Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A vazut-o cineva???

ursuletz_82

Postări Recomandate

Nascocind internetul in cautarea unui 4x4 mi-a iesit in cale si mi-a facut cu ochiul aceasta Frontera. Omul care o vinde e din SV,ori din MS pana acolo e ceva distanta.Si mai ales pe vremurile astea zau ca n-as vrea sa bat drumul degeaba.

Ca o stiti ca nu eu zic ca merita sa dati o geana:

http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/opel-frontera-24-9882085.html

Sarbatori Fericite si La Multi Ani!!!:cl

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: A vazut-o cineva???

salut

masina am vazuto in orastie de vreun an, dar foarte scurt eram in mers arata belea.......nici nu e scumpa la cat a bagat in ea.

AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu

Da si eu am vazut-o in Deva cu ceva timp in urma dar mi s-a parut ca avea ceva ornamente de prost gust pe ea (cel putin pentru mine) in rest arata ok.

Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl
Link spre comentariu

@ Stelea,ma intereseaza Frontera,sincer chiar imi plac cele in 4 usi, stiu ca toata lumea comenteaza pro si contra dar la birurile actuale pot tine o motorizare de pana la max 2500,hai 2800 cmc daca e un Patrol sau Pajero.Din cauza asta ajung sa fac si compromisuri.

Ori motorizari ceva mai convenabile,gasesti la Frontera Terrano....2,4 sau 2,2 sau...mai stiu eu,sunt o multime.

AN NOU FERICIT! LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI PT JEEP-uri :cl

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare