Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce parere aveti?

andreic

Postări Recomandate

Re: ce parere aveti?

Nu e rea dar, tinand cont de anul fabricatiei si lipsa dotarilor suplimentare , impozitul mare etc... poate ca ar fi mai interesant un pret o idee mai mic. Nu obligatoriu pt. ca si dincolo sunt foarte scumpe.

Daca are si blocante e si mai bine.

In rest...e o masina beton

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scump dom-le, scump.

Dincolo e mai ieftin.

masina nu e rea dar la anii astia incepe sa imbatraneasca si necesita unele schimburi de bun simt.... daca mai adaugi la asta si impozitul mare si asigurarea..... :hm ....in 2 ani mai faci de inca una. daca tu crezi ca iti permiti nu ai decat; depinde doar de suma anuala disponibila spre pieire pt aceste placeri trupesti :grin:

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

vb cu supunere si umilinta :

singurul VX care are sigur 3 blocante este pe varianta de 4,2 TD.

pe 4,2 D aspirat (eu din anunt asa inteleg) ,blocantele sunt sau nu indiferent de nivelul de echipare si anume dk au fost comandate.

marind poza cu interiorul,nici pe bord nu par sa fie comenzile (desi la TD sunt in dreapta si D ul cu 3 blocante are comanda in stanga volanului).....pare k este doar butonul pt central ......dar ochiii mei sunt batrani,e posibil sa ma insel.

Link spre comentariu

Vizitator gordan1

Stiu eu una careera de vanzare tot in Arad si tot visinie: "TOYOTA Landcruiser HDJ 80, 4,2 Turbodiesel, 3 diff lock, ARB Bullbar fata, ARB Side Rails, Safari snorkel, 33" Fulda Tramp Allterrain. " Niste poze cu ea in topicul "Poza de familie".

Intreaba-l pe Miron daca s-a vandut sau nu.

Link spre comentariu

Am luat-o intradevar. are multe "chinezarii" pe ea. asa numesc eu tunningul de targ

Pedale cu aluminu pe ele, volan foooooooooarte mic, schmbatoare lucioase, proiectoare nefuctionale, un bull bar de cacat etc.

Are blocant doar central intradevar. Motorul trage frumos, e 4,2 td ala cu 12 valve insa. e destul de curatica la interior, nu are baterii :bleah . sau ma rog are dar sunt de atv cred.

Si cea mai tare..e incaltata cu 33 pe 15, fiecare alta marca :bleah

Asa ca am de muncit la ea

Just Me
Link spre comentariu

Vizitator gordan1
Eu nu vorbeam de cea de pe autovit ci de Toyota lu Victor Galsan, prietenul lui Miron. Masina apare in pozele pe care le-a postat Miron in topicul "Poza de familie" si sigur are 3 blocante. E tot visinie dar are numere de AR nu de TM.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare