calutul4x4 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Cine o are mai inalta? am vazut! super! as fi curios intai sa schimbi arcurile si dupa aia sa mai iei o cota! apoi sa schimbi si cauciucurile si din nou cota! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Pai cam asta o sa fac doar sa-mi ajunga si sa le montez.:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Cine o are mai inalta? daca tot vorbiti de inaltimea daihatsu-urilor voastre, stici careva daca e vre-un kit de liftare pt daihatsu? daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Da. Bani sa ai. Dar sa nu te astepti la minuni ca pe fata se ridica doar din bari. Raw 4*4 kit complet(foi de arc, telescoape si bari de torsiune), Trailmaster 4 telescoape si doi foi de arc, arcuri springuite si telescoape mai lungi,(aici trebuie gandita bine situatia),bloddedoffroad-bride mai lungi si telescoape pro comp 3000. Eventual si un body lift. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Fata 92 , spate 87 roti 31/ 10,50/ 15 si body lift de 4 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Daca nu ma insel ar trebui sa fie la fel si in fata si in spate. Sau chiar mai ridicata de spate decat de fata. Cred ca trebuie sa springuiesti putin arcurile. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Cine o are mai inalta? pe fata aripile sunt putin decupate - de aici diferenta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Cine o are mai inalta? bah nene e rusine dar pana azi nu am avut ruleta! deci: netaiata inaltata )stiti voi) 235 82 fata 81 spate p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Cine o are mai inalta? bah nene e rusine dar pana azi nu am avut ruleta! deci: netaiata inaltata )stiti voi) 235 82 fata 81 spate Doar? Credeam mai mult. Gumele cat au in diametru? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Cine o are mai inalta? 71 cm cu presiune 1,5 acum! E bine asculta ce spun eu ! Vezi Toyota care este cam de acelasi gabarit(lj70)! Inaltata una, doua se pune pe o parte! BL la ele se da jos (toyota) Crezi ca daca este mai inalta DIN CAROSERIE e bine? La inclinari laterale cam strangi din inelul maro (tare rau iti spun eu)! Am fost cu una si stiu cum este. Cel ma sanatos sa pui 31 cum are .......cel mai inalt! LE De aceea sunt cu ochii pe un patrol....:grin::grin::grin::grin::grin::grin: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Cand am fost la Delta Grup sa-mi iau gumele de iarna am pus langa masina una de 235/75/15 cum ai tu si parea imensaaaaaaaa. At-urile de la BfGoodrich de 235/75/15 au 73 de centimetri. Resapatele de 195/80/15 au cam 70-71 la tip simex. Ale tale credeam ca au minim vreo 78 de centimetri. Daca nu o inalti cumva nu intra gumele mai mari si la orice compresie atinge. Parca erai axat pe Toyota, te-ai schimbat? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Studiem......un y61....in vizor....mai elegant....mai nou vedem... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Studiem......un y61....in vizor....mai elegant....mai nou vedem... pai atunci sa-ti iei adio de la premiile pe care le puteai obtine in competitii, o sa te cautam in partea de jos a clasamentului :ha: :ha: :ha: ! plus ca n-o sa mai avem si noi cu cine ne mandri . . . :bi ! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Cine o are mai inalta? 98 centimetri. Body lift de circa 10 si anvelope 33*13.5*15 Maxxis Mudzilla. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate