Vizitator Deaconuconst Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Bine v-am gasit Am un Freelander2 fab. 2009 luat din reprezentanta ( Bacau) , 38000 km de ceva timp a inceput sa huruie constant pe spate (exclus zgomot de rulare) ma puteti ajuta cu sfaturi,informatii. Sarbatori cu bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
treger_felix Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Zgomot ( huruit) puntea spate Freelander2 Daca e luat de nou din reprezentanta are garantie, ce mai stai mergi la ei si pune-le masina in brate sa o rezolve. Huruitul poate fi din mai multe motive, incepand de la cauciucuri, rulmenti sau Doamne-feri de la grup. Oricum, orice problema ar fi daca e in garantie nu ar trebui sa te doara capul pe tine ci pe ei. Land Rover Freelander TD4 Alfa Romeo 166 2.5V6, 24v - ex. Alfa Romeo 156 2.0TS - ex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zgomot ( huruit) puntea spate Freelander2 Bine v-am gasit 1 - citeste regulamentul !!!! - si fa-ti o prezentare 2 - citeste forumul - problema a mai fost pusa in discutie , e drept pentru Freelander 1 ! @ felix - daca ai sti cat de nepriceputi (ca sa fiu indulgent )sunt cei de la repr. Bacau , ti-ai da seama de ce il doare capul pe bietul coleg ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zgomot ( huruit) puntea spate Freelander2 Multumesc Cristi pentru ajutor. Intr-adevar inainte de a posta orice te rog citeste regulamentul si fa-ti o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page156 Oricum cei de la Bacau au obligatia de a rezolva problema indiferent daca stiu sau nu (exista posibilitatea de transfer la alt dealer pe cheltuiala Bacaului). Tine-ne la curent cu rezolvarea problemei dupa ce te conformezi regulamentului. Multumesc Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zgomot ( huruit) puntea spate Freelander2 Salut, Pune pe cineva in spate si ruleaza masina , este posibil ca din spate sa se auda altceva. Mai poti merge la un service care face revizii pentru 4x4 permanent si sa rulezi numai trenul din spate...ca atunci cand verifica la revizie franele pe spate..poate se aude ceva in afara de zgomotul rolelor bancului de antrenare. Poti sa te uiti pe sub masina, in partaea din spate daca se vad scurgeti de ulei. Poti urca masina pe elevator si sa invarti rotile din spate poate se aude huruind rulmentul pe le vreo roata. Poti eventual scoate cardanul dar asta deja e mai greu Cam atat , cred eu , mai ales ca detinatori de freelander 2 aici pe forum sunt extrem de putini daca o fi vreunul Bafta Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Zgomot ( huruit) puntea spate Freelander2 Ne-ar mai trebui detalii ! De ex. la Fr. 1 apare un huruit mai ales pe viraj si / sau la schimbarea treptelor de viteza datorita uzurii bucselor (3 la numar - stg. , dr. ,si centrala ) ce tin grupul spate . Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate