Florin Pircalab Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Viteza maxima Samurai In prezent sunt in cautarea unei solutii pentru a gasii compromisul ideal in ceea ce proveste setarea masinii pentru off road dar pastrand viteza pe care o atinge masina in prezent Nu prea vad cum poti face asta:ooo Primul lucru la offroad inseamna cauciucuri dedicate. Care de obicei nu se inteleg cu viteza mare:wink: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Salut, In prezent sunt in cautarea unei solutii pentru a gasii compromisul ideal in ceea ce proveste setarea masinii pentru off road dar pastrand viteza pe care o atinge masina in prezent Nu exista......ori merge cu viteza pe sosea si in off-road e praf, ori duce bine in off-road si pe sosea nu vei trece de 80-90-100km/h......si asta in primul rand din cauza gumelor.... Singura varianta e sa ai roti de schimb la tine.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Viteza maxima Samurai eu am mers cu multe Samuraie(modele pana in 98),cu pana la 120 la ora cu gume normale de strada. Cu gume late de 255 am mers maxim cu 110 cu gume de 315(de sosea) am mers cu 100 la ora,dar cu o frica imensa ca o sa ma rastorn! Masina mergea cum voia ea,adica nu aveam nici o stabilitate.DAR ARATA SUPER!!! inca ceva: cu rulota dupa mine de 1000 kg ,am mers constant 300 km cu 80-85/ora,dar cu a-4-a,daca-i dadeam a-5-a incetinea ,in loc sa prind viteza mai mare... cu platforma dupa mine cu inca un samurai pe platforma,mers constant cu 70-80 la ora,dar tot intr-a 4-a,si 200km fara probleme! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fmg Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Multumesc pentru raspuns. Daca o sa gasesc acea solutie ( probabil ca nu ) o sa revin cu noi informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Vreau sa duc un samurai sj410 de 1000 cc din Germania si vreau sa vin cu el pe roti care e viteza maxima la care ajunge ca imi fac griji ca se urca tiristii pe mine Multumesc Stima Marius JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Vreau sa duc un samurai sj410 de 1000 cc din Germania si vreau sa vin cu el pe roti care e viteza maxima la care ajunge ca imi fac griji ca se urca tiristii pe mine Multumesc Stima Marius colegul yoke a adus-o pe roti din germania. 80-90 km/h in functie si de starea tehnica a masinii Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Daca motorul este bun si are ce-i trebuie, inclusiv benzina buna, este un motor mic care tace si face. Nu scoate nici un zgomot suspect, nu se incinge si nu face figuri cand iti e lumea mai draga. Singura lui problema, defapt a masinii este ca nu are viteza prea mare si cateodata se simte lipsa vitezei a 5-a :wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Al meu merge cu nebuneasca viteza de 110 Km/h :grin:, asta cu gume 225/70/15 AT intr-a V-a. Ar merge si mai repejor ca mai am un pic de pedala la viteza asta dar nu m-am incumetat niciodata. Mai ales cu cutia montata pe masina.... Ca se vorbea mai devreme de ambreiaj dus... Un simptom categoric este urmatorul: urci o panta (gen Dedulesti), tii acceleratia constant si vezi cum turatia motorului creste brusc, apoi revine, apoi iar creste, iar viteza masinii ramane constanta. Asta-i semnul cla ca trebuie sa-l schimbi fiindca patineaza si e uzat. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popandaulx Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Viteza maxima Samurai 90-100 Km/h cu gume 31 , da cu emotii... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emoboy250 Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Si am meu duce doar la putin peste 100!Oricum are 140 in bord cat sa duca?Si la acesta viteza ia 10l%!Oricum la cat de mica e si cu motorasul acela ia cam multa benzina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Si la acesta viteza ia 10l%!Oricum la cat de mica e si cu motorasul acela ia cam multa benzina! Gandeste-te ca un Sam de 950 de kg are 70 de cai (ma refer la 1.3i). Eu zic ca e ok raportul putere/greutate. Si apoi mai gandeste-te ca motorasul ala are de "munca" cu un reductor, un cardan si un grup spate (si de multe ori cu gume mai mari decat cele stock). Cat sa consume? NU e masina de strada, e 4x4. Nu mai spun de modelele fara MRL, care mai au de invartit si la grupul fata.... Un consum de 7-8 litri la 100 de km e normal, asta mergand cu 50-80 si scurte reprize de 90-100km/h. Zic de un motor care mai are compresie si e bine reglat... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yuk Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Viteza maxima Samurai 105-107 km/h, dupa GPS. Samuraiu meu nu vrea mai mult. Nici intr-a patra, nici intr-a cincea. Pe autostrada, cu anvelope GoodYear Wrangler AT, 195/75R15, aproape identice cu cele din talon. Motorul este G13BA, 1298cmc, injectie, 51kw. E al meu bolnav sau "asa face toate" ? al meu e identic si are rotile standard, de sosea, dar la 110 nu este in blana, iar la 120 pe ceas emotiile sunt prea puternice ca sa mai studiezi problema, iar turometrul mai are muuuuuult pana pe rosu:old... exceptional depasesc 70-90, iar demarajul este mai mare decat la TIRuri Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
italiagogu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Viteza maxima Samurai am si eu un sammy din 1999.....am venit de la bistrita la pitesti.....i-am dat si 140....asta dak indica bine.....cu cauciucuri de strada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wdcrls Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Viteza maxima Samurai al meu are capacu la 85km/h in 4000 de ture. cu roti de 31. cu roti mai mici mai incet. partea buna...... n-am treaba cu radaru. trec pe langa ei zambind :grin: Rocar Tv 14f 1978 Suzuki Samurai 1999 Nissan Micra K11 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Re: Viteza maxima Samurai dupa ce am inlocuit toti rulmentii din punti, mai putin cei din diferentiale, cu anvelope copii simex 195/80R15 am atins fantastica viteza de 112km/h :ap. rotile sunt mai mari cu 4cm fata de standard. in viteza a 5-a. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Am mers pe autostrada in spatle unui sami cu 120 km/h masurati pe GPS, constant, cam 3km, dupa care l-am depasit. Nu parea ca tragea din greu, mergea f frumos si avea anvelopele mai mari decat stock, si cred un pic de bodylift. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Am mers pe autostrada in spatle unui sami cu 120 km/h masurati pe GPS, constant, cam 3km, dupa care l-am depasit. Nu parea ca tragea din greu, mergea f frumos si avea anvelopele mai mari decat stock, si cred un pic de bodylift. poate avea si ceva motor mai mare, de vitara de ex. al meu dupa toate modificarile de-abia reusesc sa-l aduc in 100km/h cu a 4-a :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Poate-ar fi cazul sa maresti cilindreea :grin: :dr2 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thenoizz Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Al meu cu anvelope de șosea, 1300 cc injectie, mere lejer cu 115 km/h la 3500 rpm. Și consuma cam 7,3%. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian110988 Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Viteza maxima Samurai 110-120 cam pe acolo a mers pana acum... Sj, 2003, 1.9diesel motor Renault...de consum nu stiu ce sa zik, dar de tremurat tremura:grin:...abia astept sa o scot din "spital"...:pr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
subARO Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Viteza maxima Samurai sj din 89 1.3 simex - 195/80r15 100 105 cu greu si consum muuuult peste asteptari trecut bine de 10% cred ca e dereglat carburatorul sau ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kleiny Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Al meu, 1,3 injectie, cu gume de strada, ajunge la 110 - 115 la 3500 rpm. Eu zic ca e de ajuns ptr. o astfel de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Viteza maxima Samurai Mda, ma gandeam ca numai eu nu ajung sa folosesc treapta a-V-a:grin:, desi am mai folosit-o... la vale. Eu la Samu, 1,3i, 1992, am avut consum 8-9% cu cauciucuri fimex, viteza cred ca am prins 100km/h; nu functioneaza kilometrajul, dar, dar, - am depasit o Dacie 1410 (mergea carcotasilor nu o Dacie stationata)!!!:dr2 Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meister_raul Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Re: Viteza maxima Samurai Mă laud și eu cu tigaia mea din 88 carburație, metal top, 205/70 r15 m+s, 120km/h, pedala la fund :grin: Editat Ianuarie 19, 2016 de meister_raul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate