Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cat suntem furati la pompe?!

omoroka

Postări Recomandate

Re: cat suntem furati la pompe?!

Este credibil intradevar pentru Belgia. Dar eu zic ca si masuratoarea mea e credibila pentru Romania :wink:

Sincer sa fiu,as fi tare curios sa vad ce se intampla,daca s-ar face un test si pentru Ro;ca doar nu e mare r...(lucru)

Cred totusi ca exista niste masuratori 'metrologice' care se executa...

Cine stie ;)

Cat despre protestul cu nealimentarea de la pompe...

cum zicea cineva mai sus..."frectie la piciorul de lemn";va agitati degeaba;

ia nu alimentati o luna...apoi poate s-ar schimba ceva;dar sa nu uitam,ca romanu nu este loial unei cauze;

o sa fie destui care o sa profite de linistea traficului,si poate o sa aibe timp de vreo 2 cerculete,burnout,doonat,etc in plina intersectie,ceva :))

numai bine! (ca asta speram de vreo 50 de ani:ha: )

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 130
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si daca nici asta nu e dovada clara CA SUNTEM FURATI LA POMPE, nu stiu care ar mai putea fi alta.....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59929-Protestul-de-la-benzinarii-Ce-ziceti&p=664627&viewfull=1#post664627

Link spre comentariu

Apropos de furaciune, asta am primit pe mail si cred ca multi au primit, deh lumea virtuala:

"Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:

- acciza este de 467 EUR / tona

- taxa de drum este de 125 EUR / tona

- taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului din urma falimentului Bancorex) adica 10 EUR / tona

Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona

Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina:

370+467+125+10=972 EUR /Tona (taxe si accize)

Se adauga TVA de 24 % adica 233.28 EUR

Totalul este de 1205.28 EUR/tona

Un litru de benzina este 1.205 EUR (aproximativ 5.15 RON)

Producatorul incaseaza 370 EUR/tona

Statul incaseaza 835.28 EUR/tona

ASA CA OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC,,,,DA MAI DEPARTE DACA ESTI ROMAN"

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 6 ani mai târziu...

Pe asta ati incercat-o ?

Mie nu-mi sunt clare doua lucruri :

- este legal ? Adica, nimeni din personalul statiei nu zice nimic, nu iese cu ranga ?

- si daca este ilegal, e normal ca la tv sa fie popularizata chestia asta ?

[video=youtube;ctWKjAY-QHo]

Link spre comentariu

Mai baieti...:ha::ha::ha::ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Pe asta ati incercat-o ?

Mie nu-mi sunt clare doua lucruri :

- este legal ? Adica, nimeni din personalul statiei nu zice nimic, nu iese cu ranga ?

- si daca este ilegal, e normal ca la tv sa fie popularizata chestia asta ?

[video=youtube;ctWKjAY-QHo]

Publicata pe 1 aprilie 2013 ... :old

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Taximetristul: acum... va dati seama, ma ajuta mult la meserie :ha::ha::ha:

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Link spre comentariu

asta e ca alea cu " folositi clorura de sodium in mancare?....doamne fereste maica, cum sa fac asa ceva...doar nu vreau sa ma otravesc " da sare folositi?" pai cum nu,:) nu e buna mancarea fara :" :):):)

Link spre comentariu

Ar fi fost frumos sa faca cineva si aplicatia "Reductor" si sa scoata bani din portofelele fraierilor.:grin:

Au mai fost aplicatii pe Android facute in gluma si au fost destui care au descarcat si folosit aplicatia desi in descriere se spune clar ca este o gluma. Dar cine sta sa citeasca descrierea pana la capat?

Iata un exemplu de aplicatie facuta in gluma descarcata de 125.996 de ori unde la finalul descrierii scrie clar "Notă: Aplicația este o glumă. Vă rugăm să nu puneți telefonul sub lumina soarelui pentru a evita deteriorarea." - https://play.google.com/store/apps/details?id=bth.studio.solarbatterychargerprank&hl=ro

Eu am aflat de ea de la un coleg care a vrut sa-mi arate ce aplicatie noua si desteapta are pe telefon.:ha:

Scuze de OffTopic

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Ar fi fost frumos sa faca cineva si aplicatia "Reductor" si sa scoata bani din portofelele fraierilor.:grin:

Au mai fost aplicatii pe Android facute in gluma si au fost destui care au descarcat si folosit aplicatia desi in descriere se spune clar ca este o gluma. Dar cine sta sa citeasca descrierea pana la capat?

Iata un exemplu de aplicatie facuta in gluma descarcata de 125.996 de ori unde la finalul descrierii scrie clar "Notă: Aplicația este o glumă. Vă rugăm să nu puneți telefonul sub lumina soarelui pentru a evita deteriorarea." - https://play.google.com/store/apps/details?id=bth.studio.solarbatterychargerprank&hl=ro

Eu am aflat de ea de la un coleg care a vrut sa-mi arate ce aplicatie noua si desteapta are pe telefon.:ha:

Scuze de OffTopic

A aparut o vesiune noua la aplicatia aia solara mentionata ... cica daca bagi si incarcatorul in acelasi timp, dai contorul inapoi :ha:

Link spre comentariu

Salut,

E clar ca toti ne bat si toti ne fura.... mai mult sau mai putin.... cu apa in benzina am patit-o si eu la un ATV (alimentat de la LUK-Oil) si motorina super aditivata de iarna care intr-un diesel clasic nu a vrut sa functioneze (balbaia motorul de numa'-numa'). Ideea este de unde alimentam acareturile cu combustibil? De la ce producator ? Ceva recomadari sau ceva de evitat? Eu unul am folosit carburant de la Mol si Rompetrol (Mol mi-a placut cel mai tare.... e tare gustos :grin:). Scuze daca s-a mai discutat problema asta (presupun ca sunt un pic off-topic) dar nu am gasit pe forum (rog un admin sa ma indrume catre topicul corect si/sau stergerea/mutarea mesajului, daca considera necesar)

Link spre comentariu

benzinaria Ghermanesti - umplut canistra 20l - pompa numara 23,3 litri - platit 20l si facut reclamatie la ANPC.

bafta!

Canistra era de fix 20 litri?

Link spre comentariu

Din cate imi amintesc statiile de benzina sunt obligate - sau erau in orice caz - sa detina o canistra etalonata de 10 litri cu care, la solicitarea clientului, se poate compara indicatia de la pompa.

Canistrele cumparate din comert nu sunt sub nicio forma etaloane.

Link spre comentariu

Eu de obicei alimentez DOAR din Petrom. Pe cantitati au mai existat probleme ... ex in rezervor de 70 litri cu motorina la 1/4 ...au intrat 84 litri, in rezervor de 90 cu nivelul la 1/3 au intrat 92 litri ...in sticla de 2 litri au intrat 2.6 litri samd ...Am alimentat anul asta de la Petromul din Urziceni BENZINA dintr-o pompa pe care scria MOTORINA si pistolul era NEGRU ...urmarea? 90 de mix de benzina/motorina ...la canal...Stiti ce au zis aia din statie? Sa le-o aduc inapoi sa fac plangere si sa astept ...30 zile ... bgp in ea procedura....Noroc cu comunitatea 4x4... am dus pe platforma masina la un service la Buzau (multumesc Toni) ...golit rezervor, schimbat filtru, realimentat ...si da-i sandale ...

Canistra etalon exista, legea obliga statiile sa o aiba...si mai departe???

Editat de Astral

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Aia de la din Petrom-ul de la Urziceni sunt niste mega tzepari! NU mai alimenta ''ever'' de acolo chiar daca pretul e extrem de atractiv...:no

Statia in ''franchise" a Petrom de la Hipodrom Ploiesti, unde fac aia niste manarii de te...ustura. :beat:fk2

Toate statiile au ''litrul'' etalon pe care sunt obligati sa-l puna la dispozitia oricarui client ce solicita. Daca nu e conform, telefon direct la ANCPC sau cum ii mai zice acum. :sl

Prin 2006 am bagat intr-un Logan benzinar care era pe rosu aproape 90L in statia LukOil :ang2 de la Albest-Paleologu, jud.PH.

Pentru bucuresteni, atentie marita la cele 3 statii Petrom de pe Sos.Mihai Bravu si MARE, MARE ATENTIE la cea de pe Barbu Vacarescu, aia practic traiesc din FURT! :daisazacaji5::beat

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Canistra era de fix 20 litri?

care crezi ca este eroarea la o canistra pe care scrie 20l ?.... crezi ca in orice canistra pe care scrie 20l por intea 23,3 ? zau, nu stiu ce e cu intrebarea ta, crezi ca daca in canistra intra 22 sa zicem si ei ma taxeaza cu 23,3 se schimba datele problemei ?

still not black enough
Link spre comentariu

la etromul de pe vacarescu am avut acum cativa ani o experienta :) am bagat in logan 72 d elitrii in conditiile in care eram "pe rosu"

dupa besteleli si Hotilor!!!

am resetat contoarele si am mers 67 de litrii pe computerul de bord si abia atunci mi-a aprins becul de rosu.

deci nu ii pot acuza prea tare :) dar oricum mi sa parut incredibil sa bag 70 de litrii in rezervor theoretic de 50 litri

Link spre comentariu

care crezi ca este eroarea la o canistra pe care scrie 20l ?.... crezi ca in orice canistra pe care scrie 20l por intea 23,3 ? zau, nu stiu ce e cu intrebarea ta, crezi ca daca in canistra intra 22 sa zicem si ei ma taxeaza cu 23,3 se schimba datele problemei ?

Ma refeream ca intr-o canistra, din diferite motive, mai ales la alea de tabla, pot intra peste 20 litri.

Am patit sa-mi intre mai putin la canistra de plastic (se turtise un pic).

Link spre comentariu

Daca va place Petrom-ul, ce sa-i faci? Eu ma tot mir de ce inca mai alimenteaza lumea de la Petrom... :sh2

Cei mai hoti, cele mai proaste zemuri, cea mai mare teapa postdecembrista... si totusi... iubirea... :fk2

Link spre comentariu

Singurul motiv pentru care sunt de apreciat statiile Petrom este faptul ca rezervoarele lor de stocare (alea din pamant) sunt realizate din inox, cel putin la statiile facute inainte de '90. Despre restul mai de marca nu stiu, cert e ca in Ploiesti am vazut ce rezervoare au folosit cand au construit o vestita benzinarie no-name (Jet-oil) si anume cateva cisterne auto dezafectate si ruginite, date cu smoala pe exterior si ingropate in pamant. Cei care au alimentat de acolo pot sa confirme cam de cate ori au trebuit sa schimbe filtre sau sa desfunde filtre (la Dacia) dupa. Calitatea carburantului e de departe una care lasa de dorit, la petrom, dupa ce am alimentat ani de zile orice altceva decat Petrom , vreo 3 luni am alimentat dintr-o statie Petrom, fiind mai aproape de locul de munca. Au baietii astia niste aditivi de curatare si alte alea asa buni, incat mi-au curatat definitiv injectorul :ang2.

Link spre comentariu

De 12 ani alimentez toate masinile aproape exclusiv de la Petrom, rareori Mol sau Rompetrol.

La un total cumulat de aprox. 700000 de km nu am avut nicio problema pe care sa o pot atribui carburantului.

Mi-e sila si de ei si de toti ceilalti (de fapt nu stiu cat ei dar statul ne faulteaza grav la pret) dar de undeva trebuie sa alimentez, iar Petrom-ul e in coltul strazii...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Ca statul ne faulteaza din greu pe toate fronturile e treaba clara. Posibil sa fi fost eu mai ghinionist, oricum ar fi, pt mine Mol e prima alegere, apoi Rompetrol si apoi Petrom. Am auzit barfe de genul chimistul de la x rafinarie a recomandat firma y sau z dar nu am cunoscut personal chimistul asa ca...pana una alta merg pe ce mi s-a parut mai de incredere (Mol fiind subsidiar BP-Castrol) si ma rog sa mai si ieftineasca zemurile oleaca... :$

Link spre comentariu

Daca va place Petrom-ul, ce sa-i faci? Eu ma tot mir de ce inca mai alimenteaza lumea de la Petrom... :sh2

Cei mai hoti, cele mai proaste zemuri, cea mai mare teapa postdecembrista... si totusi... iubirea... :fk2

Cum poti sa argumentezi cele spuse??? Eu alimentez numai Petrom, au mai dat si chixuri cum am spus mai sus dar ... dupa parerea mea raman tot cei mai seriosi.

Cu iubire, fara iubire altii mai buni n-am gasit ne recomanzi tu ceva? In afara sa faci pe micul haiter n-am vazut altceva din partea ta pe forum... Date jos din copac ... sa nu te ia ameteala ...sa nu te muste sarpele...😂

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare