andreic Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 http://www.autovit.ro/html/8/5/9/6/758596.php cum vi se pare? Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 visinie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Re: ce parere aveti? http://www.autovit.ro/html/8/5/9/6/758596.php cum vi se pare? Nu e rea dar, tinand cont de anul fabricatiei si lipsa dotarilor suplimentare , impozitul mare etc... poate ca ar fi mai interesant un pret o idee mai mic. Nu obligatoriu pt. ca si dincolo sunt foarte scumpe. Daca are si blocante e si mai bine. In rest...e o masina beton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 e VX. trei blocante :grin: f misto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 cunosc masina :grin: PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 e VX. trei blocante :grin: f misto din cite stiu, VX este versiunea de echipare, nu cred ca are blocante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Scump dom-le, scump. Dincolo e mai ieftin. masina nu e rea dar la anii astia incepe sa imbatraneasca si necesita unele schimburi de bun simt.... daca mai adaugi la asta si impozitul mare si asigurarea..... :hm ....in 2 ani mai faci de inca una. daca tu crezi ca iti permiti nu ai decat; depinde doar de suma anuala disponibila spre pieire pt aceste placeri trupesti :grin: BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 e VX. trei blocante :grin: f misto din cite stiu, VX este versiunea de echipare, nu cred ca are blocante chiar, stie cineva exact? VX are sau nu 3 blocante stock? :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 dupa cum zicea si suzuker, VX e versiune de echipare (indicativul apare si pe LJ70 etc). hdj 80 nu are trei blocabile standard? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 vx este echiparea de varf dintoate punctele de vedere atat estetic cat si tehnic are 3 blocante http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 dupa cum zicea si suzuker, VX e versiune de echipare (indicativul apare si pe LJ70 etc). hdj 80 nu are trei blocabile standard? lj70 VX are LSD. hdj80 nu are 3 blocante standard(poate centralul) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 vb cu supunere si umilinta : singurul VX care are sigur 3 blocante este pe varianta de 4,2 TD. pe 4,2 D aspirat (eu din anunt asa inteleg) ,blocantele sunt sau nu indiferent de nivelul de echipare si anume dk au fost comandate. marind poza cu interiorul,nici pe bord nu par sa fie comenzile (desi la TD sunt in dreapta si D ul cu 3 blocante are comanda in stanga volanului).....pare k este doar butonul pt central ......dar ochiii mei sunt batrani,e posibil sa ma insel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 s-ar putea sa ai dreptate Prietene Alb. eu am avut hdj80 VX 4.5 benzina si avea 3 blocante cu botoanele in stg volanului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gordan1 Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Stiu eu una careera de vanzare tot in Arad si tot visinie: "TOYOTA Landcruiser HDJ 80, 4,2 Turbodiesel, 3 diff lock, ARB Bullbar fata, ARB Side Rails, Safari snorkel, 33" Fulda Tramp Allterrain. " Niste poze cu ea in topicul "Poza de familie". Intreaba-l pe Miron daca s-a vandut sau nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Masina a cumparat-o Andrei si nu are decat centralul blocabil. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 pune o poza cu masina tupare.... PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Nu am poze,daca vreti o sa-i fac si pun saptamana asta. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 hai ca ne-ai facut curiosi :grin: cel putin pe mine..tari sunt hdj-urile astea imi plac enorm de mult...la anu ma bag si eu sigur la una... 8) PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 aaaahhhh,it hurts to be that good, tidibidipapapapandandandn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Am luat-o intradevar. are multe "chinezarii" pe ea. asa numesc eu tunningul de targ Pedale cu aluminu pe ele, volan foooooooooarte mic, schmbatoare lucioase, proiectoare nefuctionale, un bull bar de cacat etc. Are blocant doar central intradevar. Motorul trage frumos, e 4,2 td ala cu 12 valve insa. e destul de curatica la interior, nu are baterii :bleah . sau ma rog are dar sunt de atv cred. Si cea mai tare..e incaltata cu 33 pe 15, fiecare alta marca :bleah Asa ca am de muncit la ea Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gordan1 Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Eu nu vorbeam de cea de pe autovit ci de Toyota lu Victor Galsan, prietenul lui Miron. Masina apare in pozele pe care le-a postat Miron in topicul "Poza de familie" si sigur are 3 blocante. E tot visinie dar are numere de AR nu de TM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate