Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cat suntem furati la pompe?!

omoroka

Postări Recomandate

Re: cat suntem furati la pompe?!

statiile sunt controlate la sange in ceea ce priveste cantitatea de combustibil livrata. Am prieteni ce sunt administratori de asa ceva si isi tot iau amenzi la greu pt cate 25-60 ml eroare la etalonul de 20 litri. Reclamatiile le tot curg pt ca tot fraieru se uita la ceea ce scrie in talon de alti aberanti ce isi iau salariole de la RAR.

Spre ex, la Patrol Y60 , in talon scrie 80 litri dar uite, cand repar cate un rezervor si il realimentez la full, ia 98 litri.

Eu zic sa abandonati subiectul , furaciunea nu e una "litrica" ci una in ceea ce priveste calitatea combustibilului . "Aditia" cu combustibil M ( pacura de incalzire) sau motorina jegoasa navala face profitul mare ... De aici si epidemia de capete hidraulice cazute pe la pompele de injectie .

PS: Aditia de ulei 2T in motorina e pipinol, am testat in laborator , in situatia cand nu aditivezi cu 4% ( doza recomandata) , caz in care scoti jet de ulei pe esapament , nu e functionala ...

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 130
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cum poti sa argumentezi cele spuse???

Un test facut cu diferite benzine pe o Honda Accord prin 2008, in reprezentanta Honda din Iasi:

[ATTACH=CONFIG]279108[/ATTACH]

Chiar daca au trecut niste ani, nu cred ca s-a schimbat mare lucru, "retetele" sunt tot alea.

Se poate vedea ca marfa Petrom/OMV nu este nici pe departea cea mai-cea.

In plus, nu trebuie sa argumentez eu, pentru ca au argumentat cativa colegi mai sus, inaintea mea, eu doar am reflectat o stare de lucruri. Dar cum tu nu poti citi mai mult de 1-2 postari pe zi, ti-au scapat alea si ai vazut doar ce am postat eu. Din toate nemultumirile exprimate in ultimele postari, ai vazut-o doar pe a mea, si m-ai catalogat imediat ca dusman al poporului. Ghinion!

In plus, din declaratii oficiale Luk Oil, Petrom cumpara frecvent carburanti de la ei si ii revinde, deci Petrom nu prea este Petrom, ca sa zic asa...

... ne recomanzi tu ceva?

Ca sa zici apoi ca-s platit de X sau Y sa promovez anumiti carburanti? Ca va duce mintea pe unii de pe aici la asa ceva, s-au mai vazut cazuri... :hw

... haiter...

Se scrie "hater"... mai mult nu am ce comenta aici, il las pe Astral ca el este specializat in astea.

...n-am vazut altceva din partea ta pe forum...

Cum am scris si mai sus, este deja dovedit ca nu esti capabil sa citesti mai multe postari pe zi, darmite sa le si intelegi, deci nu ai cum sa-ti dai seama ce am facut eu aici pe forum. In plus, nu este forumul meu, si nici nu mi-am propus sa revolutionez off-road-ul din Romania, deci nu am nici un target aici, spre deosebire de tine, dupa cum se vede.

Yonutz, stiu ce voi face de acum! Nu voi mai posta deloc pe acest forum, ca sa te tavalesti tu in chinuri, pentru ca nu mai poti sa ma ataci aiurea! Te poti totusi consola cu ideea ca te vei putea lauda la fanii tai cum ai mai "rezolvat" tu un user de aici. :care

calitate_benzine.thumb.jpg.db228bd0b5e44e6b5d9a85e6d0408a5f.jpg

Link spre comentariu

ALOOO Domnilor !!!:)

pai topicul e sa ne lamureasca cum si cat ne fura la pompa nu sa ne certam iara pe acest subiect

pai daca e de cearta pot sa va spun urmatorul lucru :)

eu am alimentat in ultimii doi ani de la Lukoil si mergea loganul de ii sareau capacele, e drept eu alimentam doar sambata sau duminica cand cumparam zeama aia mai scumpa la pret de deaia mai ieftina...acum cat e placebo aici... nu stiu dar nu mi-a inghetat benzina prin motor iarna si nici motorina la un euro6 nu a balbait sau dat cu fum...etc

de vreo 2-3 luni bag de la OMV nu ca am ceva cu luk-oil-ul de exemplu dar asa sa nimerit

tot cu deaia "buna" si pot sa zic ca parca sunt putin mai sprintene masinile, si benzinarul si dieselul... dar o fi iara placebo :)

de la petrom am bagat ani de zile si de la aia de pe Vacarescu :) si nici una din masini nu a carait nici un pic si nici mizerie prin filtre nu am gasit sau apa...si sper sa nu gasesc nici in viitor

de la rompetrol am bagat tot deaia buna super laudata...pipi de camila pt mine nu sa simtit nici macar cat aia mai buna de la OMV

de la Mol nu mai bag...cel mai varza a mers motorul cand am alimentat de la mol intrerupea, mergea sacadat...un gunoi si valabil si la benzina si la motorina in speta iar patrolul nu e vreo mimoza de motor care nu suporta multe...probabil au exagerat cu "botezul" cu apa ...cine stie.

restul e pipi de magarita, sunt carburanti care se inteleg mai bine cu masinile si tipul de motoare sau injectie aferent si la care uneori merge bine iar al altele merge mai prost,

calitatea carburantului la noi e varza, ne fura astia pe tot lantul de distributie, ne fura aia in rafinare care in loc sa fie de 95 o fac de 93 sa zicem, apoi o transporta tiristul si are si el o masina unde pastreaza si el cateva galeti...atarnate in cisterna;) si desigur completeaza cu apa,matrafox sau ce rahat de zeama pun ei...apoi aia la pompa mai "boteaza" si ei acolo ceva si te miri ca bagi benzina de 95 si iti detoneaza:) sau merge sacadat si intrerupt sau iti da cate un check engine, un misfire ceva...

eu bag de unde se nimereste si e mai ieftin da nici la intretinere nu ma uit cand e de schimbat filtre le schimb, si chiar de mai multe ori intre revizii asa ca am impresia ca tine putin aparitia acestor probleme si de modul de intretinere

la patrol la o luna goleam putin filtrul d emotorina,la 8000km il schimbam sau cand mi se parea mie ca ar fi cazul, la logan nu ai ce schimba ca nu are filtru:) doar o sita mica pe pompa de benzina din rezervor, la diesel de renault ala de 1,5 se schimba cam o data la revizie la cam 8 luni deci merge...la jeep nici nu imi mai amintesc iar la Lada :) aici schimbam in fiecare luna dar mergea cu detoate:):):) cele mai ieftine benzine de peste tot si tot nu a dat niciodata kicx :)

Link spre comentariu

calitatea carburantului la noi e varza, ne fura astia pe tot lantul de distributie,...

Ai grija colegu', ca te baga deontologii de serviciu la "teoria conspiratiei" cu afirmatiile astea ale tale. :wink:

Link spre comentariu

Eu cred ca toata treaba cu furatul la pompe tine de oameni si mai putin de benzinarie. Poti gasi deci personal fraudant oriunde, depinde de ghinionul fiecaruia.

Intuiesc de asemenea ca benzina e aceeasi la toate benzinariile. Mi-e greu sa cred ca rafinariile astea care le avem produc pentru o singura benzinarie, respectiv pentru cea care le reprezinta. La urma urmei prost sa fii sa nu vinzi si concurentei daca aceasta ti-o cere pentru ca i-au scazut stocurile sau mai stiu eu ce cereri mari au la care nu pot face fata.

PS Sotia mea a lucrat in trecut la niste orezari italieni cu nume de renume. Ei aveau ceva culturi in Romania insa nu faceau fata cererii astfel incat cumparau adesea orez din Bulgaria, India... etc. Cel mai interesant este faptul ca adesea cumparau orez de la firme cunoscute din romania ale caror produse se gaseau la raft in magazine la pret mult mai mic. Alteori ei vindeau concurentei. Concluzia: in magazine orezul era acelai, insa ambalat de firme diferite si la preturi foarte diferite :grin:

Acelasi lucru cred ca se intampla si la benzina si multe alte marfuri. Cum ar zice Hamericanul "same thing, another bullshit"

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare