camadacj Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Craciun Fericit Ma puteti ajuta sa-mi spuneti unde se afla mufa de diagnoza la grand vitara din 2005 motor de 2000 diesel. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Mufa Diagnoza Grand Vitara In 2005 au fost facute ambele modele de gv,daca e vorba de modelul vechi cu 2000 tdi de la psa mufa e sub bord in partea stinga (partea soferului).La celalalt model(1,9 tdi renault) parca tot pe acolo e dar nu garantez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camadacj Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Mufa Diagnoza Grand Vitara Ok multumesc,am sa verific. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corneliu Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: Mufa Diagnoza Grand Vitara Salutare ,imi poate spune cineva unde gasesc mufa de diagnoza la Grand Vitara din 2000 cu motorizare Mazda 2.0 Td Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate