Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pericole pe sosea

Gelu4x4

Postări Recomandate

Re: Pericole pe sosea

Criminale din punctul meu de vedere sunt:

- carutele care circula pe DN;

- pustii care au de ieri permisul si coduc masini cu peste 200hp;

- tirurile care atunci cand depasesti acelereaza asa ca ce ma tu esti smecher...

- loganurile care merg pe autostrada in banda de viteza cu 100km/h;

- daciile de acum 40 de ani fara ITP si asigurare ce merg cu 120km/h...

- `bulgaroaicele` raiate la ele in tara conduse de spoitori si cocalari;

- cei care merg fara permis de conducere (sunt multi)...

- nevasta care tipa mereu din dreapta ` mai incet ` si te face sa slalomezi printre...masini :ha:

aaa si astia cu ` gipurile` ca e smecheri:topsi are gagici misto:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum ca am aflat pericolele de pe drumurile noastre.....ce-am rezolvat?

ca tot acolo sunt.....

Ma gandesc ca cei care au citit aceasta discutie poate o sa se gandeasca mai bine la propriile gafe..

Orice propunere cum am putea "rezolva" este apreciata.

Ma gandesc ca poate exista cineva pe forum care este ziarist si poate sa scrie un articol in care sa relateze punctele discutate aici..

Link spre comentariu

Ce ma enerveaza pe mine:

-manelistii care circula cu 15 la ora si cu muzica la maxim sa le remarce gagicili beamveul

-unii taximetristi care parca au propruil lor cod rutier

-nesemnalizarea schimbarii directiei de mers

-pietonii care nu se asigura cand trec strada -in general copii si pustani care vorbesc la telefon

-cati dintre noi ne dam seama ca la volanul masinii din fata noastra se afla o femeie?:grin:Toti!:ha:

SARBATORI FERICITE!

P.S.Eu conduc perfect,cu unele mici exceptii : cand incalc regulile de circulatie,cand fac accident si chiar atunci cand era sa-l calc pe unul pe trecerea de pietoni uitandu-ma dupa gagici....Si nu injur in trafic!:dr1

Editat de tudordodo
Link spre comentariu

E o noua moda acum pe arterele foarte circulate sa se separe sensurile de circulatie cu niste parapeti zdraveni din beton armat inlocuinduse astfel clasicele glisiere metalice de protectie. Acesti parapeti nu iti dau nici o sansa in caz de coliziune neprelund din impactul, sau in cel mai rau caz se deplaseaza pe contrasens si pot provoca adevarate trgedii, sunt extrem de prost semnalizati, iar pe timp de noapte coroborat cu conditii meteo nefavorabile sunt greu de vazut. Cu oczia ultimelor ninsori am vazut ca ajuta si la trienirea zapezii blocand mult mai repede soseaua.

Link spre comentariu

-cati dintre noi ne dam seama ca la volanul masinii din fata noastra se afla o femeie?:grin:Toti!:ha:

:dr1

Statistic femeile fac mai putine accidente pe sosea.. Asigurarea la masina este mai ieftina daca e facuta de o femeie, cel putin asa e in Germania.

Link spre comentariu

Eu cred ca sunt unul dintre aceste pericole. Din aceasta cauza mi-am luat si masini adecvate Mertz S350; Ford tranzit; Nissan Patrol.

-Conduc :x

-Farurile lumineaza si plopii

-Din cand in cand fac si asigurarea si ITP la masini(odata la 3 ani)

-Scot masina din curte cu spatele(poarta de obicei se inchide cand sunt in dreptul ei)

:pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste

Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort

Skoda tour

Link spre comentariu

- toate Matiz-urile ori au problema la faruri si bat prea sus,ori sunt reglate prost de soferi

- drumurile prost iluminate

- trecerile de pietoni neiluminate corespunzator

- masini albe cu xenoane din Obor

- masini albe cu xenoane din Obor la farurile de ceata

- nesemnalizarea

- atitudinea unor soferi fata de conditiile de trafic

Link spre comentariu

- toate Matiz-urile ori au problema la faruri si bat prea sus,ori sunt reglate prost de soferi

Sa ma... in ele de Matiz! Toate iti scot ochii.

Si Loganurile raman fara masa pe lampa dreapta spate si se aprinde toata la frana.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

- idioti care nu-si schimba becurile arse din stopuri !

- taximetristi care nu respecta regulile de circulatie

- incepatori de bani gata

- recent era sa o patesc: soferi de troleibuze si autobuze care pleaca de pe loc cu intentia de a intra pe banda 2-a fara sa se asigure.

Link spre comentariu

Sa le ia dracu de matizuri..... Acu` 2 saptamani unu cu un matiz nu s-a lasat impresionat nici ca am o masina de trei ori cat a lui, nici ca am prioritate si mi-a facut zdrente fata la patrol, iar el s-a ales doar cu aripa un pic indoita.

Link spre comentariu

Sunt multe chestii enervante pe drumurile noastre, dar cred ca cea mai enervanta chestie este accea ca avem prea multe autostrazi si nu mai sti pe care sa mergi!!!!!!:uameni :ha:

Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare