Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sorinake

Vizitator

Postări Recomandate

eu sunt sorinake si ma prezint ca sa nu ma baneze iar max.

da, am mai postat nu stiu ce s-a petrecut cu post-urile mele, si nici nu conteaza.

Consider lipsa de respect pentru membrii forumului si consider o cerinta absurda sa trebuiasca sa ma prezint. Macar daca erati in stare sa puneti "required" la campul cu "locatia" din inregistrare... dar cred ca ii depaseste pe admini. Personal nu cred ca meritati sa ma prezint, sper ca pe viitor sa ma faceti sa-mi schimb parerea.

Cat despre offroad, am un jeep cherokee cu care ma dadusi putin dar imi place ideea de plimbat asa cu masina pe coclauri.

Invat repede, sper ca sa nu stric prea multe pana incep sa ma pricep putin. Astept niste articole despre ce sa facem si ce sa nu facem cu masinile de offroad, putin mai avansate decat celebrele "nu cupla diferentialul central pe asfalt".

D'asemenea, imi place sa mesteresc eu singur la masina pentru ca eu consider ca 95% din mecanicii din Romania sunt handicapati si/sau isi fac treaba in scarba. Macar daca se rupe sa stiu ca eu sunt prostul.

Daca aveti intrebari ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sorinake

eu sunt sorinake si ma prezint ca sa nu ma baneze iar max.

da, am mai postat nu stiu ce s-a petrecut cu post-urile mele, si nici nu conteaza.

Consider lipsa de respect pentru membrii forumului si consider o cerinta absurda sa trebuiasca sa ma prezint. Macar daca erati in stare sa puneti "required" la campul cu "locatia" din inregistrare... dar cred ca ii depaseste pe admini. Personal nu cred ca meritati sa ma prezint, sper ca pe viitor sa ma faceti sa-mi schimb parerea.

Cat despre offroad, am un jeep cherokee cu care ma dadusi putin dar imi place ideea de plimbat asa cu masina pe coclauri.

Invat repede, sper ca sa nu stric prea multe pana incep sa ma pricep putin. Astept niste articole despre ce sa facem si ce sa nu facem cu masinile de offroad, putin mai avansate decat celebrele "nu cupla diferentialul central pe asfalt".

D'asemenea, imi place sa mesteresc eu singur la masina pentru ca eu consider ca 95% din mecanicii din Romania sunt handicapati si/sau isi fac treaba in scarba. Macar daca se rupe sa stiu ca eu sunt prostul.

Daca aveti intrebari ...

1. Sincer, habar n-am cine esti de zici ca te-am banat eu vreodata.

2. Chiar daca a fost asa, sunt convins ca am avut un motiv bine intemeiat ca am facut-o.

3. Daca consideri adbsurde si lipsite de respect conditiile acestui forum, esti nu inteleg de ce te-ai inscris aici?

4. Asa cum noi nu meritam sa te prezinti, nici tu nu meriti sa intri pe acest forum.

Pacat ca nu vei putea citi acest mesaj ca user inregistrat al acestui forum.

Se pare ca esti suficient de cretin ca sa iei ban-ul inca de la inscrierea pe forum.

La revedere. :hi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare