Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

consum ulei groaznic de mare

codrut

Postări Recomandate

salut

am citit ca nu sunt singurul ghinionist care are probleme cu motorul de daihatsu feroza .in 2000 de chilometri am pus 5 litri de ulei si deja o bujie nu mai functioneaza ca o uda cum o montez (cu ulei).

va rog sa imi spuneti care ati desfacut motoare din cauza consumului de ulei ce ati gasit ,ce ati schimbat si niste preturi .

va multumesc si va urez sa nu va consume motoarele ulei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: consum ulei groaznic de mare

Piesele nu sunt greu de gasit, doar ca dureaza 2 sapt pana ti le aduce pe comanda. Din ce spui tu ca uda bujia , inseamna ca si scoate fum albastru garla la span. Si probabil in curand o sa iti mearga in 3 din cauza bujiei umezite.

Ideea este ca in cel mai bun caz ai segmentii de ungere dusi. Ca si piese probabil o sa-ti trebuiasca set segmenti completi ( Trebuie sa vada mecanicul a cata reparatie este ca sa stie daca ai nevoie de segmenti standard sau cota 1, 2...), set complet garnituri, cuzineti de biela. Asta in mare dar depinde foarte mult de ce ai tu in motor.

Eu iti recomand sa nu mai mergi cu masina daca bujia deja se umezeste. Desfa-i motorul sa-ti faca o lista cu ce piese ai nevoie.

La ce ti-am enumerat eu mai sus, suma totala inseamna grosso modo 1400 Lei , asta putand varia in functie de producatorul segmentilor care sunt cei mai scumpi. Si iti recomand sa ii iei pe cei mai buni pt ca sunt si destule chinezerii mai ieftine , dar daca tot faci motorul ca sa fie ca nou mai bine dai un ban in plus. Salutari

Link spre comentariu

va multumesc pt sfaturi ,de desfacut de acum "la anul" si cat despre fum mai rau decat o raba ,mai ales in depasiri nu il mai vad pe cel din urma in oglinda .

daca desfaci motorul mai devreme te rog sa imi zici si mie ce ai gasit .

bafta si UN AN NOU FERICIT

Link spre comentariu

salut,

iti spun eu ce am patit.... motorul meu halea 1 litru de ulei la 200km daca nu chiar mai mult.

mi-am comandat un set de segmenti care au costat vre o 32o lei, garnitura scaune de supapa bujii si cureaua de distributie toate gramada vre o 750 au venit dupa 3 zile.

dupa ce mi au desfacut motorul, totul arata foarte bine numai segmenti de radere blocati iar toate gaurile din pistoane care erau in dreptul segmentilor de radere erau astupate cu calamina.

acum nu mai consuma gram

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare