Kess Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Dakar In Romania cateva poze in actiune *sursa: http://www.lr.pl Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Dakar In Romania nea' Max, poza cu Dorna unde e? 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Dakar In Romania nea' Max, poza cu Dorna unde e? 8) Intre pozele mele nu e. Cred ca ai facut-o cu aparatul tau. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator negru Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Dakar In Romania uite si niste poze de-ale mele cu dakaru' Baimarean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator missy Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Dakar In Romania Buna sa va fie inima domnilor! Revin, e drept putin cam tarziu, insa din pacate activitatile si implicarile sunt multe si diversificate. Multumesc Ionut, pt faptul ca ai amintit mereu si ai dat informatii despre pilotul timosorean Razvan Irimescu, care in ciuda accidentarii a reusit totusi o mare performanta. Sa nu uitam ca e prima participare la o competitie peste granitele tarii, sa nu uitam ca nu are decat 24 de ani, ... timp pentru rezultate si mai bune exista deci. Ca si team manager al echipajului Speed Racing( din care face parte si Razvan) am fost prezenta zi de zi la aceasta competitie, mi-am notat cateva impresii pe care le astern si pe aici si am sa incerc sa atasez si ceva poze. Ne-am întors acasă dupa 10 zile de competiÅ£ie. O competiÅ£ie de un nivel greu de explicat în cuvinte însă imaginabil dacă ne gândim la numele sonore ÅŸi bolidele conduse de aceÅŸtia în cea mai mediatizată cursă a lumii. BinenÅ£eles, motive de bucurie ar fi multe: participarea numeroasă a echipajelor româneÅŸti (ceea ce demonstrează că Rally Raid-ul câştigă din ce în ce mai mulÅ£i adepÅ£i în România), o parte a traseului a cuprins ÅŸi teritoriul României, rezultatele obÅ£inute de echipajele noastre sunt mai mult decât satisfăcătoare etc…. Răsfoind cele scrise despre eveniment ÅŸi mai ales de sportivul clubului nostru, am constat că s-au strecurat ÅŸi mici erori. Probabil că astfel de evenimente sunt mari ÅŸi destul de greu de urmărit, dar mai ales de expus. Sunt informaÅ£ii multe, răsturnări de situaÅ£ii de la minut la minut. AÅŸadar, am să încerc să descriu ce s-a întâmplat cu adevărat la Central Europe Rally 2008. BinenÅ£eles că totul poate fi certificat urmărind ÅŸi site-ul oficial: http://www.centraleuroperally.com SPEED RACING TimiÅŸoara are un motiv de mândrie: RÄ‚ZVAN IRIMESCU a demonstrat talent, muncă, ambiÅ£ie ÅŸi sacrifiu. Pentru echipajul care l-am însoÅ£it a fost o experienţă inedită din care am avut ce învăţa. Păcat doar că această experienţă ne-a costat sănătatea lui Răzvan, lucru de care mă temeam cel mai tare. Dar sunt atât de multe de spus din punct de vedere organizatoric, cât ÅŸi sportiv, atât de pe margine cât ÅŸi ca team manager. Am învăţat foarte multe. Atât de multe încât azi am un sentiment de vinovăţie că nu am ÅŸtiut multe lucruri care l-ar fi putut ajuta . ÃŽn primele 3 zile de concurs, Răzvan a subclasat rând pe rând, încetul cu încetul( dar totuÅŸi cu viteză) nume sonore ÅŸi experimentate în acest domeniu. Ceea ce transmiteau reporterii străini televiziunilor ne umpleau inimile de mândrie. Cea mai mare performanţă obÅ£inută vreodată în istoria Dakarului a fost pusă pe seama lui Răzvan. Niciodată Quadurile nu au fost printre primele 50 de locuri în clasament, iar Răzvan înainte de accident a ajuns pe locul 9 în clasamentul general. Åži tot înainte de accident, îl întrecuse până ÅŸi pe Gyenes. Este incredibil cât te poate costa o secundă. S-a dărâmat totul într-o singură secundă. Durerea noastră cea mai mare a fost faptul că Răzvan a pierdut ÅŸansa la un loc pe podium, nu din cauza unei greÅŸeli de pilotaj, de neatenÅ£ie sau ignoranţă. A pierdut din cauza tehnicii ÅŸi a mecanicii, a lipsei unei logistici pe care o merita din plin. La DABASA , la 14 km de final i s-a rupt pivotul, iar roata a zburat cu tot ce avea prins pe ea. Nu am gasit-o nici azi. Răzvan a făcut rostogoliri în aer paralel cu quadul său. Norocul ÅŸi sansa vieÅ£ii lui a fost echipamentul de protecÅ£ie( cred că cel mai performant la ora aceasta pe piaţă.) S-au rostogolit în paralel de zeci de ori. Nici azi nu ne revenim gândindu-ne la tragedia ce ar fi putut urma. AsistenÅ£a asigurată de organizatori a fost impecabilă, l-au ridicat cu elicopterul ÅŸi apoi a fost transportat la spital. Un spirit de Campion ÅŸi de " nebunie" l-au determinat pe Răzvan să-ÅŸi dorească să continue. Din ambulanţă mă suna, să-i rezolvăm Quadu-l, să-l iau de pe traseu, să-i pun pe baieÅ£i să lucreze pentru că îşi dorea să reintre pe probă, în etapa a doua a zilei. Dar regulamentul e regulament, nu avem voie să intrăm pe traseu decat la finalul competiÅ£iei. A trebuit să avem răbdare, ca să putem recupera ÅŸi repara POLARISUL OUTLOW 525. La spital, Răzvan a trebuit să semneze că-ÅŸi asumă participarea, deÅŸi avea ligamentele rupte la degetul mare al mâinii stângi, contuzii toracice care-i Å£ineau respiraÅ£ia, etc. Am pierdut acea zi, am primit iniÅ£ial o penalizare de 4 ore. Să nu uit să menÅ£ionez faptul că atât preÅŸedintele FEDERAÅ¢IEI ROMÂNE DE MOTOCICLISM, dl GABRIEL OLARIU, dar mai ales SABIN OLARIU, comisar sportiv la această competiÅ£ie, ne-au susÅ£inut cât au putut de mult. Le mulÅ£umim astfel pentru toată susÅ£inerea ÅŸi suportul oferit. AÅŸadar a 5 zi din nou pe quad, ultimul la start, ÅŸi din nou de la capăt. Pentru că mâna stângă avea probleme, nu putea decât să se sprijine, a mers astfel fără să folosească ambreajul, practic într-o singură mână. A fost uimire pe chipul tuturor, dar mai ales al celor pe care Răzvan îi depăşea. Din poziÅ£ia a 16 la Quad a ajuns pe locul 9, iar la Overall-ul undeva pe pozitia 60 in clasamentul general moto. La a doua probă din acea zi, la 5 km de start din nou ne urmăreÅŸte ghinionul tehnic, s-a rupt ÅŸi o planetară. A ajuns la final pe trei roÅ£i, a reuÅŸit să nu depăşească timpul maxim admis. Ne-a oferit un spectacol impresionant. ÃŽn fiecare seară ne reparam fizic ÅŸi mecanic. Să nu uit să-i mulÅ£umesc dlui LIVIU PLATON , sponsorul nostru principal, POLARIS ROMANIA, care ne-a fost alături zi de zi, ne-a pus la dispozitie încă un quad identic, să ne putem folosi de el. Åži ne-a fost de mare ajutor. Să nu uităm să menÅ£ionăm faptul că Polarisul OUTLOW 525 al lui Răzvan a fost preparat special pentru racing. ÃŽncet, încet am reuÅŸit să intrăm pe ultima probă a concursului pe locul 7 la quad ÅŸi pe locul 58 la moto, iar la finalul competiÅ£iei, remarcând faptul că Răzvan ajunsese din nou aproape de top cu tot cu cele 4 ore de penalizare, preÅŸedintele de comisie a hotărât că nu luase o decizie corectă pentru ziua a patra forfetată ÅŸi am mai primit încă 6 ore. Deci ne putem lăuda cu 10 ore penalizare, pe care Răzvan oricât s-ar fi străduit să le recupereze iar fi fost imposibil. Noi suntem mândri de tot ce a demonstrat Răzvan, a avut competitori adevăraÅ£i pe care i-a dovedid, dar ÅŸi mai surprinzător ÅŸi onorant pentru noi a fost faptul că a primit felicitări ÅŸi a fost remarcat de nume ca ÅŸi Depres, Casteu, Deltrieu, Declark...etc. Ba mai mult, Deltrieu a declarat pe posturile EuroNews ca principalul adversar este IRIMESCU. A fost primul care ne-a vazut cu lacrimi după accident, nu ÅŸtiam încă nimic, s-a întors din drum să ne comunice că " l-a văzut pe Răzvan, că nu este doctor, dar pare că este în regulă" ( Răzvan avea deja în faÅ£a lui un avans de 1 minut ÅŸi 24 sec.) Apoi, Deltrieu a declarat presei că îi pare rău de accidentul lui Răzvan, însă " acum se simte relaxat". Chiar ÅŸi când a simÅ£it ca Răzvan l-a depăşit, a dovedit că este în primul rând om ÅŸi apoi sportiv. M-a impresionat foarte tare să văd câtă consideraÅ£ie ÅŸi admiraÅ£ie a reuÅŸit să câştige Răzvan la această competiÅ£ie. Åži uite asa, obosiÅ£i, dezamăgiti dar ambiÅ£ioÅŸi am reuÅŸit să ne întoarcem acasă, NU AM ABANDONAT, indiferent de câte piedici ne-au apărut în cale. Este un merit numai al lui RÄ‚ZVAN ÅŸi suntem, repet din nou, extrem de mândri ÅŸi în acelaÅŸi timp conÅŸtienÅ£i ÅŸi responsabili de tot ce trebuie făcut de acum înainte. Sper să putem obÅ£ine ÅŸi filmări, pentru că doar ceea ce au filmat francezii pe traseu ar explica încântarea ÅŸi mândria din sufletele noastre. Nu ÅŸtiu câţi ÅŸi cum au avut posibilitatea să-l vadă, însă RÄ‚ZVAN a făcut o ADEVARATÄ‚ ARTÄ‚ din fiecare sută de metri străbătută cu POLARIS-ul său. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Dakar In Romania Multumesc.. stim si noi ce se vede si ce se scrie pe la tv sau ziare. Insa acelea sunt doar stiri.. nu detaliate. Bravo voua si la anul sau chiar mai curand(in america de sud) sa fie mult mai bine. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Dakar In Romania admirabil... chiar nu am cuvinte felicitari pt Razvan si pentru echipa din spatele sau!!! :1 Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Dakar In Romania Aveti tot respectul si admiratia mea. Felicitari inca o data :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator missy Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Dakar In Romania Clubul Speed Racing Timisoara multumeste tuturor celor care ne sunt aproape cu sufletul si cu gandul. E ceea ce conteaza cel mai mult pentru noi. Increderea si admiratia voastra devin un impuls pentru viitor. Speram sa ne vedem la cat mai multe competitii, fie ele "Campionat", "cupa" sau "prieteneasca". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Dakar In Romania Woaow! Felicitari! Fara cuvinte. Eu raman cu visul meu maret: sa particip macar odata in viata cu buggy intr-o etapa de rallyraid romanesc. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator missy Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Dakar In Romania Multumim pentru felicitari! Te astept la etapa noastra din 25 -28 septembrie de la Timisoara. Cat mai curand revin cu amanunte concrete. Acum suntem spre finalizarea proiectului de implementare a evenimentului si cerem doar putina ingaduinta. Cred ca Buggy-ul tau si alte agregate vor fi binevenite si din perspectiva Salonului Carpatica -a II-editie. Dar..., in cel mult 2 saptamani o sa revin cu date concrete. E loc pentru toata lumea atata vreme cat iubim ramura asta "tot teren" ca o fi Off Road sau Rally Raid, sau orice altceva.... sport motorizat cu piloti isteti pana la urma... Mai e o competitie la care suntem parteneri, pe Semenic, "prieteneasca" Banat extreme 2008, in 25-27 iulie, la care din nou mai cer ingaduinta vreo 2 zile, ca sa nu fim nevoiti sa tot modificam. O zi cu soare in suflet si in gand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate