tco Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 daca a iesit fum din el, stie cineva daca se mai repara, cred ca trebuie bobinat, stie cineva prin constanta unde pot sa-l repar? off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Unde repar un troliu in Constanta ? Salut, Ce troliu este ??? Pune niste poze daca ai. Se poate incerca sa fie reparat , nu am auzit de bobinari cu succes la trolii. Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tco Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Unde repar un troliu in Constanta ? nu am poze momentan, nu petrec sarbatorile alaturi de veverita mea, o sa pun poze dar cam peste 2 saptamani, cred ca este un troliu chinezesc no name, pare cam jucarie pe langa ce am vazut pe aici la vanzare, intre timp caut si oferte de trolii , multumesc! off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tco Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Unde repar un troliu in Constanta ? am aflat ca mai am o sansa, sa-l curat cu sprayul ptr contacte! off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tco Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Unde repar un troliu in Constanta ? l-am curatat, l-am parfumat, da sa mearga in reluare,,,, si am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi cumpar altu! off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Unde repar un troliu in Constanta ? Salut, ptr. trolii noi si cu garantie, incearca aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60320-Vand-Trolii-Lift-Winch-de-la-6000lbs-13000lbs-(2720-5900kg) O seara buna, Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Unde repar un troliu in Constanta ? Salut, ptr. trolii noi si cu garantie, incearca aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60320-Vand-Trolii-Lift-Winch-de-la-6000lbs-13000lbs-(2720-5900kg) O seara buna, Marcel No offence......daca omul cauta in CONSTANTA, probabil ca nu e dispus sa se deplaseze nici pana la Buc..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tco Postat Mai 23, 2011 Autor Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Unde repar un troliu in Constanta ? Nu distanta este problema, exista curierat dar astept vara prin buzunare!!! Multumesc ptr oferte !!! off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
auriciu2003 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Unde repar un troliu in Constanta ? nentule incearca sa l bobinezi ...la 2 cocosi in bratianu sint niste batrinei foarte simpatici si foarte priceputi .poate reusesc dinsii sa i dea de cap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate