Cristi Chiscop Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Ajutor pt o excursie in freelander 1 diesel Remarc , char cu '' deosebita placere '' cum multi colegi de pe forum au sarit sa-i dea sfaturi omului ! BRAVO ! Dar ati omis sa cititi o mica propozitie : el voia sa se duca in padure SA-SI IA UN BRAD ! Frumoasa atitudine ! Stiam ca noi ,off-road-erii suntem si putin ecologisti , char unii participa la actiuni de impadurire ... nu invers . Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Ajutor pt o excursie in freelander 1 diesel Remarc , char cu '' deosebita placere '' cum multi colegi de pe forum au sarit sa-i dea sfaturi omului ! BRAVO ! Dar ati omis sa cititi o mica propozitie : el voia sa se duca in padure SA-SI IA UN BRAD ! Frumoasa atitudine ! Stiam ca noi ,off-road-erii suntem si putin ecologisti , char unii participa la actiuni de impadurire ... nu invers . Bun spirit de observatie! Dar daca nici de pe terenul tau nu poti sa iei un brad apoi no comment! Nu am precizat cei drept asta. Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Ajutor pt o excursie in freelander 1 diesel OOOO , Maestre ! Pai daca treceai si pe la "Prezentarea Membrilor " si ne impartaseai ca ai paduri proprii prin zona ..... poate te vizitam si eu cu un " Frilander " .... asa sa le punem in tandem .... ca tot am niscavai neamuri pe la Cehu Silvaniei ... nu e chiar departe ,nu ? Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Ajutor pt o excursie in freelander 1 diesel pai nu e departe deloc de zalau . Oricum la prezentare am spus cine sunt si ce doresc apoi nu e chiar de obraz sa zici ce ai si cum ai . Oricum deja mi se pare ca se depaseste topicul . Multumesc inca odata celor ce m-au ajutat si sunt sigur ca nu doar pe mine ;) Si ca sa fie mai clar am zis ca am avut la dispozitie un freelander si m-a surprins ce poate face. Urmeaza si la mine ori un freelander 2 ori un disco 2 oricum promit o sa te anunt ca poate vrei sa vezi si tu cascada mai ales vara la 35 de grade ;) Sau de ce nu ? sa facem o excursie deocamdata astept fonduri e criza si pe la zalau. Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate