ADP246 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Buna tuturor! La Multi Ani si tot ce va doriti in noul an! Sunt nou pe forum,dealtfel este primul meu post pe aces forum; Am achizitoinat de curand un RRS,cel de la titlu,are 113.000km reali,si sunt multumit de el,chiar daca anterior am avut masini din alta clasa cu mai multi cai putere,etc;ma declar multumit de masina si intrebarea mea ar fi,daca modelul de mai sus are ceva probleme generale,sau ce ati intampinat voi cu masinile voastre,etc! Eu stiu ca este o masina super luxoasa care indeplineste mai toate conditiile+cele off-road! Deocamdata merge perfect,nu am avut pb deloc,dar este bine de stiut daca ar exista ceva pb,cum au toate cate o 'hiba':wink: Nu stiu nici macar cine se ocupa de motorizarea celor de la Land Rover ,parca Ford:grin: Astept cu nerabdare parerile voastre/sfaturi de intretinere,etc;orice este binevenit si salutabil ;):h5 Multumesc anticipat!:cl Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate