drujba Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 (editat) Am facut si noi ca toata lumea o iesire in ziua de Craciun. Numai ca fiind la tropice nu am reusit sa facem o iesire "la zapada" ... :grin: In schimb ne-am dat un pic si destul de soft prin jungla. :banana Din pacate nu reusesc sa incarc mai multe poze, am sa incerc sa le trimit lui Watcher sa le puna el. Editat Februarie 8, 2011 de Yonutz alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: O iesire de vara in decembrie Aaaaaaaaa.... I HATE YOU! :h5 Merry Christmas!:2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: O iesire de vara in decembrie toate bune si faine....dar ce cauti tu pe acolo?:grin: maine poimaine te vad cu Lara Croft pe vreo liana :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: O iesire de vara in decembrie Asa-ti trebuie, mai rau! :ha: In loc sa stai cuminte acasa sa te umpli de noroi, umblii brambura prin lume :ha: Craciun fericit si sa ne vedem sanatosi! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire de vara in decembrie Iata aici un slideshow cu toate pozele de la maestrul Drujba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire de vara in decembrie Si asa colegul Drujba s-a exchibitionat pe forum :ha::ha: Pacat ca n-ai Facebook my friend,viata ta personala era ,,,,in c..ooorul gol......app ia zi....masaj, masaj ai prins?!? Si ai gasit doua menajere/maseuze/gemene asa cum ti-am cerut de Mos?!? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate