Cristian1 Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? Incepand de la pagina 5 in sus, vei observa cum a montat @Vitalies troliul in spatele scaunelor. Spor la munca in noul an ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40316-Calea-Samuraiului/page5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? Incepand de la pagina 5 in sus, vei observa cum a montat @Vitalies troliul in spatele scaunelor. Spor la munca in noul an ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40316-Calea-Samuraiului/page5 Arata super bine Multumesc mult, Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? Eu cred ca iti faci griji degeaba. Eu am pe vitara in fata troliu de 13000 + placa de trolui + bara metal. N are nici pe dracu, ba chiar sta mai bine pe sosea. Acum ideea este ca portbagajul este plin cu toate porcariile + bara spate metal, cred ca la fix se echilibreaza. De rupt n am rupt nimic nici la directie nici la suspensie. Si am dat cu ea de cand am pus troliu de i au sarit capacele. Chiar astazi am troliat de m am saturat. Ideea este sa prinzi placa de troliu asa cum trebuie, cu suruburi de cel putin 8.8 Daca n a cedat la vitara nimic ma indoiesc ca la samurai crapa ceva, plus, la o iesire la Agnita am vazut la baieti trolii montate pe samurai si mergeau brici. Eu spun sa nu te obosesti cu tot felul de srtificii. Mai bine cumperi o placa de troliu, nu e mare branza si o pui frumos in fata. Faci o bara misto si gata. Spor la mestereala 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? Salut Roly, La multi ani! Problema nu era sa rup ceva ci sa nu fie prea multa greutate pe fata si sa nu mai traga spatele. Si eu am bara de metal pe fata "troliu ready" si bara de foarte metal pe spate (un fel de sina de tren in care nu urez nimanui sa intre :)) ) dar am putine emotii ca nu e suficienta pentru ca restul spatelui e cat se poate de gol (cric, roata de rezerva si niste sufe). Ti-a cumparat placa sau ai facut-o? La electrica ai schimbat ceva? PS: m-ai uitat cu volanul si bucsile :). Ati mai reusit ceva cu scuturile pentru samurai? Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? un fel de sina de tren in care nu urez nimanui sa intre Eu cred ca este chiar prea mult! Poti pune o poza cu "bara" spate. Multumesc :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? De departe dar sper sa iti faci o idee Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? Salut Roly, La multi ani! Problema nu era sa rup ceva ci sa nu fie prea multa greutate pe fata si sa nu mai traga spatele. Si eu am bara de metal pe fata "troliu ready" si bara de foarte metal pe spate (un fel de sina de tren in care nu urez nimanui sa intre :)) ) dar am putine emotii ca nu e suficienta pentru ca restul spatelui e cat se poate de gol (cric, roata de rezerva si niste sufe). Ti-a cumparat placa sau ai facut-o? La electrica ai schimbat ceva? PS: m-ai uitat cu volanul si bucsile :). Ati mai reusit ceva cu scuturile pentru samurai? Dragos La Multi Ani Dragos, nu te am uitat deloc sunt toate intr o punga de fun pregatite de 1000 de ani, cand imi spui unde eu ti le trimit in 10 minute. Cat despre electric n am schimbat nimic, azi de ex am troliat destul in toate sensurile si n a avut nici pe dracu. Placa am cumparat o ca sa nu ma mai obosesc si sincer a fost cea mai buna alegere, pana te apuci sa mesteresti una... mai bine o cumperi e gata vopsita, cu gauri universale date peste tot, 100% se potriveste. Eu zic sa nu te obosesti cu tot felul de nebunii, pride o initial normal in fata si dupa daca nu iti convine repozitioneaza. De ce sa te complici de la inceput? Oricum raport greutate 50/50 nu o sa scoti ca doar nu este M3. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? Arata tapana, dar sa nu-mi spui ca e si plina pe dinauntru:grin: :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? @Roly: multumesc de sfaturi. iti trimit info pe PM (desi cred ca ti le-am mai trimis candva dar probabil le-ai amestecat cu altele :P ). @Cristeaandm: am taiat in ea cativa mm (2 spre 3) si inca era plin. nu cred ca e plina toata dar are suficienta "carne". Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? Salut, am hotarat sa montez troliul in fata...sa vedem ce iese. am cumparat o placa universala (de la cei cu mania pt jeep - asta sa nu sune a reclama :) ) si maine purced in a o monta. ma puteti ajuta cu niste poze cu procesul sau macar cu placa deja prinsa pe masina? Am vazut pe Jimny-ul lui Cezar333, pe Vitara lui Roly (detaliate) si pe Samuraiul lui Ionutzt (care din pacate nu era suficient de detaliat...) dar am o oarecare dilema legata de cum prind placa de sasiu si ma gandeam ca poate salvez timp de "proiectare" daca si voi ati trecut prin asta. Ca sa concluzionez placa este prinsa in continuarea sasiului(prinsa in doar 2 suruburi pe bordura din spate a placii) sau pe sasiu (placa prinsa pe baza de sasiu)? Multumesc, Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? Postez si eu (cu acordul celor de la Dojo , sper) o lucrare in care se vede destul de detaliat cum este montata placa la un jimny . Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Troliu + Samurai = ...love? Multumesc pentru info vazusem postul la dojo. Vad ca e sudata o prelungire ceea ce nu ma face fericit...sper sa nu am nevoie Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Troliu + Samurai = ...love? Salutare postez si eu aici sa nu mai deschid alt topic.Am nevoie de un sfat pentru un prieten cu Samurai. Masina are troliu, instalatie pentru a 2-a baterie (trebuie doar pusa bateria si conectata la borne) plus sistemul ala de la Tmax pentru a doua baterie.Cand am luat masina de la un coleg de aici de pe forum ne-a spus ca alternatorul original ar fi prea mic ca nu duce troliul si ar trebui schimbat. Asa este daca da ce alternator ar trebui?Scapam cumva doar cu o baterii mai mari in amperaj?Masina nu mai are alte giugiumele pe ea in afara de statie iar troliera ar fi ceva ocazional. Multumesc anticipat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Martie 25, 2013 Autor Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Troliu + Samurai = ...love? Eu am folosit fara probleme troliul, statie, ventilatie, cd player si altele pe alternatorul original si o singura baterie (cred ca de 60) Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Troliu + Samurai = ...love? Ok, ok mersi mult avand in vedere ca bateria originala este pe duca il voi sfatui sa ia ceva mai mare in functie insa de spatiul destinat acesteia in compartimentul motor.A doua baterie la fel va fi ceva mai mare acum insa ma intreb daca face fata alternatorul si le incarca. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: Troliu + Samurai = ...love? Alternatorul de pe Samurai benzinare duce pana la 45A, de aia si bateria pana in 45 A. Bateriile de la 60 A in sus, puse in circuit cu alternator de 45A, durata de incarcare mare sau nu vor fi incarcate la capacitate, ceea ce duce la deteriorare. Din cate am citit pe forum, se potrivesc fara mari modificari alternatoare de pe ford de cca 70A, un model mai vechi, anii 90, daca ai mai mult timp da o cautare pe la tehnica-electrica sau chiar samurai... si gasesti discutia. Editat Martie 26, 2013 de proof SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate