Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dezaburire Samurai

dandoru

Postări Recomandate

Am si eu o problema, cu dezaburirea. Cand caldura merge numai pe dezaburire nu am probleme dar cand mut pe dezaburire si picioare nu mai baga caldura la parbriz. Am modelul nou de bord. Poate sa imi spuna cineva cum pot rezolva problema? Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dezaburire Samurai

Trebuie desfacut bodul pentru a identifica problema. probabil ca a scapat vreun arc sau tija si nu mai directioneaza corect caldura.

Cand merge numai pe dezaburire merge foarte bine. Crezi ca are alta tija care directioneaza aerul cind pun in maneta sa directioneze si la picioare si la parbriz?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

cind pui pe pozitia picioare+parbriz de fapt se deschide o clapeta jos la picioare, care lasa aerul sa iasa si pe jos, nu numai pe sus (unde nu se inchide niciodata). poti sa atingi aceasta clapeta daca bagi mina prin gaurile prin care vine aerul la picioare. daca nu ajunge aer sus, inseamna ca nu e destul si pt sus si pt jos, incearca pe o treapta mai mare a ventilatorului. e posibil sa fie frunze si pamint in ventilator si radiator si de aceea debitul de aer sa fie micsorat. din ventilator sunt relativ simplu de scos frunzele, din radiator mult mai greu. eu sunt profund nemultumit de sistemul de incalzire din samurai.:cr1

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

eu mi-am tras acum 2 ani la un Samurai un radiator de audi80 la picioarele pasagerului,cu ventilator(cu robinet,sa il pot inchide cand vreau)

Am lucrat cateva ore

Lasam caldura originala sus pe parbriz,iar cu radiatorul de Audi incalzeam restul masinii...

Muream efectiv de cald in maiou cu prelata varza,in toiul iernii!!!

Este de stiut ca incalzirea la samurai este intr-adevar o problema.

Acuma nici nu posi sa ai caldura in Samurai ca in A8!

Asta e.Radiatorul separat e o solutie ieftina si Super(se poate monta efectiv sub bord sau altundeva:tk

Link spre comentariu

la SJ 1998 incalzirea este OK... poate la voi este imbaxit radiatorul sau este altfel dimensionat...

Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33

Cine minte si fura

Link spre comentariu

eu am din 93 si e ok caldura si la mine...pot sa iti prezint 2 alte variante: ori tija de la maneta (buton/sau cum ii spune) care directioneaza aerul are joc si nu "cupleaza" unde trebuie ori tuburile de plastic s-au rigidizat si eventual au sarit din imbinari. baga mana pe sub bord si vezi daca nu se vantura pe acolo (eu le-am patit pe ambele). cat despre radiator iti pot spune ca si al meu era plin (dar plin plin ) de pamant asta vara cand l-am desfacut. nu e un proces chiar complicat dar trebuie putina migala.

Dragos

Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage
Link spre comentariu

la SJ 1998 incalzirea este OK... poate la voi este imbaxit radiatorul sau este altfel dimensionat...

si la mine santana 93 incalzirea e ok, probabail ceva probleme cu curatenia

Link spre comentariu

Cand sunt 0 grade pe treapta 1 a ventilatorului este suficient de cald. Problema este cand ploua ca dezabureste numai daca este pe dezaburire deci la picioarele sunt bogna. O sa vad daca clapetele sunt in regula si tuburile la locul lor.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare