BABONE Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Care este sansa sa se poata schimba volanul dupa partea dreapta pe partea stanga la un hdj80? ce modificari trebuesc facute? este posibil sa fie deja caroseria prevazuta cu toate modificarile dar sa fie astupate gaurile ...etc? astept pareri plauzibile. va multumesc anticipat. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Sfat privind HDJ 80 Sansa exista, doar ca-ti trebuie inca o masina donatoare pt ca sunt fff multe repere de inlocuit ca sa iasa treaba ca lumea.....si asta e valabil pt orice masina. S-a mai discutat despre astfel de schimbari la diverse marci si cam asta e concluzia de fiecare data. GPScu a renuntat de curand la o astfel de modificare la o Vitara......cand a realizat cate piese ii trebuie si la ce costuri ajunge, a preferat sa vanda masina......Si daca nici GPScu nu a avut rabdare sa o duca pana la capat, la cate masini si-a preparat singur, nu stiu cine ar fi avut...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Sfat privind HDJ 80 Sal Poti sa ceri o parere lui Maurizio, Parca el stiu ca a facut astfel de modificari, eu unul am vazut un Mitsubisi Pajero Evolution in etapele modificarii la el. Nu stiu daca cunoaste toate etapele si piesele pentru HDJ 80 dar o intrebare nu stica. Sa auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 (editat) Re: Sfat privind HDJ 80 Babone, Ma uit la activitatea ta pe forum...cumperi un "tomberon", il pastrezi doua-trei luni, dupa care il pui la vanzare ...ca pe o "supernova" HDJ ...hmmm e o masina mult prea complexa ptr tine, motor 4.2, consum mare etc etc Mutat volanul ...da, se poate dar iti trebuie alt bord, alta caseta o gramada de alte chestii, 1500 euro + ... Sfat practic: las-o moarta si respectiv balta! :grin: (nu e un sfat rautacios, dar in ultimul timp ai venit previzibil aici pe forum) ...un anunt - ceri sfat, urmatorul anunt - pui la vanzare! :grin: Deci ... cam ASTA faci tu cat e ziulica de mare de vrun' an jumate acilisa pe forumul asta ...asta sa nu zica lumea ca-s nebun si ma iau degeaba de tine! :uameni Ce vrei tu cam asa s-ar traduce ... (si nu e rea melodia sa stii ... :ha:) Urmareste ritmul ... :ha: http://www.youtube.com/watch?v=xJ6b1JPg7VE&feature=related LE -vad ca ti-ai deschis si un service 4x4 ...la ce mama dracu ne intrebi pe noi :uameni... nu noi ar trebui sa te intrebam pe tine???:ha: Cand o sa devi si tu om serios ...stam de vorba si jur (pe rosu :wink:) ca te voi ajuta atat cat pot ...:wink: Editat Decembrie 25, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Sfat privind HDJ 80 Ia legatura cu @max,cred ca te poate lamuri avand in vedere ca este vorba de toyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Sfat privind HDJ 80 Schimbarile de volan (facute asa cum trebuie nu in bataie de joc) este o lucrare complexa (nu imposibila) si costisitoare. Toyota nu are prevazute "capace" pe care sa le iei dintr-o parte si sa le pui in cealalta. Caroseria trebuie taiata iar gaurile ramase in dreapta trebuiesc astupate asa cum trebuie cu capace sudate, izolate etc. Iti dau niste repere de care trebuie sa te ocupi. - caseta de directie - Bordul - conducte de frana plus suporti - conducte pt ambreiaj - suport consola volan (trebuie sudat) - suport pod pedalier (la fel, suduri) - instalatie de climatizare - multiple modificari la instalatia electrica - repozitionare pt diverse comenzi gen deschidere capota si altele - inlocuirea faruruilor cu cele europene - Inlocuirea completa a sistemului de stergatoare. Aici situatia este dificila deoarece necesita demontarea panoului de sub parbriz, si inlocuirea lui. Acesta este un lucru foarte distructiv. Niciodata nu vei mai putea suda si izola panoul respectiv. Oricum, pt asta ai multe de demontat inclusiv aripile. Credeti-ma ca e un chin - O gramada de maruntisuri care trebuiesc sudate, repozitionate, montate cum sunt suporti diversi, cleme, conducte etc.... - Daca masina are geamuri electrice trebuiesc schimbate fetele de la usile din fata, comenzile mutate de pe usa din dreapta pe cea din stanga plus modificarea instalatiei electrice de la geamuri, oglinzi, inchidere centralizata etc... Eu am o Toyota cu volanul pe dreapta. O conduc de doi ani si jumatate. Am absolut toate piesele necesare pt schimbarea volanului dar nu ma intereseaza ca sa o fac. E mult de lucru plus ca masina oricum ramane cu diverse imperfectiuni sau "sechele". daca merge bine asa, asa va ramane. Si la Landrover Freelander, care e printre cele mai usor modificabile masini din punctul asta de vedere, tot e mult de lucru ca sa le faci toate ca lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Decembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Sfat privind HDJ 80 Multumesc MAX ptr detalii si ptr informatii. multumesc si celorlalti care au avut buna vointa de a ma destupa la creier....mai bine o cumpar deja cu volan pe stanga. ps: pentru cei ce au o mica tenta de off topic, le voi raspunde in PM. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Sfat privind HDJ 80 se poate inchide topicul multumesc fain. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Sfat privind HDJ 80 Trebuie si alta punte cred. Bara de directie vine dinspre dreapta spre stanga la cea cu volan pe dreapta. Bara panhard la fel. La cele cu volan pe stanga este invers. O sa ma uit mai cu atentie la una cu volan pe dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Sfat privind HDJ 80 Topic closed ;) :)):)):)) In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate