carbonchief Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Salut, daca exista doritori as dori un sfat. Intentionez sa achizitionez un Pajero 3.5 GDI scurt si nu stiu cum se comporta atit in teren cat si in afara lui, am avut pajero sport 3.0 benzina si l200 2.5 td, vreau o masina sa mearga bine si pe autostrada si in offroad, am inteles ca pajero modelul mai vechi (model 1998) are o optiune de reglare a suspensiilor. Cat de buna este? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: sfat referitor la Mitsubishi GDI 3.5 Eu am Pajero cu reglaj pe duritate si senzatia e foarte faina. Miron Sorin stiu ca are un SWB GDI si cu reglaj pe inaltime la puntea spate, el poate sa-ti dea mai multe detalii. Oricum se pare ca e un motor grozav, din ce spun cei ce au.:top Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: sfat referitor la Mitsubishi GDI 3.5 O data pus la punct merge ca un vis...ce sa zic...mi-a fost mila de el si am luat alt 3.5 automat care i-am pus roti si hai cu el la treaba. Majoritatea mk2 au amortizoare reglabile ca duritate iar foarte putine au si obtiunea de reglare pe inaltime La GDI mai exista o problema de colmatare a injectoarelor fiind cu injectie directa si are un consum mai mare ca un 3.5 cu injectie in galerie Cutia automata (tiptronic) la GDI este dementiala... GDI-ul care l-am avut este acum la Orlando4x4 intretinut de Cristiblondu Bafta la achizitionare zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carbonchief Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: sfat achizitie Mitsubishi GDI 3.5 Multumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: sfat achizitie Mitsubishi GDI 3.5 al meu e din 94 si are optiune de ridicare ,e adeus din anglia si ridica peste 5cm. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate