Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dakar In Romania

Postări Recomandate

Dupa spusele lui Gabi, aseara cind am fost la aeroport tocmai ce primise un telefon prin care, organizatorul competitiei Dakar, a anutat echipa de asistenta din Spania a echipei Dakar Romania, ca in primavara acestui an 2008 se va tine o etapa de Rally-Raid in Ungaria si Romania. Romania fiind favorita cu cei mai multi km din competitia de saptamina.

Sa fie primita!!!!

Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v

Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

Organizatorii Dakar au anunţat că vor organiza în luna aprilie o cursă între Ungaria şi România

Luni 04 februarie 2008, 15:49

Directorul Dakar, Etienne Lavigne, a anunţat, astăzi, că în perioada 20-26 aprilie va avea loc o cursă sub denumirea de "Raliul Europei Centrale", care va avea startul Budapesta şi va trece şi prin România.

Organizatorii acestei curse au primit deja suportul mai multor echipe valoroase ca BMW, Mitsubishi, Volkswagen, Schlesser ÅŸi KTM.

Site-ul oficial al Raliului Europei Centrale informează că în România cursa va trece prin Munţii Carpaţi. Oraşele marcate pe harta raliului sunt Baia Mare şi Sovata.

Programul cursei:

Etapa 1, 20 aprilie: Budapesta-Baia Mare (510 km)

Etapa 2, 21 aprilie: Baia Mare-Sovata (500 km)

Etapa 3, 22 aprilie: Sovata (364km)

Etapa 4, 23 aprilie: Sovata-Debrecen (590 km)

Etapa 5, 24 aprilie: Debrecen-Veszprem (480 km)

Etapa 6, 25 aprilie: Veszprem (315 km)

Etapa 7, 26 aprilie: Veszprem-Lacul Balaton (213 km).

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Abia astept :W , ma gandesc sa-mi fac deja rezervare pt. cazare in perioada aia (21-22), ca o sa fie nebunie, pe cine mai intereseaza, poate facem un topic pe forum, si chiar vreau sa fiu prezent la acest eveniment, ca cine stie cand il vor mai organiza ... ar fi insa fain sa-l organizeze ca si preludiu la marele eveniment Dakar, dar cine stie!!!!!
Link spre comentariu

Se pare ca e o problema. Noi am programat intalnirea de primavara a Club4x4 in perioada 18-20 aprilie. Se pare ca suntem nevoiti sa anulam sau sa reprogramam aceasta intalnire datorita evenimentului.

Sau poate organizam ceva chiar legat de acest eveniment.

Discutam...

Link spre comentariu

Eu clar ca o sa fiu acolo ca doar Sovata e la 50 km de Tirgu Mures. Si ma gandesc sa stau toata perioada eventual cu rulota undeva in zona sa pot savura evenimentul :)

@ max am inteles ca in 21 (luni) seara ar ajunge raliul la Sovata, 22 (marti e etapa in jurul Sovatei si miercuri 23 plecarea din zona.Poate iese o intalnire gen Sambata>>Miercuri. Pentru offroad ar fi sambata duminica si luni, iar pentru raliu marti toata ziua si miercuri plecarea spre casa. Nu stiu in schimb cine s-ar putea ocupa de organizare , eventual ar trebui luata legatura cu baieti de la Campionatul de offroad adica cei care organizeaza etapa Mures, desi nu cred ca au ei timp de asa ceva ma refer la intalniri prietenesti.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Re: Dakar In Romania

Tocmai am aflat acum citeva minute ca etapa de la Sovata nu se mai tine.

Se va ajunge in Romania numai pana la Baia Mare in 20 , in 22 urmind sa se intoarca in Ungaria.

Amanunte cind voi primi.

Stie cineva mai mult??????

Imi pare rau ca as fi vrut sa-i vad.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Tocmai am aflat acum citeva minute ca etapa de la Sovata nu se mai tine.

Se va ajunge in Romania numai pana la Baia Mare in 20 , in 22 urmind sa se intoarca in Ungaria.

Amanunte cind voi primi.

Stie cineva mai mult??????

Imi pare rau ca as fi vrut sa-i vad.

Cam asa e in proportie de 75%.

Se pare ca vor sta cu o zi in plus aici in zona Baia Mare dupa care se intorc.

Au intampinat o gramada de probleme in jos spre Sovata si au decis deocamdata sa renunte la portiunea aceea.

Din pacate, nici aici nu prea sunt trasee pe gustul organizatorilor pt ca cele interesante sunt pline de zapada inca.

Link spre comentariu

09-04-2008 - Snow in Romania : change of the route

The organizers had to change the route of the Romanian part of the Central Europe Rally (April 20 – 26) because of the snow in the region of Sovata.

After spending a lot of time and energy trying to clean the “roads� from the snow, A.S.O. decided to cancel the stages scheduled around Sovata for security reasons. Indeed, the timing for the recos in order to make a very complete road book was to short because of the important quantity of snow that prevent the sporting team to work on the route.

The Central Europe Rally will take place around Baia Mare in Romania. The competitors will arrive on Sunday 20th April afternoon, compete in four “special stages� on Monday and Tuesday and then follow their course back to Hungary.

The assistance park will be on the Bvd Unirii in Baia Mare.

Asta oficial... dar va zic eu ca nu asta e problema. Nu s-a dat aprobare de trecere a masinilor in zonele Natura2000, si in jurul Sovatei e plin de Natura2000. Normal ca zapada e mare dar drumurile de pe traseu sunt desfacute de zapada, precum ati vazut si pe filmul meu , facut acum aprope de 2 saptamani. Va dati seama ca zapada de pe drum s-a topit, atunci era de catva centimetri , cat ramane deobicei dupa ce trece un plug.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

http://youtube.com/watch?v=PBUYn85x8VA

hai la ca merge mai bine un mititel, ce atata dakar....

plm...

:bleah

bravo, ma!

Vezi ca mai ai ceva in tine?

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Se pare ca programul competitiei in Romania este urmatorul:

Duminica seara se ajunge in Baia Mare in centrul orasului care e rezervat pentru ei.

Luni dimineata la ora 7 se da startul pe prima speciala in zona Gutin-sat Mara. Nu mai retin traseul dar e undeva pe la Plescioara.

Chestia nasola e ca, cei care doresc sa vada ceva din cursa, nu pot ajunge cu masinile in zona pt ca circulatia va fi blocata. Se merge de duminica si se pun corturi in zona traseului. Cum vremea e cam nasola, e cam neplacuta situatia dar era de asteptat.

Daca mai aflu ceva va pun aici.

Link spre comentariu

Cred ca astea sunt "numerele de pe tricou" ale romanilor.. sau participantilor sub steagul romaniei

CAR

257 NICOLAE GABRIEL (ROU)

STAN LIVIU (ROU)

MITSUBISHI L200

279 FULICEA VICTOR GRIGORE (ROU)

IANCU DAN (ROU)

BOWLER WILDCAT 200

286 BANCIU EUGEN (ROU)

VASAI MARIUS (ROU)

RALLY RAID UK DESERT WARRIOR

290 MARCHEGIANO CARLO (ROU)

ROIBAN ALECS (ROU)

ISUZU D-MAX TFS 77 HD-G

MOTO

032 GYENES EMANUEL (ROU)

KTM 450 EXC

033 BUTUZA MARCEL (ROU)

KTM 525 EXC

034 GARBACEA ALEXANDRU (ROU)

KTM 690 RALLY

073 DUICU ROMEO GEORGE (ROU)

KTM 690 RALLY

086 LUTAS IOAN MIHAI (ROU)

KTM 525 EXC FACTORY

Poate mai sunt romani care alearga sub alt steag... daca stie cineva numerele lor...

Link spre comentariu

Sper sa nu ma insel.. asta e sosirea in prima zi

Moto

Locul si timpul scos(pt comparatie, si locul 1)

1 002 COMA (ESP) 00:40:00

14 032 GYENES (ROU) 00:45:07

41 033 BUTUZA (ROU) 00:50:47

68 073 DUICU (ROU) 00:54:34

77 086 LUTAS (ROU) 00:55:46

79 034 GARBACEA (ROU) 00:56:00

Masinile inca nu-s gata

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare