cipak Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Imi cer scuze pentru trivialitatea mesajului, dar caut de ceva timp unul din cele 2 suruburi cu care se prinde bara stabilizatoare de masina (Samurai '96, santana). Am cautat si in Vitan, si la Obor la vechituri, si la Al Padrino. Este un surub cu pas marunt, daca e nevoie pot sa pun o poza cu cel pe care il am (care insa are o camasa metalica tubulara blocata pe el - de la bucsa, n-am reusit s-o scot nicicum). Are cineva unul in plus? Exista vreun parc de dezmembrari de Suzuki pe linga Bucuresti unde as putea gasi? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: surub bara stabilizatoare Imi cer scuze pentru trivialitatea mesajului, dar caut de ceva timp unul din cele 2 suruburi cu care se prinde bara stabilizatoare de masina (Samurai '96, santana). Am cautat si in Vitan, si la Obor la vechituri, si la Al Padrino. Este un surub cu pas marunt, daca e nevoie pot sa pun o poza cu cel pe care il am (care insa are o camasa metalica tubulara blocata pe el - de la bucsa, n-am reusit s-o scot nicicum). Are cineva unul in plus? Exista vreun parc de dezmembrari de Suzuki pe linga Bucuresti unde as putea gasi? Multumesc. dute la un service auto , ca sigur gasesti prin galetile lor cu suruburi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: surub bara stabilizatoare Ia vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65510-De-unde-cumparam-suruburi-si-piulite-de-calitate&p=723191&viewfull=1#post723191 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: surub bara stabilizatoare Stiu ca a postat cineva la un moment dat intr-un topic ca ar fi luat suruburile astea de la un service auto normal. Erau suruburi de altceva care se potriveau la fix. Poate revine si ne da aceasta informatie pentru ca sunt si eu interesat... sa le folosesc in alt scop :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: surub bara stabilizatoare eu. am luat de la acsa.ro, magazinul brancusi (lucretiu patrascanu), au costat cam vreo 3-4 ron si sunt folosite pe la matiz, vanzatoarea nu a stiut sa-mi spuna exact unde. au filet cu pas fin si lungimea de 50mm parca. intre timp magazinul respectiv s-a desfiintat asa ca trebuie intrebat la celalalt, "Reprezentanta" Str. Breaza Nr.74 A. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate