DanTatuaj Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? Atentie, eu doar am adus gratarul dar nu eu m-am ocupat de el. Eu aveam treaba cu tuica fiarta. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? Am sa pun cateva poze dar mai multe am sa puna Alpyus maine cu tot cu filmulete ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? O alta poza ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) sa traiti toti astia de ati fost pe faza cu aparate foto si camere video. Ca cu (sorry for the cacofony) asta ramanem. dancing with myself :ha:: Editat Ianuarie 3, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? "nu stiu d'astea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? cateva poze http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? frumoasa iesire bravo:banana:banana:banana:banana http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? mai avem cateva http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? mai vin cateva poze http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? mai pun cateva http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? mai pun cateva http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? Cred ca voi va ginditi la urmatoarea iesire:x:x:x Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? eu facui una mica langa craiova, nu prea off road, multa gheata sub, dar ma rog, merge:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? :ha: ia maxim pe loc, adica nu maxim.... si trage un pic frana de mana cand ai dai....:ha::ha: pe unde este aici? este mare locul pt drift.... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Re: O iesire OLTENEASCA se poate? nu trag frana de mana ca trag toate rotile, vreau sa ma invart pe loc nu sa driftuiesc, asa i-am pus numele la film. unde kkt sa fiu, la aeroport...:wink: Editat Ianuarie 3, 2011 de esox lucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? :h5 Sa ne traiasca iesirea.!!! Si la cat mai multe. Am avut de toate din plin, de la timp frumos, la masini frumoase si "focoase", colegi si amici deschisi si pusi pe lucruri mari si o masa inbelsugata! Vin si cateva poze si de la mine. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? Alte poze: Avem poze si de la picnic!:2dr:x:x (pacat ca nu se vad toate bunatatile pe care le-am avut) Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? Si inca cateva(mai avem dar mai punem si maine) ca ce e mult strica! :ha::ha::ha: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? Masa de dimineata inainte de convocare: :ha: A urmat convocarea pt sendinta de lucru: Bucuriile zapezii: o pirueta pe gheata : bunatati pt clasa muncitoare: o poza de grup -la care eu am lipsit (chemarea naturii):ha::ha: si intoarcerea la normalitate :ha::ha::ha: Numai bine, Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? sa nu rupi suspensia, Hary. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) Re: O iesire OLTENEASCA se poate? si un filmulet cu gasca in actiune de la mine:banana:banana:banana icPG3TAt1h4 Editat Ianuarie 5, 2011 de Alpyus gresala gramaticala http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? Hotarati oameni!. Pacat de indoiturile "portocalei". Bine ca nu a patit nimeni ceva grav. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) Re: O iesire OLTENEASCA se poate? din fericire au fost decat daune materiale si nimeni nu a patit nimic dupa cum se vede in filmuletul de mai jos:dr1:3:jp1 LbglCnuD0KQ Editat Ianuarie 5, 2011 de Alpyus atasare film http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: O iesire OLTENEASCA se poate? beton filmul..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate