariu

Ca fost detinator de batranica japoneza, care a mai si stat pe bara o lunga pe rioada, nu-ti recomand sa pleci la un drum asa de lung, c-o astfel de motocicleta, decat dupa ce ai facut un numar de cativa zeci de mii de kilometri prin tara.

Intotdeauna mai apare cate ceva care a imbatranit si trebuie schimbat.

Cand vei merge cateva mii de kilometri fara ca sa cada nimic la ea, te poti gandi si la un drum mai lung, dar si atunci nu se stie.

Au fost schimbate urmatoarele piese:

anvelope (dar nu s-a circulat cu ele)

toba

filtre, placute, discuri de frana

cabluri acceleratie si ambreiaj

kit complet ambreiaj

admisiile (tuburile alea de cauciuc dintre carburatoare si motor,cele vechi erau crapate)

Mai trebuie sa fac o revizie la etriere si sa schimb simeringurile la telescoape pe fata.

In rest, se tine foarte bine batranica.

Link spre comentariu

Si pe mine m-ar tenta asa ceva.

Sa vedem cum ne incadram cu timpul anul asta.

Am o Honda CB 750 old scool deocamdata. :grin: Dar imi place foarte mult.

pune si tu o poza cu ea

e motoreta strasnica

sa o stapanesti sanatos

mie imi place mult modelul

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Si pe mine m-ar tenta asa ceva.

Sa vedem cum ne incadram cu timpul anul asta.

Am o Honda CB 750 old scool deocamdata. :grin: Dar imi place foarte mult.

pune si tu o poza cu ea

e motoreta strasnica

sa o stapanesti sanatos

mie imi place mult modelul

BAFTA!

Mersi

Poze sunt chiar in prima pagina a topicului acesta.

Link spre comentariu

:hm scuze nu am vazut citisem toate paginile

probabil ca nu imi incarcase pozele......conexiunea asta.....

frumos model si motoreta arata foarte bine

asta e din categoria aia de motoare care nu prea poate fi distrus :-P

sa o stapanesti sanatos :h5

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI
Uite ce mi-a adus Mos Cracica....din germanica...Nu stiu nimic despre ea (experienta mea moto se limiteaza la un CZ 175 sport,un Simson ...si Jawa de dirt-trak cu care mi-am rupt ceva oase)..Are franele blocate,acumulatorul dus si ceva furtune coapte...in rest ,astept sa vina caldura sa stau si eu in garaj pe ea sa o invart.
Link spre comentariu

.. ...si Jawa de dirt-trak .....

Aia motocicleta ..... m-as da un pic de curiozitate .... si chiar cred ca o sa ma duc sa ma dau si eu o data pe zgura ....

S-o stapanesti sanatos si s-o surubaresti cu succes!

PS. Daca poti, schimba aparatorile alea de maini cu ceva mai sanatos!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI
.. ...si Jawa de dirt-trak .....

Aia motocicleta ..... m-as da un pic de curiozitate .... si chiar cred ca o sa ma duc sa ma dau si eu o data pe zgura ....

S-o stapanesti sanatos si s-o surubaresti cu succes!

PS. Daca poti, schimba aparatorile alea de maini cu ceva mai sanatos!

Multumesc.

Daca iti place sa mergi cu 80 numai cu viraje pe stanga,fara frane.......si cu zgura pana si in fund .....sigur iti va placea.... :h5 .....Adevarul ca in 1980 nu existau echipamente ca acum.....

Cat despre tartareata mea....cred ca va scapa (singura) de plasticaraie cu prima ocazie cand va vedea padurea....ca pe sosea nu o pot scoate pt ca inca nu am actele ei....si nici nu stiu daca vor aparea vreodata ..deci va fi scula de tavaleala..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare