baghy Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Haideti sa facem o statistica pe forum. Fiecare isi masoara distanta de la pamant pana la aripa spate, eventual fata si ne spune ce a modificat ca sa ajunga acolo. Inclusiv marimea cauciucurilor. Am impresia ca alte Feroza sunt mai inalte decat a mea si vreau sa vad daca asa e sau am doar o impresie. :tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirkuletz Mirk Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Cine o are mai inalta? baghy eu sunt la cluj la faculta...cand o sa ajung acasa o sa iti dezvalui detaliile de care ziceai .. cred ca doar peste 2 sapt ... "stresiunea asta" :ang2:ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Nu e graba. Maine o masor si eu. Poate faci si alte poze. Am citit ca ai si flanse si jante intoarse cu 235/75/15 si sunt curios cum arata.:tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirkuletz Mirk Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Imi pare rau ca am vazut topicu asta asa tarziu..ca vad ca e deschis d o luna .. o sa pun si poze numai sa ajung acasa ...deja mi dor de ea .. nu am mai vazut`o de 2 saptamani ..si doar peste 2 o sa o vad. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Mi-a disparut ruleta si nu am putut sa o masor azi. Mirk, cel mai bine sa faci un topic cu masina ta si acolo ne prezinti istoria ei. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Diseara o masor si eu pe a mea si am sa iti spun. In felul asta aflu si daca este inaltata. Dupa cum ai vazut de la intalnirea noastra a mea era cea mai inalta dintre Fiare. Masor de la asfalt pana la primul punct unde intalteste pragul? Sau cum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Cine o are mai inalta? De la asfalt pana la aripi. In fata si in spate. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Cine o are mai inalta? mai era unu'...goganu parca:grin:, care juca la mai lunga...eu, saracutul de mine, ma bag la "mai groasa"... bah, baieti...ce reaku' inseamna topicurile astea de vorbiti voi in ele??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Cine o are mai inalta? mai era unu'...goganu parca:grin:, care juca la mai lunga...eu, saracutul de mine, ma bag la "mai groasa"... bah, baieti...ce reaku' inseamna topicurile astea de vorbiti voi in ele??? Vrem sa vedem care e inaltimea standard la o Feroza si care o are mai inalta, tot Feroza, ca sa stim la ce aspiram.:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Cine o are mai inalta? mai era unu'...goganu parca:grin:, care juca la mai lunga...eu, saracutul de mine, ma bag la "mai groasa"... bah, baieti...ce reaku' inseamna topicurile astea de vorbiti voi in ele??? Auzi bre Semaco, tu vorbesti de parca ai fi venit cu ea pe lume, gata groasa si frumoasa.......:ha: Lasa domne` oamenii in pace........ Si pana la capat ce cauti prin curtea de la Daihatsu ?!? Sa nu-mi spui ca te taie vreo idee.....ca numai d-asta n-ai avut...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Hi, hi, hi...acu' am observat ca era vorba numai de Daihatsu!!! Scuze la participanti! Credeam ca se vorbeste asa, in general! PS: Astrale, ce m-ai interceptat...intr-o viata anterioara, pesemne ca ai fost ...avion de vanatoare!:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Auzi bre Semaco, tu vorbesti de parca ai fi venit cu ea pe lume, gata groasa si frumoasa.......:ha: Lasa domne` oamenii in pace........ Si pana la capat ce cauti prin curtea de la Daihatsu ?!? Sa nu-mi spui ca te taie vreo idee.....ca numai d-asta n-ai avut...... Poate l-a impresionat a mea la ORR? on topic: azi ii dau si eu o masura! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Sper ca nu e vre-un sindrom al posesorilor de feroze, sa facem polologie si sa nu spunem nimic. Asadar, a mea are 87 cm fata/spate, pana-n aripa. Gumele sunt 235/75R15, despre inaltare am mai vorbit pe aici. voi cum stati? nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Cine o are mai inalta? ce inseamna pana in aripa? adica pana in decupajul de sus sau pana la prag? ca nu mai pricep :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Cine o are mai inalta? De unde ating rotile solul pana la primul centimetru de tabla de care da ruleta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Pai primul cm de tabla este la marginea de jos a pragului:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Cine o are mai inalta? De unde ating rotile solul pana la primul centimetru de tabla de care da ruleta. Baghy, ai uitat ? "O poza face 1 mie de cuvinte".... Cu alte cuvinte, de ce nu faci tu o poza la cum vrei sa se faca masuratoarea si s-o postezi aici ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 (editat) Re: Cine o are mai inalta? http://img717.imageshack.us/i/masuratoare.jpg/ Done. La mine nu se vede poza in post asa ca o sa pun si linkul direct. http://img717.imageshack.us/i/masuratoare.jpg/ Editat Februarie 8, 2011 de baghy Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 (editat) Re: Cine o are mai inalta? A mea are 44 fata sau 78 cu 43 spate sau 78 incaltata cu simex insa special truck 195/80 R 15 Mentionez ca eu cel putin nu i-am adus nici o modificare adica inaltimea vine din fabrica. http://img26.imageshack.us/i/foto0156copia.jpg/ Editat Februarie 8, 2011 de pacepa foto Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Cine o are mai inalta? De mult urmaresc, dar chiar credeam ca v-ati pierdut toti ruletele si doar faceti amenintari ostentative asa ca maine, diseara... Hai la mai mare, sau la mai INALTA:banana S-auzim de bine:grin: :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 (editat) Re: Cine o are mai inalta? 78 fata 77 spate insa turbo special track (simex) 195/15, stock! cam pilaf foile pe spate, suntem in studii springuire vs trailmaster. ha ha ce dubios suna, parca ar fi ceva de comparat?!!! dar v-ati dat seama si voi, nu? e vorba de cascaval.... Editat Februarie 18, 2011 de calutul4x4 Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Cine o are mai inalta? 7 cam pilaf foile pe spate, suntem in studii springuire vs trailmaster. ha ha ce dubios suna, parca ar fi ceva de comparat?!!! dar v-ati dat seama si voi, nu? e vorba de cascaval.... Asa sunt si la mine si eu ma tot gandesc la o varianta. Springuire si adaugat o foaie sau foi noi. Am inteles ca spinguirea si adaugarea unei foi ajunge pe la 400 de Ron pentru doua foi. Foile noi din Anglia ajung pe la 200 de euro dar aduc masina la inaltimea originala fara sa o inalte. Trailmaster ofera doar doua foi de pus sub cele existente plus telescoapele. Inca caut niste telescoape mai lungi de pe alta masina de serie si nu gasesc. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Sunt trist. 76 cm si fata si spate cu roti 225/70/15 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Cine o are mai inalta? he he ! grav! in mod normal trebuia sa fi mai "inaltat" cu 1,5 mm decat mine!:banana 225/70R15 1. 225 = 225 mm, care reprezinta latimea cauciucului 2. 70 = este un factor de multiplicare, care ajuta sa calculam inaltimea talonului in functie de latimea cauciucului. Talonul (mm) = 225 * 0.7 = 157,5 mm 3. R15 = diametrul jentii in inch 195/80R15 1. 195 = 195 mm, 2. 80 = 195 * 0.8 = 156 mm dar nu dispera, ca usor usor o sa rezolvam si problemele astea, bani sa fie !:$ Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Cine o are mai inalta? Nu disper. Cauciucuri mai inalte am 235/75/15 si arcurile spate noi sunt pe drum. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate