Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Atentie la masini cumparate de pe net!

iuliangr

Postări Recomandate

Un articol interesant aparut ieri despre tranzactii aparent sigure

(batranei posesori de masini la preturi chilipir si dovezi de plata in conturi proprii):

http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/zeci-de-romani-victimele-unei-retele-de-tepuitori-online-563326.html

si ceva funny oarecum ontopic:

-------------------------------

Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante

Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend

Volkswagen Polo 1.6 - munca

Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa!

--------------------------------

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Atentie la masini cumparate de pe net!

Nu e mai bine sa asculti la sfatul batranilor?

Cu o mana dai si cu o mana iei!

:grin:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Atentie la masini cumparate de pe net!

Mai,da chiar asa,sa-si transfere imbecilul bani dintr-un oras in altul ca sa-i dovedeasca aluia ce? Ca e idiot!Amatorii de chilipiruri,si in special cei zgarciti care vaneaza luni de zile un kilipir,de obicei sunt cei care isi iau teapa!!! Oricum,Western U ar cam trebui sa dea oaresce socoteala in cazul asta.Ancheta interna in locul unde s-au ridicat banii,camere,copie buletin cu poza respectiva,etc.Da chiar sa te infigi asa la un batranel plecat in Ungaria sa-si petreaca batranetile,bla-bla...Eu va spun ca am vandut odata o masina cu 3600 euro.M-a sunat omul sa i-o tin cateva zile ca pleaca in Austria si cand se intoarce,vine dupa ea.am zis ca i-o tin ,dar sa imi trimita o garantie cate de mica,50-100 euro,daca e ferm hotarat.Desi asta cu garantia nu prea sunt de acord in general(unul din Mures mi-a dat 100 de euro sa ii tin o masian 2 zile,dupa ce a venit,vazut,placut,batut palma.au trecut 2 saptamani si nu a mai venit dupa ea.Nici nu m-a sunat.M-a sunat apoi sa i-o mai tin cateva zile ca are ceva probleme.Dupa 1 lunaa aproape ma suna insistand sa-i dau banii inapoi ca nu mai vrea masina!!!)

Asa,ii zic omului sa-mi trimita o garantie.Omul imi zice sa ii dau contul,datele,ca imi trimite toti banii.Nu am fost de acord,clar.Ca ma gandeam ca poate sa nu ii placa ceva la masina cand vine sa sa imi ceara banii inapoi,desi masina era chiar super!

Dupa lungi insistente,i-am dat contul si mi-a virat banii.Repet:

Atunci am vorbit prima oara la telefon.Mi-a zis sa scot numere rosii,si a venit dupa 5-6 zile dupa masina.M-a rugat sa ii fac contract pe firma ca i-am vandut masina cu 20.000 de euro!!!!!!!!!!

Aici mi s-a parut foarte dubioasa treaba...Dar totul a fost ok

Teapa mare aici puteam sa o iau eu!!! Nu am stat linistit multa vreme..

Ma gandeam ca mi-a bagat banii sa prind incredere in el.Apoi urma teapa:

Dupa ce ii faceam contract ca i-am vandut masina,pleca,si venea inapoi cu politia,etc,ca sunt probleme cu masina ,ca nu o mai vrea,si sa ii dau banii inapoi!!!

Aici era beleaua mare!!!

Dar nu a fost asa.:prSi eu am fost unul dintre ei!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare