octaviannus Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: Problema Motorase geamuri Y60 salut ionut!am verificat motorasele pe direct.functioneaza toate.am schimbat si consola centrala de pe usa stanga fata si degeaba.problema este ca nu vine tensiune pe traseul din interiorul masini pana la releul de la motor.de ce spun asta,pentru ca am facut o comparatie cu o alta masina care avea tensiune pe patru fire la mufa releului spre deosebire de a mea care avea tensiune doar pe doua fire.eu suspectez ca are legatura cu bordul masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: Problema Motorase geamuri Y60 @octaviannus Incearca sa alimentezi cele doua fire care nu aveau curent pe ele si ar fi trebuit sa aiba. Asta dupa ce cureti toate contactele cu spray de contacte. De asemenea verifica si releul. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 (editat) Re: Problema Motorase geamuri Y60 E destul de posibil sa ai firele intrerupte intre usa si caroserie , in interiorul mansonului de protectie ( tubul de plastic care le protejeaza ). Verifica intre mufa din caroserie si mufa din usa . Siguranta ai verificat-o ? Poate ca postul 14 te ajuta cumva . Editat Martie 30, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 (editat) Re: Problema Motorase geamuri Y60 este o idee buna sa alimentez direct cele 2 fire de la mufa releului.poate sa-mi spuna si mie cineva care este traseul celor 6 fire din mufa releului?si inca o intrebare care siguranta apartine comenzilor de la geamuri?au fost verificate toate sigurantele,inclusiv cele de la motor! Editat Martie 30, 2012 de octaviannus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate