cezarcolibri Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 imi poate spune cineva cum pun portbgaj pe suzuki vitara din 97 cu 4 usi? nu m gasit nic un loc de prindere in afar de mucha de tabla de sub chederul exterior. vreau sa pun un portbagaj sa pot cara skiurile pe masinuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: portbagaj/roof rack pt Vitara 4 usi ? Bari Thule dedicate modelului tau de masina + suporti de schiuri..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: portbagaj/roof rack pt Vitara 4 usi ? Am un suport magnetic pentru schiuri, pentru 2 perechi, se asigura cu cheie. Foarte eficient... nu-ti mai trebuie, l-ai dat jos si l-ai bagat unde vrei tu...:grin: Anul viitor, chiar de-ti schimbi masina, ai sa ai un suport de schiuri!!!:2dr Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezarcolibri Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: portbagaj/roof rack pt Vitara 4 usi ? Buna! vreau portbagaj permanent pus pe ea, nu cu magneti. merci oricum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: portbagaj/roof rack pt Vitara 4 usi ? Poti face o intrebare ca nu strica ... click, click ..Succes :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezarcolibri Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: portbagaj/roof rack pt Vitara 4 usi ? Multumesc de sugestie, le-am trimis mail, sper sa-mi gaseasca ce caut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate