kherim Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 salutare . stie careva de unde am putea gasi solutia aceea galbena care ne ajuta sa reglam grupul diferential? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: solutie merge si cu vaselina albastra care se gaseste la mai toate magazinele auto:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: solutie vaselina.... ce idee . dau o bere:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: solutie Nu e un rezultat de incredere , mai sigur cu tus de cartus de imprimanta , e mult mai usor de interpretat De asemenea , cu o vopsea diluata (foloseste o culoare inchisa -rosu , negru...) ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: solutie Merge aproape cu orice. Eu am folosit si vopsea dar o data am folosit plastelina. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mecanic21 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: solutie grupul se regleaza de catre mecanic manual sau de cineva care stie!!! nu baga vopsea sau alte porcarii ca o sa te coste.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: solutie Desi se vorbea de verificarea petei de contact , nicidecum de vopsea in diferential.... Dar asa e , sa nu bagi vopsea in diferential . Numai tus....GL 5.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: solutie de unde procuram tus gl 5 va rog? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: solutie de la aceeasi pravalie de la care cumperi tu tusuri si vopsele ptr utilajele tale Kherim trebuie doar sa fi un pic atent ca vanzatorii nu prea stiu ce inseamna GL4 si ce inseamna GL5....verifica tu cu ochii tai...ca e mai sanatos in alta ordine de idei.....pe unde mai plimbi tu Toyota aia rosie? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: solutie Scuze , a fost o gluma care nu a picat bine . GL5 este clasa uleiului de transmisie care se foloseste in diferentialul din punte .Nu are nici o legatura cu subiectul . Scuze . Vopseaua indicatoare (tusul de test ) pentru verificarea petei de contact la angrenare - se poate folosi tus de refil pentru cartuse de imprimanta . As opta pentru o culoare contrastanta -rosu , albastru ...Pentru o aplicare corecta e necesara degresarea temeinica , valabil in toate cazurile . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: solutie salut mariuse , toyota momentan e desfacuta (cutia de transfer imi joaca feste):tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate