cos Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Stiti cumva vreun model ? Va rog frumos luminati-ma . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusica Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Alternator etans ? la ce-ti foloseste etans?,ptr apa....? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Alternator etans ? am montat unul etans, sunt f bune singura problema este ca trebuie facuta instalatia de racire pt el ,pt ca este racit de antigel ca si motorul ,un furtun de apa tras la el intra pe o parte iese pe alta,ca la calorifer,nu mai stiu firma care le aduce dar o sa ma interesez si o sa postez:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Alternator etans ? Daca te referi la asa ceva: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48168-Vand-alternator-200-Amperi este un alternator racit cu apa si este "etans" in sensul ca, fiind legat pe acelasi circuit cu sistemul de racire al motorului, antigelul cu care e racit nu curge afara. Alternatorul in sine nu este etans. Adica daca il bagi in apa, aceasta intra in rotor, stator, diode si alte punti ce mai sint prin el. http://te-taxiteile.de/.media/514869290096.png Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Alternator etans ? Sa facem diferenta intre etans si stabilizat termic , inseriat cu instalatia de racire . Ma refer la un alternator nesimtit la apa , praf , altele ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Alternator etans ? si cu ce este mai bun ca unul normal daca tot nu este mai rezistent la apa? AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Alternator etans ? Hai ca o luam de la capat . Caut un alternator ETANS , de genul celui de submarin . Ce-i asa de greu de priceput ? N-am scris racit cu antigel , sau altele , credeam ca se intelege din prima ... Sint in exploatare motoare electrice etanse , as vrea un alternator etans . Ca sa scurtez urmatoarele intrebari din seria celor inutile , nu unul antiex ,sau alta aplicatie industriala , ci numai unul etans , cu sau fara dren de ventilatie ... De fapt , numai informatia imi lipseste ...si asta caut , pentru ca nu le pot sti pe toate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costel4x4 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Alternator etans ? Stiti cumva vreun model ? Va rog frumos luminati-ma . este asa ceva dar la modele foarte vechi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Alternator etans ? De ce tip ? Sau ce masina il avea ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Alternator etans ? Vezi aici: http://www.thenewx.org/forum/showthread.php?t=14524 http://www.hap.com/products/Alternators/Water/index.html cred ca asta cauti "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Alternator etans ? Dupa ce am studiat cam tot ce tine netul despre alternatorul de mai sus , nu a reiesit ca ar fi etans .Adica rezistent la imersie in apa . la asta ma refer cind apun ETANS = REZISTENT LA IMERSIE . Nu la versiunea ETANS= SEALED , racit cu apa . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Alternator etans ? Trimte un mail la cei de la Brown Boveri.....Magneti Marelli....poate te pot ajuta ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Alternator etans ? ... amuzant este ca in weekendu' asta m-am holbat / udat la un motor 2,3 benzina de Puch militar : lasa ca alternatorul era etans - avea si un soi de snorkel , dar tot ce tinea de aprindere era in aceeasi stare : delcou/ fise/ aprindere ; totul era etansat perfect ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Alternator etans ? Adica era etans , dar racit ventilat cu aer ( sau doar cu carcasa cu dren la exterior) ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Alternator etans ? ..."snorkel" -ul era ptr admisie de aer ; pozitionat vertical,deschiderea inspre habitaclu la cca 20 cm deasupra nivelului alternatorului .Dren nu am vazut sa aiba . Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate