baghera Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Bineînţeles că nu asta am urmărit. Mi s-a întâplat de două ori până acum şi vreau să vă daţi cu părerea. Am dat curent unui Logan şi până am coborât să ridic cleştii de la cablu au trecut câteva secunde. Rezultat : partea stângă a bordului nu funcţionează, respectiv turometrul şi indicatorul de benzină. De asemenea, se arde o siguranţă şi ultimul lucru pe care l-am observat - kilometri rulaţi 0 (zero). O să revin cu poze ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: REXTON - Vreti să daţi kilometrajul la zero ??? Foarte tare faza.. altii dau bani sa dea inapoi km. E transfuzie de km.. se duc toti la Logan?? :ha: Ai zis ca s-a intamplat de 2 ori, isi revine masina sau ramane la 0?? Dupa ce schimbi siguranta isi revine? Ce siguranta se arde, ai verificat sa vezi ce e cu ea? Poate e nepotrivita.. Mai da-ne detalii si pana atunci nu mai ajuta pe nimeni :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: REXTON - Vreti să daţi kilometrajul la zero ??? Probabil s-au topit 2 fire si se ating si din cauza aia iti arde siguranta...si faza cu kilometri poate ti-a dat peste cam computeru de bord. Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate