szk72 Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Salut, va rog sa ma ajutati cu o informatie: unde pot sa fac un reglaj al aprinderii la un Samurai 91' motor injectie ? eventual si o curatare a injectiei in Bucuresti sau imprejurimi daca stiti pe cineva care lucreaza in zilele acestea pana la sfarsitul anului:hl Multumesc!:tk Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Reglaj aprindere Samurai Salut, Eu mi-am bagat nasul si mi-am facut singur un reglaj al relanti-ului, cu ajutorul manualului (motorul statea turat si dupa ce se incalzea). Cred ca poti regla si aprinderea singur, daca ai o lampa stroboscopica (timing light). Nu prea ai multe de reglat, daca toti senzorii merg bine, ECM-ul face toata treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Reglaj aprindere Samurai Salut, Eu mi-am bagat nasul si mi-am facut singur un reglaj al relanti-ului, cu ajutorul manualului (motorul statea turat si dupa ce se incalzea). Cred ca poti regla si aprinderea singur, daca ai o lampa stroboscopica (timing light). Nu prea ai multe de reglat, daca toti senzorii merg bine, ECM-ul face toata treaba. m-as baga eu dar nu am manual, presupun ca este vorba de semnul de la fulie motor si rotorul din distribuitor sa cada intr-o pozitie, dar fara un manual nu vreau sa o degreglez de tot Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Reglaj aprindere Samurai si la mine ralantiul sta la 1100/rot chiar si dupa ce se incalzeste, unde ai umblat pentru reglaj ralanti? :tk Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 (editat) Re: Reglaj aprindere Samurai Da, semnul acela trebuie sa fie in dreptul pozitiei de 8 grade cind vine tensiune la bujia cilindrului 1, cu ECM-ul in modul test (se leaga un fir), la rotatia de 800 de ture / minut, cu motorul cald. N-ai cum sa vezi asta fara lampa stroboscopica. Pentru ralanti ai mai multe lucruri de verificat: 1. senzorii sa fie OK (becul CHECK ENGINE din bord sa fie aprins cind pui contactul, dar nu si in mers) 2. tuburile de vacuum sa nu fie infundate sau crapate sau ne-etanse 3. cablul de acceleratie sa nu fie prea intins (trebuie sa aiba un joc destul de mare, ei zic 1cm pe verticala) 4. surubul de ralanti, nr. 7 din poza de mai jos (are un capacel de cauciuc care trebuie tras afara ca sa ajungi la surub) Manualele (cel de samurai '87 si anexa pt samurai '92 pe injectie) pot sa ti le trimit pe ym, au cam 120 de mega fiecare. ("cipak" pe yahoo) http://lectiidedansuri.ro/samurai/throttle_body.png Editat Decembrie 29, 2010 de cipak Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Reglaj aprindere Samurai Manualele (cel de samurai '87 si anexa pt samurai '92 pe injectie) pot sa ti le trimit pe ym, au cam 120 de mega fiecare. ("cipak" pe yahoo) multumesc mult, o sa-mi bag si eu nasul putin, poate reusesc macar cu ralantiul, nu am martor aprins in bord dar se tureaza la rece chiar si la 3200/rot minute bune se incalzeste ff greu, chiar si dupa ce se incalzeste fluctueaza ralantiul si sta turata pentru manual adresa mail ciocandnl@yahoo.com :tk Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Reglaj aprindere Samurai Te-am adaugat in lista de messenger. Nu pot sa trimit attachment pe mail pt ca fisiere sunt mai mari decit limita de 25MB. Daca vrei ne putem intilni sa incercam sa-i dam de cap impreuna (am si manualele scoase la imprimanta), eu locuiesc in Dr. Taberei dar am masina pe la P-ta Domenii, pe care o putem folosi pt "comparatie". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Reglaj aprindere Samurai ar fi excelent sa ne intalnim, nr meu de tel 0761.612.672 da-mi mesaj cu nr tau si te sun multam! Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Reglaj aprindere Samurai 0765 098 178. Acum sunt in Cimpina dar ajung in Buc miine pe la 2-3, ne putem intilni oricind dupa 3. Daca vrea sa ni se alature si cineva cu mai multa experienta intr-ale motoarelor, avansurilor si injectiilor.... cu siguranta n-o sa spunem nu:ypu Nu ne-ar strica deloc nici o lampa stroboscopica, cu imprumut, citeva ore. Se ofera cineva? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Reglaj aprindere Samurai 0765 098 178. Acum sunt in Cimpina dar ajung in Buc miine pe la 2-3, ne putem intilni oricind dupa 3. Daca vrea sa ni se alature si cineva cu mai multa experienta intr-ale motoarelor, avansurilor si injectiilor.... cu siguranta n-o sa spunem nu:ypu Nu ne-ar strica deloc nici o lampa stroboscopica, cu imprumut, citeva ore. Se ofera cineva? :h5 ok, te sun sa stabilim unde ne intalnim:tk Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Reglaj aprindere Samurai cu ajutorul colegului cipak caruia ii multumesc inca o data:tk am reusit sa reglez mersul la ralanti al motorului, s-au reglat avansul, care era la 20 grade fata de 8 grade cat scrie la manual si aerul de la surubul existent in corpul injectiei, acum totul ok mai adaug ca fara ajutorul "timing light" probabil nu am am fi reusit multumesc moderatorilor, se poate inchide toipcul.:cl Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate