Zimbrul Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Aici la noi pe forum am gasit stirea lansarii noului WK...si asa cum spune refrenul unei melodii cantate de un fost pietzar: " Simt ca m-am indragostit... " http://www.allpar.com/trucks/jeep/2011-cherokee.html Un an cat mai bun pt toti propietarii de 4x4 va doresc, si profit in a va spune din suflet: LA MULTI ANI Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 (editat) Re: Noul WK o frumusete... Frumos, dar vad si citeva lucruri care imi plac mai putin: 1. varinta diesel cu motor VM vs MB pe WK1 2. povestea cu suspensie pneumatica, stiu ca cei cu Discovery se cam pling de fiabilitatea conceptului 3. Nu mai are ELSD pe fata (eu pina acum nu am simtit vreun ajutor de la el, dar poate poate vreodata o sa ma ajute) 5. Chestia cu selec terrain mi se pare cel putin nefireasca Overall mi se pare ca s-a apropiat prea mult de Discovery 3/4 LA MULTI ANI! Editat Ianuarie 1, 2011 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Mie imi place. Daca as avea bani maine mi-as cumpara unul. Motorul Vm nu e o problema pentru ca si cel de Mercedes e tot Vm dar nemtii nu spun asta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Noul WK o frumusete... WK ? Ce masina este ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Noul WK o frumusete... WK = Grand Cherokee Modelul Grand Cherokee 2011 a fost dezvoltat impreuna cu Mercedes pe cand Chrysler si Mercedes erau impreuna. Platforma pe care este construit este aceeasi care va fi folosita si la noul ML. Am avut ocazia sa particip la lansarea oficiala a modelului in Canada iar diferentele fata de vechea generatie sunt majore, de la calitatea materialelor la interior, spatiul ptr locurile din spate, etc. Sunt mai multe sisteme de tractiune pentru care poti opta deci nu esti obligat sa iei cu Select Terrain care este disponibil pentru Quadra Trac II. LA MULTI ANI! 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Buna ziua ! @georgei23: 1. Sa speram ca VM-ul in cauza se va dovedi fiabil si fara probleme de caldura. Dar un V6 este mai aerisit si poate n-o sa aiba problema asta, mai ales daca e proiectat corect. 2. Suspensia pneumatica este o potentiala sursa de probleme, ar fi frumos sa fie optionala. 3. Sunt sanse de ELSD, in articol se vorbeste de ceva zvonuri (and rumored front in the future)... 4. La tine e 5, da' poate esti alergic la cifra 4. Eu nu. Selec-terrain vrea sa fie un inlocuitor de sofer sau de experienta in teren lipsa a acestuia. In functie de capacitatile acestuia, poate fi considerat un regres sau un progres. @baghy: Cand o sa ai o dovada ca V6-le 3.0TD de pe actualul Grand e de origine VM, atunci o sa te creada cineva. Pana atunci, ma indoiesc, mai ales ca motorul se cheama OM642 si e foarte Mercedes... Stima si La Multi Ani, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Noul WK o frumusete... @stefaniordan , multumim, La multi ani ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Salut Dragos, Quadra Lift Air Suspension va fi stadard doar ptr Overland, ptr celelalte versiuni de echipare va fi optionala. http://www.jeep.com/en/2011/grand_cherokee/capability/off_road_performance/ 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Salut Dragos, Motorul VM A630 DOHC(http://www.vmmotori.it/it/01/00/01/dettaglio.jsp?id=9) e motorul Mercedes prezentat in 2004 (VM apartinea grupului Detroit Diesel, care era controlat de Chrysler adica de Daimler. Motorul despre care toti cred ca e Mercedes e 100% proiectat in Italia. Acest motor este montat pe Mercedes dar si pe Jeep si Chrysler incepand cu 2005. Poti sa verifici ca motoarele au aceasi cilindree, acelasi alesaj si aceasi cursa a pistonului. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 (editat) Re: Noul WK o frumusete... Buna seara ! E bine ca poti alege partea de suspensie. Doar ca daca iei Overland, nu poti face down-grade la arcuri, ci va trebui sa iei perne vrand-nevrand. @baghy: OM 642 e V6 la unghi de 72 de grade, are 165kW. VM-ul ala de care zici tu e V6 la 60 de grade si are 184kW. OM 642 exista pe piata din 1999, cand a fost montat pe S-Klasse al aceluiasi an. Alezajul si cursa poti fi identice la multe motoare, acestea fiind total diferite, deci ALTE motoare... Deci NU este acelasi motor absolut deloc... Alte argumente ai ? Stima, Dragos Editat Ianuarie 1, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 (editat) Re: Noul WK o frumusete... Pe linkul catre site-ul vm se vad si masinile pe care au ei motoare; wk1 nu este printre ele.:grin: Editat Ianuarie 1, 2011 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Ianuarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Frumos, dar vad si citeva lucruri care imi plac mai putin: 1. varinta diesel cu motor VM vs MB pe WK1 nu e panica frate, ca imi iau benzinar, asa cum sciu oamenii in prima parte a prezentarii, diferenta e de o mila / galon fata de dieselul de la ML350 eu unu nu mai sunt fan motorina asa ca... benzina sa traiasca :) Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: Noul WK o frumusete... nu e panica frate, ca imi iau benzinar, asa cum sciu oamenii in prima parte a prezentarii, diferenta e de o mila / galon fata de dieselul de la ML350 eu unu nu mai sunt fan motorina asa ca... benzina sa traiasca :) si eu am ajuns la intelepciunea asta vis a vis de diesel, dar ce te faci cu impozitul la motoarele peste 3 litri....290 ron pt fiecare 200cm3.....este ceva pe care eu, mental. nu sunt dispus sa-l accept...poate sunt defect .....daca ar face si un benzinar pina in 3 litri...... LE: daca ma uit bine in semnatura ta vad ca tu esti mai ingaduitor cu motoarele peste 3 litri :grin: http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiutaus Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Noul WK o frumusete... nu e panica frate, ca imi iau benzinar, asa cum sciu oamenii in prima parte a prezentarii, diferenta e de o mila / galon fata de dieselul de la ML350 eu unu nu mai sunt fan motorina asa ca... benzina sa traiasca :) salut, vrun motiv anume de ce nu mai esti fan motorina?nu de alta,dar si eu mi-am luat de curand un rubicon pe benzina si ma intrebam daca nu era mai destept sa iau unul din europa diesel.poate sti ceva ce nu stiu eu relativ la a avea unul in romania pe benzina.:) Adi. "IF YOU CAN READ THIS ROLL ME OVER!!!" 2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON,Warn Powerplant HD,AEV snorkel,Bushwacker corner guards,SmittyBuilt SRC rocker guards,bari fata+spate Rugged Ridge XHD cu storage ends si tire carrier,CB radio Midland 5001z+antena 4feet Firestick. 2008 SUZUKI BOULEVARD M50-MOTO 2008 Chevrolet Express 2500 cargo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Vad ca nimeni nu e deranjat ca nu are punti ci suspensii independente. Cel putin eu asa vad. Cei de la Nissan (ma refer la cei de la topicul Nissan!) sunt foc si para ca noul Patrol e cu independente. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Noul WK o frumusete... poate pt ca GC a fost intotdeauna vazut ca un suv iar patrol-ul a fost mereu un off-road,parerea mea. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Noul WK o frumusete... salut, vrun motiv anume de ce nu mai esti fan motorina?nu de alta,dar si eu mi-am luat de curand un rubicon pe benzina si ma intrebam daca nu era mai destept sa iau unul din europa diesel.poate sti ceva ce nu stiu eu relativ la a avea unul in romania pe benzina.:) Adi. Adi, atata timp cat pun motoare VM, prefer sa iau benzina. Am 3 masini pe benzina in acest moment si nu vad nici o diferenta cand merg la pompa cum ca as platii mai putin pentru motrina, masinile noastre (4x4) oricum consuma indiferent ca e motorina sau benzina. altcineva ma intreba de impozit... sincer nu am probleme cu taxele si impozitele pe motiv ca am masinile pe firma de la vecini... :D ca GC-ul este vazut de posesorii de Renault / Nissan drept un SUV ... probabil ca asa si este, nu am nimic cu alte marci, dar cand iti place ceva ... ramai la acel brand, ce am face daca toti am cumpara numai patrol? fiecare cu ce vrea sa faca cu masina sincer. Ura, Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiutaus Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Adi, atata timp cat pun motoare VM, prefer sa iau benzina. Am 3 masini pe benzina in acest moment si nu vad nici o diferenta cand merg la pompa cum ca as platii mai putin pentru motrina, masinile noastre (4x4) oricum consuma indiferent ca e motorina sau benzina. altcineva ma intreba de impozit... sincer nu am probleme cu taxele si impozitele pe motiv ca am masinile pe firma de la vecini... :D ca GC-ul este vazut de posesorii de Renault / Nissan drept un SUV ... probabil ca asa si este, nu am nimic cu alte marci, dar cand iti place ceva ... ramai la acel brand, ce am face daca toti am cumpara numai patrol? fiecare cu ce vrea sa faca cu masina sincer. Ura, da,ai dreptate intr-adevar.daca nu se observa nici o diferenta la pompa,atunci normal ca dispare pe undeva si interesul sporit pt diesel. De impozit,habar nu am cat e si cum e,doar din auzite.Auzisem ca e sau va fi mare de anul asta si nu vreau sa comentez pe subiect.asta e,dar ma bucur ca gasiti modalitati de a evita "ingenioasele" metode de a strange bani la buget:) si apropo de loialitatea sau pasiunea mai bine zis pt o marca anume,aici subscriu.Amin!...chiar ieri am fost intr-o tura cu niste amici din Calgary Jeep Association din oras de la noi si a fost superrrrr..am chiar reusit sa-mi rup rear pass fender.Asta e...si la masina noua..nici nu am indraznit sa le zik la nimeni:) La Multi Ani la toti... Adi. "IF YOU CAN READ THIS ROLL ME OVER!!!" 2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON,Warn Powerplant HD,AEV snorkel,Bushwacker corner guards,SmittyBuilt SRC rocker guards,bari fata+spate Rugged Ridge XHD cu storage ends si tire carrier,CB radio Midland 5001z+antena 4feet Firestick. 2008 SUZUKI BOULEVARD M50-MOTO 2008 Chevrolet Express 2500 cargo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Salutare, Astazi am fost la salonul auto de la Montreal si va supun atentiei cateva poze de la standul Jeep cu noul Grand Cherokee si nu numai 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Continuare poze 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Ai spus mai sus ca WK = Grand Cherokee....... De la ce vin initialele " WK " ? :tk REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Ai spus mai sus ca WK = Grand Cherokee....... De la ce vin initialele " WK " ? :tk De la ce vin initialele WK nu stiu exact. WK este codul platformei pe care este construit Jeep Grand Cherokee, iar WK2 se numeste paltforma pe care este construit noul Grand Cherokee, platforma pe care este consturuit si noul Mercedes M precum si Dodge Durango. http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Noul WK o frumusete... Ok, multam ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Noul WK o frumusete... As mai adauga ca wk fabricat in europa, la uzinele magna steyer din gratz, austria se mai numeste wh. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Noul WK o frumusete... .... WK2 se numeste paltforma pe care este construit noul Grand Cherokee, platforma pe care este consturuit si noul Mercedes M precum si Dodge Durango. Sti, ma batea gandul la noul Durango, dar e WK tot, mai putin masca fata. Si aici apare dilema: ori GC-ul are dimensiuni mai generoase, ori Durango 2011 le are mai mici fata de 2009 ... daca e asa ... cam naspa. chiar imi place autobuzul asta pe care il am, si ma gandeam ca modelul 2011 va fi altceva (vezi noul RAM care intradevar e cu totul si cu totul alta masina, dar respectand dimensiunile initiale). Ura Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate