Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

plimbare cu moto la vara

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Re: plimbare cu moto la vara

este cineva interesat de o plimbare cu motocicletele ?inafara tarii, bineinteles.
de ce nu!!!! ce motor ai?! :D eu faceam des timisoara-constanta vara la mare...mar tenta o iesire in afara mcar si pana in ungaria numai ca pana acuma nu prea am avut cu cine din pacate... :P
PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost in Grecia cu motorul .... SUPPPEEER

Daca vreti as incerca un Brno (la etapa de CM) combinat cu cateva zile la Praga .... cum suna?

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

eu am o honda cb1300.

propun ceva cu curbe,gen alpi, croatia,muntenegru,etc...albania cu trecere in sicilia este iar marfa.dar e bine in mai-iunie sau sept,vara este f aglomerat si supercald.

Link spre comentariu

eu am o honda cb1300.

propun ceva cu curbe,gen alpi, croatia,muntenegru,etc...albania cu trecere in sicilia este iar marfa.dar e bine in mai-iunie sau sept,vara este f aglomerat si supercald.

Perioadele sunt chiar cele mai bune ... poti sa ma consideri 99% abonat pentru orice combinatie Croatia-Italia, Italia-Grecia cu fery. Mai sau Sept sa fie + mic concediu (pauze) pentru familion!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

mie mi-ar placea dar nu promit ca pot sa vin

depide de factorul timp care la mine apare si dispare pe moment

asa ca vb mai aproape de eveniment....planuiti-l voi si dati un semn cu o sapt sau 2 inainte. Daca imi voi permite am sa dau si eu join. Multumesc!

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

este cineva interesat de o plimbare cu motocicletele ?inafara tarii, bineinteles.

ursule, daca ma dai o tura cu motoru tau, te dau si io o tura cu barca mea :2dr

cu motorul?si unde punem vulpile?

Link spre comentariu

ursule, daca ma dai o tura cu motoru tau, te dau si io o tura cu barca mea :2dr

cu motorul?si unde punem vulpile?

pe ghidon :ga

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

@max

fara tine pe ea tine o viata.

acum serios : are motor de 750,ar trebui sa te duca lejer dar nu cu un bagaj f mare....mergi si tu k adevaratii : chiloti si ciorapi de schimb si cartea de credit.atat.

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
da,dar ink nu am mers cu ea.au una la harley in b la teste,dar afara nu e tocma vreme de moto.desi sunt un fan impatimit a motrului in 4 cilindri,fie ei in linie sau in V.si acum imi par cam rau k nu mi-am luat vfr.
Link spre comentariu

@max

fara tine pe ea tine o viata.

acum serios : are motor de 750,ar trebui sa te duca lejer dar nu cu un bagaj f mare....mergi si tu k adevaratii : chiloti si ciorapi de schimb si cartea de credit.atat.

Ursule, sa stii ca inca am probleme cu membranele de la carburatoare ca sunt vechi si crapate si tot ma duce lejer. Inca nu am gasit un set nou de membrane.

E drept ca asta nu e motor de viteza dar 130-140 km\h ma duce. Asa veche cum e. Am ramas surprins cand am luat-o cat de bine sta pe drum. E drept ca are multe piese noi pe ea. Dar mai am inca de lucru. A stat mult si sunt cam intepenite franele.

La primavara ma ocup de ea.

Link spre comentariu

f misto motorul tau max. e parte din istoria nakedurilor. sa ai grija de ea.

la drum lung insa nu poti sa pleci - te da vantu jos.

Am luat-o pt mie imi plac in general modelele mai clasice. Iar asta e unul dintre ele. Si, din cate am inteles, e un model cu o fiabilitate mare.

Motorul, desi e numai 750cc, are un cuplu foarte bun. Doar sunt 4 pistoane.

Vreau sa ii schimb ghidonul pt ca nu e original si sa ii pun o anvelopa mai lata pe spate. Furca imi permite dar nu stiu daca si janta.

Daca stie cineva de unde as putea cumpara un set de membrane carburatoare ar fi tare bine. Eu nu am gasit pana acum.

Am cumparat de pe ebay un set de reparatie carburatoare dar nu continea si membranele. Doar cuiurile pontou su niste garnituri de la capace.

Caucicurile au doar cateva sute de km dar trebuie sa le schimb pentru ca sunt imbatranite, si nu mai prezinta siguranta. Degeaba au profilul ca nou.

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

as putea intreba eu la kaore - e un mos japonez aici in bucuresti, care se ocupa de motoare. in general se ocupa de motoare vechi si aduce piese direct din japan

deci am retinut bine?

- set membrane carburatoare honda cb 750 k (din ce an e?)

- ghidon (original vrei?)

- anvelope noi + daca merge mai lata pe spate

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare