Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

biodiesel-home made?!?!?!

alex_pajero

Postări Recomandate

M-am gandit sa deschid acest topic in urma vizionarii pe youtube a mai multor filmulete despre cum merg diesel-urile cu ulei vegetal care in prealabil a fost folosit la prajirea alimentelor, totul a inceput de la acest filmulet pe care l-am gasit intamplator
dupa care am vizionat mai multe, unele chiar dezbat metode in care uleiul este amestecat in proportie de 97% cu 3% diluant si se lasa la macerat timp de o saptamana dupa care mix-ul iindeplineste cu succes atributiile motorinei. Am sa prepar si eu 2lt din acest miraculos mix sa vad cum este dar as vrea inainte sa-l folosesc sa va dati cu parearea despre aceasta solutie, mentionez ca am un pajero, 92, 2.5td, automat, ce daune credeti ca pot aparea in urma folosirii ei, eu cred ca nu prea are ce sa strice dar de asta va intreb si pe voi.. cei care va pricepeti mai mult, fiindca deocamdata nu ar fi un moment bun deloc sa trebuiasca sa bag bani in reparatii la masina...astept cu mare interes opiniile voastre. Multumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare