Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rezidenta Bulgaria-Inmatriculare pe numele tau

emanoeladrian

Postări Recomandate

Re: Rezidenta Bulgaria-Inmatriculare pe numele tau

Vad ca un topic cu Bulgaria a fost inchis si se pare ca nu va mai fi re-adus la viata, voi impartasi cu voi o solutie de a inscrie masina pe BG , pe firma, cu numele tau trecut in taloane (si cel mare si cel mic).

Am beneficiat de o astfel de transcriere(saptamana trecuta), de pe TX, unde masina era undeva in "spatiul virtual" ,pe Ruse, unde un prieten de-al meu are o firma care a devenit proprietarul masinii mele. A doua zi, masina a fost declarata la fisc,si vom plati impozitul cind va fi cazul.

Pe talon, eu sint trecut la "alte persoane care sint imputernicite legal sa conduca autovehiculul", nu am nici procura nici alte alea,merg pe incredere, sa-mi zica vre-un politist ca nu sint in regula.

Se pare ca doar la Ruse exista aceasta posibilitate deocamdata.

Referitor la zvonurile din ultimul timp, guvernatorul lor, cica a zis ca ei nu vor promulga niciodata o lege anti-europeana, cum se zvoneste. E mai nasol la asigurari,unele firme refuza sa asigure masini care merg in Romania, sau aplica un scor de descurajare(eu am carte verde la 270 Euro, la Uniqa, la Generali era 1200 Euro) .

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@flay tot ce pot sa spun este "LOL"

carte verde cu 270 euro? HA HA

nu vad care ii avantajul sa inmatriculezi masina in felul asta cand o poti face in cel mai simplu si corect mod, adica sa iti faci rezidenta.

Link spre comentariu

La 3250 cm, pe firma,asta e pretul oficial al asigurarii(poate si-a pus ceva in plus dealer-ul); mai este si la Olimpus sau ceva de genul asta dar e doar cu putin mai ieftin. Avantajul este dat de rapiditatea inscrierii si de cost, cu mult mai mic ca in cazul rezidentei.

Nu vreau sa vin in contradictie cu solutia data de tine, doar prezint o solutie sigura pentru vremurile nesigure.

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

Pai si eu platesc 200Euro asigurare,inspectie si impozit ca rezident. Daca tu platesti 270 numai asigurarea atunci mai aduna si celelalte si fa scorul total per an.Unde e avantajul ca nu-l vad...! Masina e a firmei nu a ta....adica tu esti doar cel ce o foloseste dupa cum reiese din acte, pai aici e o diferenta de la cer la pamant..eu sunt proprietarul ei!!!:banana

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Dragi "rezidenti", de ce oare vedeti voi doar jumatatea goala a paharului?

Exista citeva moduri de a avea masina inscrisa:

-modul clasic, in care persoana fizica ti-a radiat masina in aceeasi zi de la finante-cost 500-700 Euro prima inscriere, apoi 300-350 Euro pe an asigurare,verificare tehnica,etc.

-modul care ar fi trebuit sa fie normal, in care masina nu e radiata,si-ti poti plati impozitul anual, cam aceleasi costuri,dar greu de gasit persoana de incredere.

-modul gasit de mine, pe firma , cu numele meu pe talon,cost 370 Euro(platiti la o firma care a facut tot paper-work-ul,eu am stat in masina in curtea KAT-ului), ca am vrut asigurare la firma mai cunoscuta.Se putea si la 310,da nu am vrut firma aia care era necunoscuta. Firma proprietara a masinii nu e a unuia de pe strada,e a unui bun prieten,risc 0. Practic am cheltuit pina in 100 Euro in plus,fata de cit m-ar fi costat prelungirea de dupa 1 an, da am masina sigura,numele meu pe talon, impozit si altele.

-modul cu rezidenta, 1000 Euro rezidenta, 600 Euro a doua masina, l-ati prezentat si va felicit pentru solutia gasita si siguranta de care beneficiati. Se mai adauga aici 250-350 Euro pe anii urmatori, asigurare, impozit si altele.

Eu cred ca ar fi mai constructiv pentru comunitatea noastra sa ne concentram eforturile in a-i lumina pe confratii care cred ca au acte "beton" dar de fapt merg pe o lacuna legislativa.

Sint sigur ca multi dintre noi "au muscat-o" cu preturi mai mari sau mai mici,cu masini radiate sau nu, dar asta e, folosim ce gasim cind ne arde buza.

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am in vedere sa infiintez o firma in Bulgaria si as dori o varianta de incredere , bazata pe recomandare.

In ce sens varianta de incredere ? Doresti ca cineva sa te ajute sa o deschizi ?

Fii mai explicit.

Cu deschiderea te poate ajuta George si Cristi cei care faciliteaza si obtinerea rezidentei...ajuta-te de dom. google si ii gasesti !

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Am in vedere sa infiintez o firma in Bulgaria si as dori o varianta de incredere , bazata pe recomandare.

Asfalttango, partener forum si persoana a carui incredere nu poate fi pusa la indoiala, tocmai si-a facut firma lui in BG.....de ce nu apelezi la el ?

Link spre comentariu

Astrale cum era cu reclama? :)))

Ai citit ce-am scris eu ....?

Asfalttango este autorizat sa-si promoveze businessul pe acest forum si plateste pentru acest lucru, deci este ok sa fie recomandat !

Iar peste toate astea, nu stiu cum sa-ti spun, in Asfalttango am toata increderea comparativ cu fitecine de pe net......nu crezi ?

Link spre comentariu

Va multumesc, il voi contacta pe @asfalttango. Nu stiam ca are firma lui acolo.

Uite aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53823-Inmatriculare-BULGARIA-Intrebari-Raspunsuri-amp-Exemplificari&p=737408&viewfull=1#post737408

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

".....Totuşi, regula nu se aplică „autovehiculelor şi remorcilor conduse de persoanele menţionate în certificatul de înmatriculare. Însă, poliţiştii români vor solicita celor care conduc maşini cu numere străine şi „un document doveditor al titlului cu care este deţinut vehiculul” iar “acest document va fi însoţit de traducerea în limba română, în original, efectuată de către un traducător autorizat a cărui semnătură a fost legalizată”.

Link spre comentariu

".....Totuşi, regula nu se aplică „autovehiculelor şi remorcilor conduse de persoanele menţionate în certificatul de înmatriculare. Însă, poliţiştii români vor solicita celor care conduc maşini cu numere străine şi „un document doveditor al titlului cu care este deţinut vehiculul” iar “acest document va fi însoţit de traducerea în limba română, în original, efectuată de către un traducător autorizat a cărui semnătură a fost legalizată”.

Pai cred ca zilele astea il rog pe Radu Halfon sa-mi traduca rezidenta si o bag in torpedo. Ma gandesc serios sa inmatriculez si LC-ul pe Bulgaria. Stie cineva daca dupa luarea in evidenta la sectia financiara a autoturismului cumparat,cu o declaratie ca nu inmatriculez inca masina, mai trebuie sa platesc impozit !?

Ca in Germania daca tii masina neimatriculata nu platesti impozit. :uameni

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Pai cred ca zilele astea il rog pe Radu Halfon sa-mi traduca rezidenta si o bag in torpedo. Ma gandesc serios sa inmatriculez si LC-ul pe Bulgaria. Stie cineva daca dupa luarea in evidenta la sectia financiara a autoturismului cumparat,cu o declaratie ca nu inmatriculez inca masina, mai trebuie sa platesc impozit !?

Ca in Germania daca tii masina neimatriculata nu platesti impozit. :uameni

In Romanica platesti impozit atat timp cat esti proprietarul masinii, indiferent de starea ei (inmatriculata sau nu, defecta sau nu, dauna totala sau ...!)

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Cand am fost la sfarsitul lui Decembrie la Russe asta era ultima noutate. In schimb Cristi gasise rezolvarea undeva la 70Km departare de Russe unde inca se putea pe 5 ani. Altceva nu mai stiu dar iti pot da un nr.de telefon sa intrebi personal detalii.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Cand am fost la sfarsitul lui Decembrie la Russe asta era ultima noutate. In schimb Cristi gasise rezolvarea undeva la 70Km departare de Russe unde inca se putea pe 5 ani. Altceva nu mai stiu dar iti pot da un nr.de telefon sa intrebi personal detalii.

Ma intereseaza si pe mine o rezidenta si desigur o schimbare de proprietar ,ce noutati mai sunt ,poti sa-mi dai un telefon de la cineva de acolo?

Merci!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare