Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lift kit pentru hilux

nicu p

Postări Recomandate

am cateva intrebari la care caut raspuns: 1.ce lift kit imi trebuie pentru a putea monta cauciucuri de 33 pe Hilux?

2.imi trebuie si flanse distantier ca sa nu atinga in arcuri?

3.cine aduce lift kit si la ce pret?

4.il pot monta eu sau trebuie neaparat service specializat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: lift kit pentru hilux

am cateva intrebari la care caut raspuns: 1.ce lift kit imi trebuie pentru a putea monta cauciucuri de 33 pe Hilux?

1) pe masina intra stoc 31/ 10,5 deci iti trebuie un kit de cel putin 2 inch de suspensie, eu ti as recomanda 3/4 inch am vazut puse si au loc foarte bine cauciucurile

2) 33/10.5 nu ating in arcuri ... deci nu iti trebuie flanse

3) da mi un mesaj pe privat si ti face legatura cu cineva din Campulung care-ti poate aduce orice

4) daca ai elevatoare, scule si ceva cunostinte mecanice poti sa l pui singur, altfel nu-si are rostul... in forum aici ca pun poxe cum arata masina cu 33" si cum vin pe stoc ... cert este ca nu au loc fara sa o ridici.

Link spre comentariu

La multiani!!:x

1) + 5/6 cm ( suspensiun lift) + body lift de 3\5 cm

2) nu trebuie flanse distantiere

3) sunt mai multe firme pe forum, noi aducem in exclusivitate pt Romania si Bulgaria RAW 4X4 australian suspension H.D. cu garantie 2 ani sau 150.000 pret poti sal primesti pe P.M. sau pe forum dupa cerere.

4) suspension lift (daca ai un pic de conistinte mecanice) poti sal montezi singur , body lift NUMAI DACA AI CUNOSTINTE DE MECANICA

ciao

maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

La multiani!!:x

1) + 5/6 cm ( suspensiun lift) + body lift de 3\5 cm

2) nu trebuie flanse distantiere

3) sunt mai multe firme pe forum, noi aducem in exclusivitate pt Romania si Bulgaria RAW 4X4 australian suspension H.D. cu garantie 2 ani sau 150.000 pret poti sal primesti pe P.M. sau pe forum dupa cerere.

4) suspension lift (daca ai un pic de conistinte mecanice) poti sal montezi singur , body lift NUMAI DACA AI CUNOSTINTE DE MECANICA

ciao

maurizio

Flansele distantiere mai ajuta si la stabilitatea masinii dupa ce a fost inaltata, in concluzie, iti trebuie flanse distantiere sau jante cu et negativ in functie de cat de inaltata este masina.

Link spre comentariu

Flansele distantiere mai ajuta si la stabilitatea masinii dupa ce a fost inaltata, in concluzie, iti trebuie flanse distantiere sau jante cu et negativ in functie de cat de inaltata este masina.

de acord! eu am raspuns la o intrebare clara... nu sunt necesarie flanse.

Mult mai bine jante cu et negativ !!! ce nu este nu sa strica ... cam asa spunea Ford.....

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare