ursuletz_82 Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Nascocind internetul in cautarea unui 4x4 mi-a iesit in cale si mi-a facut cu ochiul aceasta Frontera. Omul care o vinde e din SV,ori din MS pana acolo e ceva distanta.Si mai ales pe vremurile astea zau ca n-as vrea sa bat drumul degeaba. Ca o stiti ca nu eu zic ca merita sa dati o geana: http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/opel-frontera-24-9882085.html Sarbatori Fericite si La Multi Ani!!!:cl In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: A vazut-o cineva??? Interesant ca e cu numere de Hunedoara. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: A vazut-o cineva??? salut masina am vazuto in orastie de vreun an, dar foarte scurt eram in mers arata belea.......nici nu e scumpa la cat a bagat in ea. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: A vazut-o cineva??? masina asta am mai vazut-o in Deva parcata in fata la Trezorerie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: A vazut-o cineva??? Arata bine. Dar ma mir ca te mai intereseaza aceasta marca! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: A vazut-o cineva??? Da si eu am vazut-o in Deva cu ceva timp in urma dar mi s-a parut ca avea ceva ornamente de prost gust pe ea (cel putin pentru mine) in rest arata ok. Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: A vazut-o cineva??? @ Stelea,ma intereseaza Frontera,sincer chiar imi plac cele in 4 usi, stiu ca toata lumea comenteaza pro si contra dar la birurile actuale pot tine o motorizare de pana la max 2500,hai 2800 cmc daca e un Patrol sau Pajero.Din cauza asta ajung sa fac si compromisuri. Ori motorizari ceva mai convenabile,gasesti la Frontera Terrano....2,4 sau 2,2 sau...mai stiu eu,sunt o multime. AN NOU FERICIT! LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI PT JEEP-uri :cl In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate