amaru Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 hai salutare uite ca m-am pricopsit si eu cu un pajero 25td cu blocant o fi bun o face treaba?? asta ramane de vazut:banana:banana:banana:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: un nou pajero Bravo! Sa te plimbe pe unde vrei fara reparatii. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: un nou pajero Felicitari!!! Merge marfa! Poze, poze sa vedem achizitia! Si ce ai mai facut la el??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: un nou pajero :h5 Sa o noroiesti sanatos! Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: un nou pajero amarule amarule m ai tradat !!!!patrolul nu mai era masina! sa te poarte sanatos:br:h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: un nou pajero Sa`ti fie de bine ... sa dai mult de :x sa nu rugineasca :grin: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvy_GL Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: un nou pajero Sa te poarte sanatos ! ceva poze sa o vedem si noi!!! The way of ... Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: un nou pajero amarule nu mai ai cliseu sa vedem poze cu acaretul?:ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 (editat) o sai fac poze dar nu vad rostu nu are nici o modificare sa treaca sarbatorile si poate ma apuc de el:banana apropo dati-mi un sfat va rog am at pe el sunt noi dar nush ce sa fac ar fi bine sa pun simex???? mentionez ca ma duc la vanatoare si iesiri cu baieti nu concurs sau mai stiu eu ce un cunoscator poate sa imi spuna si mie unde se afla compresoru pentru blocantu spate mentionez ca in bord se aprinde becu cum ca ar cupla dar nu aud compresoru Editat Decembrie 30, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 (editat) Re: un nou pajero Acest topic se inchide pt ca masina a fost pusa la vanzare..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59693-vand-pajero&p=657403#post657403 LE : Si se pare ca a si fost vanduta . Editat Ianuarie 13, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate