symy139 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Am gasit si eu o Octavia tour, break, din 2002 si as vrea si opinia voastra, pro/contra, accept orice. :grin: Cateva informatii despre masina: SKODA Octavia, 2002, diesel, gri, metalizat, 89000 km, 2 x airbag, BREAK, 1900 cmc, 66 CP, EURO 3, 6 l/100km, 5 usi, 5 locuri, ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, volan reglabil, servo, xenon, ASR, casetofon, , Skoda Octavia combi 1.9 Sdi,data fabricatiei oct.2002,89.000 km,verificabili reali,volan pe dreapta,inmatriculata in Anglia,actele la zi,stare impecabila,ABS,airbag,oglinizi reglabile,inchidere centralizata,alarma,geamuri electrice,unic proprietar in Anglia.Pret 2100 Euro neg. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jantorero Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Re: Skoda Octavia tour sincer ,mi se pare f mult(motor SDI....!!!)max.1500 Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Re: Skoda Octavia tour Vezi la km ca sunt mile si asigurarea n-are cum sa fie valabila. Adica atunci cand faci accident sa despagubeasca pe cineva :grin:. Succesuri! :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudi Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Re: Skoda Octavia tour eu am de peste 5 ani modelul dar cu motor TDI, tot break, luat de nou de la reprezentanta. Ce au in plus (optional) pt.masinile vandute in RO este pachetul de drumuri grele, ce consta in suspensie mai inalta cu 3-4cm si scut de otel ramforsat dedesupt. In rest sunt niste magari de lucru fara intretinere costisitoare, cu conditia sa nu pui botu la toate ofertele reprezentantelor, ca astia ti-ar schimba aproape tot (pe hartie) la fiecare revizie, tu numa sa dai banu. Daca esti atent la ce scrie in planul de service dat de producator (cartea aia cu stampile prin ea) vei cheltui foarte putin si foarte rar pe acest tip de masina, si vei merge muuuulti km.fara reparatii. Ce este un pic inconvenient la masina pe care ai gasit-o e motorul SDI, in sensul ca e cam puturos la demaraj si la depasiri sa nu-ti incerci norocul. :h5:2dr PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Re: Skoda Octavia tour Salutare, si La Multi Ani! Itradevar, am fost si am vazut masina, am conduso, nu pot sa zic ca era neaparat puturoasa, cat si faptul ca aveam nevoie de masina care sa aiba spatiu mare de depozitare, si ieftin de intretinut, adica piese durabile. Masina arata foarte bine, motor, interior, toate cele, dar cand am vazut ca nu am posibilitatea sa o rezolv de acte, macar RAR-u de facut pe 2010, m-am lasat pagubas, cu noile taxe care vor astia sa le aplice....:dr3 (cica, intrebat la RAR, taxa in 2011 m-ar ajunge in jur la 3000 :ha::ha: de 1.5 ori mai mult cat valora masina) Ramane sa vedem ce o sa fie anul acesta cu taxele, poate poate mai dau o sansa si posesorilor de masini second sa inmatriculeze. In schimb, am gasit o Octavia Scout (raman la ideea de spatiu si low cost la intretinere piese), model 2007, 4x4, 100+cai 1.9 TDI care mia facut cu ochiu, si inmatriculata...un pret de 8500 neg la 170k km. Modelul cu care am deschis topicu avea intradevar avea milele reale, adik 57k, verificati la reprezentanta, dar pentru o masina de 8 ani, is putini, si nu stiu cat de mult o stat pe dreapta masina, care si asta ar fi un minus cred. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Re: Skoda Octavia tour ..... In schimb, am gasit o Octavia Scout (raman la ideea de spatiu si low cost la intretinere piese), model 2007, 4x4, 100+cai 1.9 TDI care mia facut cu ochiu, si inmatriculata...un pret de 8500 neg la 170k km. Nu exista Scout cu motorul de 1.9TDi. Doar 2.0 TDI sau 2.0 FSI. Poate-i Octavia 4x4 1.9TDI. Puch 280GE Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Re: Skoda Octavia tour Nu exista Scout cu motorul de 1.9TDi. Doar 2.0 TDI sau 2.0 FSI. Poate-i Octavia 4x4 1.9TDI. posibil, asa zicea in anunt, ca ar fi scout, acu cine stie.... Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanmb Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Re: Skoda Octavia tour Scoutu' il destingi si vizual prin bandourile laterale negre sau gri inchis din cauciuc(la baza masinii). Si eu sunt interesat de aceasta masina, dar pe acest forum nu am gasit nimic despre acest model. RRC 1989 2.4l TD l4 VM Motori LR3 L319 2008 TDV6 2.7 - 2.7 L AJD V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts