baghy Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Azi intre Ploiesti si Bucuresti ma uitam la drumurile care merg prin padure si erau pline de zapada. M-am gandit la voi. Bafta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II am si eu o intrebare...din pacate simbata sunt ocupat cu altceva, asa ca nu pot sa vin decat dumineca...se poate? daca da, cum fac, unde va gasesc, la ce ora? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II :hw:hwcrt82sil lasa botezul pe seama femeii si hai odata fii barbat ca doar de aia ai troliu sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II nu stiu care e mai trist...eu ca nu pot sa merg sau tu ca nu ai cu ce merge:g An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II nu stiu care e mai trist...eu ca nu pot sa merg sau tu ca nu ai cu ce merge:g :))))))))))))))) buna asta ps . vb cu Cobrra pentru Duminica , el poate sa ti spuna zona . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II sunteti pregatiti pentru ,,marea socializare,, ??? hai ca mai sunt cateva zile si gata a iesit si soarele topeste zapada si asa vedem si noi pe unde sa mergem:ha: ce ???nu stiti???? traseele lui ,,cobrra,, nu se cunosc ci se descopera:ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II sunteti pregatiti pentru ,,marea socializare,, ??? hai ca mai sunt cateva zile si gata a iesit si soarele topeste zapada si asa vedem si noi pe unde sa mergem:ha: ce ???nu stiti???? traseele lui ,,cobrra,, nu se cunosc ci se descopera:ha::ha: prefer noroi decat zapada...dar soarele cu -10 grade nu cred ca topeste nimic :)))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Noroi pe frigul acesta grea speranta! Chiar sunt curios cu ce viteza vom face traseul!:dr2 p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Noroi pe frigul acesta grea speranta! Chiar sunt curios cu ce viteza vom face traseul!:dr2 Sa veniti bine pregatiti ca mai mult vom socializa decat vom conduce! Cu zapada ne descurcam, dar ce facem cu gheata?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II cu gheata ? luam niste sare la noi :)))) sau tuica :)) :old:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Nu uitati sa incarcati acumulatorii la camere. Noi, astia care ramanem acasa, ne dorim cat mai multe poze si filme. :tk Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Sa veniti bine pregatiti ca mai mult vom socializa decat vom conduce! Cu zapada ne descurcam, dar ce facem cu gheata?! Lanturi! Daca aveti cu voi va vor face viata mult mai usoara. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Lanturi! Daca aveti cu voi va vor face viata mult mai usoara. Mda! Cine doreste, gaseste aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49384-Promotie-lanturi-antiderapante-marca-RUD&highlight=lanturi Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II dragilor, vremea arata -10 noaptea si -1-2 ziua.. va fi excelent pentru ca vom avea multa zapada inghetata.....deci in concluzie...ne vom trolia si ne trage de ne vor sari capacele.... traseul va fi mult mai usor decat daca ar fi noroi, din ce mai tin eu minte .... dar acum sa vedem ce-o fi.....cate de greu poate fi.... Sunt convins ca pentru zonele cu risc EXTREM Cobrra va avea si variante alternative Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Pante cu mai mult de un grad pe gheata ... apoi prapastie ... inseamna risc EXTREM! "traseul va fi mult mai usor decat daca ar fi noroi" ... va fi simplificat? Sau pe zapada este mai usor decat pe noroi? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II la fel de optimist gandesc si eu ... :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II sunt zone unde e mai usor pe zapada decat pe noroi si invers... Gheata 100% lina ca pe patioar nu vom gasi pe teren pentru drumurile nu sunt foarte circulate...apoi ca totul va fi inghetat adica sleauri, noroaie etc...este alta discutie Decat un noroi proaspat de 40-50 de cm mai bine sleauri inghetate....ca doar nu or fi sleaurile ca pe patinoar.... Forte ai dreptate ca panta - am testat chiar weekendul trecut o astfel de senzatie...si nu e placuta.... Oricum vom vedea si concluzionam de Luni-ncolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II este adevarat ca pantele si inclinatiile laterale pe gheata sunt mult mai periculoase decat pe noroi ...dar nici noroiul nu e asa aderent ...sunt sigur ca nici Cobrra nici alti participanti nu vor sa si strice masinile...evaluam la fata locului gradul de dificultate....nu are rost sa ne impacientam de acum...sunt sigur ca toata lumea o sa se descurce de minune !!! o sa fie o iesire perfecta....sunt sigur ! :n1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Noi venim de vineri seara si ne cazam la pensiunea la care vom sta impreuna sambata spre duminica! Sambata la ora 07.00 plecam spre RomPetrol Blejoi! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II mai e cineva care vine doar duminicA?:hl poate ne intalnim undeva pe langa ploiesti sau..oriunde...si mergem impreuna...unde trebuie sa ajungem...ca eu nu am inteles care e destinatia...:wink: An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II :bananaam facut proba la patrolic amu ca il adusei acas asa ca sper sa fie bine abia asteapta si el dezmatul ca destul a suferit in service sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 (editat) Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Acum (01.43 AM) la Ploiesti ninge!:old Noi (@davema, @tibone si subsemnatu') ne-am facut in noaptea asta antrenamentul pe campul de la Popesti Leordeni cu masinile lui @razvanuta.:br LC 70 cu 3 blocanti si "Simex" nu a putut sa iasa dintr-un morman de zapada troienit pe marginea drumului.:ha: Il las pe el sa povesteasca intr-un topic separat+filmarile aferente! :br Editat Ianuarie 27, 2011 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II Acum (01.43 AM) la Ploiesti ninge!:old LC 70 cu 3 blocanti si "Simex" nu a putut sa iasa dintr-un morman de zapada troienit pe marginea drumului.:ha: :br Si mai important: nu a putut sa iasa la vale !:grin: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II daca pana acum dificultatea traseelor din zona respectiva a fost ......sa zicem de 6 pe o scara de la 1---10 acum este destul e crescuta un 9,5 si asta datorita inghetului. rog pe aceasta cale si aici sa se respecte in primul rand indicatiile din traseu a celor mai experimentati..sa-si dea silinta si ajutorul celor care au nevoie si raman prinsi in capcanele traseului (( ex negativ nu unul impinge si 7 fac poze:h5)) de asemenea aveti in vedere imbracamintea deoarece masa din teren va fii in aer liber!!!! nu pachetele in masini:wink: alte detalii si lamuriri la fata locului pana in plecare:tk locatia o repet in vecinatatea statie rompetrol blejoi cei care vin dinspre bucuresti dupa trecerea calei ferate in parcarea laterala pentru a nu bloca statia peco.:br acestea fiind spuse nu va doresc decat un drum cat mai bun catre noi !!!! noi organizatorii ne vom straduii sa va facem pe plac si sa va asiguram o distractie maxima. cu respect COBRRA & DAVEMA:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: ,,cobrra's trip ---29..30 ianuarie ,, episodul II pai daca nu a plecat cu patrolul..............:old sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate