Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

surub bara stabilizatoare

cipak

Postări Recomandate

Imi cer scuze pentru trivialitatea mesajului, dar caut de ceva timp unul din cele 2 suruburi cu care se prinde bara stabilizatoare de masina (Samurai '96, santana). Am cautat si in Vitan, si la Obor la vechituri, si la Al Padrino. Este un surub cu pas marunt, daca e nevoie pot sa pun o poza cu cel pe care il am (care insa are o camasa metalica tubulara blocata pe el - de la bucsa, n-am reusit s-o scot nicicum).

Are cineva unul in plus? Exista vreun parc de dezmembrari de Suzuki pe linga Bucuresti unde as putea gasi?

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...

Re: surub bara stabilizatoare

Imi cer scuze pentru trivialitatea mesajului, dar caut de ceva timp unul din cele 2 suruburi cu care se prinde bara stabilizatoare de masina (Samurai '96, santana). Am cautat si in Vitan, si la Obor la vechituri, si la Al Padrino. Este un surub cu pas marunt, daca e nevoie pot sa pun o poza cu cel pe care il am (care insa are o camasa metalica tubulara blocata pe el - de la bucsa, n-am reusit s-o scot nicicum).

Are cineva unul in plus? Exista vreun parc de dezmembrari de Suzuki pe linga Bucuresti unde as putea gasi?

Multumesc.

dute la un service auto , ca sigur gasesti prin galetile lor cu suruburi!

Link spre comentariu

Stiu ca a postat cineva la un moment dat intr-un topic ca ar fi luat suruburile astea de la un service auto normal. Erau suruburi de altceva care se potriveau la fix. Poate revine si ne da aceasta informatie pentru ca sunt si eu interesat... sa le folosesc in alt scop :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

eu. am luat de la acsa.ro, magazinul brancusi (lucretiu patrascanu), au costat cam vreo 3-4 ron si sunt folosite pe la matiz, vanzatoarea nu a stiut sa-mi spuna exact unde. au filet cu pas fin si lungimea de 50mm parca.

intre timp magazinul respectiv s-a desfiintat asa ca trebuie intrebat la celalalt, "Reprezentanta" Str. Breaza Nr.74 A.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare