Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

New Toyota Landcruiser

Max
 Share

Recommended Posts

Se mai fabrica si cele din seria 70, dar nu stiu unde sunt fabricate. http://cruiser-connection.com/system/en_cars/index.php

"Today, few short wheelbase 70 series can be purchased new. Some are still in production today in some select South American countries and possibly still in the Japanese homeland."

"The Sixth and Seventh generations of the Land Cruiser are still being produced and sold in African and Latin American regions, Venezuela is one of them, the Sixth generation is sold under the nickname of "Machito" ("Little Macho"; "Little Man" in English) and the Seventh being nicknamed "Autana" (After a mountain in the Gran Sabana region of Venezuela) "

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"

www.maxoffroad.ro/video/newToyota.avi

in filmulet se vede la lucru sistemul Crawl Control - primul sistem de acest fel din lume. Masina se catara singura, fara sa tii apasata acceleratia sau frina, e genial!

@Miron: daca ai vreun gind de LC V8, ar fi cazul sa te grabesti, nu de alta dar asta va fi ULTIMUL Landcruiser mare.

O sa ziceti ca-s carcotas, da' nu-mi place cum arata nici sa ma tai :cr1 ... nu comentez aspectele tehnice sau dpdv constructiv, ci doar spun ca mi se pare urata ca 'reaku ... mai are si spoiler d-ala pe spate, sus pe luneta ... yeak ! :cr1 ...

O sa ziceti ca-s carcotas, da' nu-mi place cum arata nici sa ma tai :cr1 ... nu comentez aspectele tehnice sau dpdv constructiv, ci doar spun ca mi se pare urata ca 'reaku ... mai are si spoiler d-ala pe spate, sus pe luneta ... yeak ! :cr1 ...

Toyota nu a excelat niciodata prin frumusete. Are alte atuuri. :grin:

• 3 months later...

Re:

www.maxoffroad.ro/video/newToyota.avi

in filmulet se vede la lucru sistemul Crawl Control - primul sistem de acest fel din lume. Masina se catara singura, fara sa tii apasata acceleratia sau frina, e genial!

@Miron: daca ai vreun gind de LC V8, ar fi cazul sa te grabesti, nu de alta dar asta va fi ULTIMUL Landcruiser mare.

Sistemul Crawl Control e o noua inventie pentru cei care-si doresc sa faca off-road "calare pe un computer" :lol: :-P ... ce arata in filmuletul asta se face lejer in treapta a II-a, cu reductorul cuplat, dar trebuie sa stii :j

Guest pabibabum

Re: New Toyota Landcruiser

v 8 asta nou merge super bine demaraj rapid!!!8.2 secunde face suta.sta bine pe sosea dar parerea mea i-as skimba anvelopele de serie cu ceva mai de firma si usor mai late.In teren se comporta impecabil dar nu cu anvelopele de serie(miron stie)am probat-o in rampa l,a coborare cu inclinatie laterala destul de accentuata si la incrucisarea de punti masina era pe doua roti(una din fatza si una spate)iar in secunda urmatoare au intrat sistemele .bla bla bla si masina a iesit fara probleme din situatie.un singur dezavantaj are greutatea la gol.tineti-va bine 2700 de KG.pentru alte detalii astept intrebari ca mi-e lene sa dau din cioc k papagalu'

• 2 weeks later...
Guest G-FRATI

masina este extraordinara noi am luat doua de curand comparativ cu 100

este mult mai rapida fuge cu 220 la ora linistit stabilitate super si tot ce vrei

o minune a tehnicii nu regret nici o secunda ca am facut asemenea achizitie

este o masina peste asteptarile unui om normal

masina este extraordinara noi am luat doua de curand comparativ cu 100

este mult mai rapida fuge cu 220 la ora linistit stabilitate super si tot ce vrei

o minune a tehnicii nu regret nici o secunda ca am facut asemenea achizitie

este o masina peste asteptarile unui om normal

:rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp

Do everything prepared!

Modelu 71, se poate achizitiona din Dubai, si costa intre 20000 E si 25000 E, in magazin. Transportul costa 3000 $ cu vaporul + taxa vamala si alte taxe in Romania.

• 2 weeks later...

v 8 asta nou merge super bine demaraj rapid!!!8.2 secunde face suta.sta bine pe sosea dar parerea mea i-as skimba anvelopele de serie cu ceva mai de firma si usor mai late.In teren se comporta impecabil dar nu cu anvelopele de serie(miron stie)am probat-o in rampa l,a coborare cu inclinatie laterala destul de accentuata si la incrucisarea de punti masina era pe doua roti(una din fatza si una spate)iar in secunda urmatoare au intrat sistemele .bla bla bla si masina a iesit fara probleme din situatie.un singur dezavantaj are greutatea la gol.tineti-va bine 2700 de KG.pentru alte detalii astept intrebari ca mi-e lene sa dau din cioc k papagalu'

Ti se pare mult? Patrolul are 2990kg si motor de 3000,pe cand LC-ul are 4500cm asa ca e mult mai bine repartizat motorul pe caroserie la LC decat la Patrol

• 2 years later...

Conduc si eu o masina din asta de vreo 100 mii de km.

De multe ori m-am dat jos de pe munte plin de noroaie si m-am urcat pe autostrata la viteza de croaziere de 200+.

Desi multi ar spune ca ceea ce o strica e cutia automata, cred ca asta e unul din marile ei atuuri - la manevrele fata-spate in noroaie schimba mai repede decat as face-o eu de mana.

Ca punct slab as spune ca nu are diferential spate blocabil de nici un fel, se bazeaza pe electronica si pe frane.

Toyota LC200 V8 for fun

Mercedes C63AMG for city

Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin

• 4 months later...

Cum adica ultimul Landcruiser mare ???

Ce game se vor produce ?

• 1 month later...
  • 2 months later...

pe partea cealalata il inpigea cineva cred ca:ha::ha::ha::ha::ha:

Trecand peste regula "inainte de 'p' punem 'm'", sparge si tu o pusculita si inchiriaza una pentru 2-3 ore. Sigur ai sa observi ca japonezul spune mai putin decat poate sa faca de fapt masina.

Toyota LC200 V8 for fun

Mercedes C63AMG for city

Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin

• 4 weeks later...

care este cel mai slab/bine echipat J20 ??argumente..

#chiar nu s-a facut si un 200 ,,mai off-road,,(adica cu blocant spate cu ceva programe off ...)la 100 era interesanta si diversitatea (ba blocant ba suspensie standard ba cutie manuala....

PS sunt curios daca @Miron i-a pus si asteia bari ARB si alte accesorii:grin:?

NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use