Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) io am ramas paf: [url= ][/url] oare dupa cate beri l-a apucat vitejia pe tipul asta? Editat Mai 30, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Clar ca a baut mult.....dar nu pentru a intra la apa.....numerele din ce s-a vazut sunt englezesti.....si astia beau de rup.....dar gandeste cat a muncit omul la masina ca sa si iasa din lacul ala. :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 nebun de legat !!!! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 E cu motur diesel de opel 1,7 :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 nu vad snorkelu' pasagerilor :grin: sau respira-n sticla? :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Mie-mi plac astia, n-au uitat sa ridice prelata, in spate... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) Editat Mai 30, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 bun exemplul asta! offroadul e fun, dar si periculos daca nu il iei in serios :P deci? unde a gresit? ce s-a intamplat mai exact? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 tacere mare relativ la video-ul pus de max... chiar asa de fragila e puntea spate la sami? ca nu mi s-a parut un accident extraordinar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 puntea nu are nimic; arcurile-s franjuri :grin: modificarile il chinuiesc :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cornel Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 puntea nu pare a fi de sami eu zic ca e toyota are grupul pe mijloc ,ca sa vezi ce inseamna masina facuta pe genunchi pe punte au ramas doar amortizoarele toate bridele s-au rupt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cornel Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 are elicoidale fata spate :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Ce sa intamplat: in timp ce aluneca inapoi, a incercat un demaraj in forta. Suspensia fiind cu arcuri elicoidale, tot efortul de tractiune este in tirantii longitudinali. Aici apare un lant de slabiciuni - posibile parti care pot ceda: tirantii longitudinali - mai rar, suruburile de prindere pe axa si caroserie - mai rar, suportii de prindere pe axa si caroserie - cel mai probabil, pentru ca, daca tirantii si suruburile sunt fabricate conform unui anumit standard, suportii de prindere pot fi confectionati artizanal, cum se spune "pe genunchi la bordura". Concluzia: piesele nu trebuie confectionate artizanal, iar sudura trebuie facuta de un profesionist. Parerea mea! :oops: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 pe spate parca are lamelare :roll: puse pe punte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 pe spate parca are lamelare :roll: puse pe punte Se vad spiralele pe sasiu, dupa ce s-a rasturnat!!! :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Se vad spiralele pe sasiu, dupa ce s-a rasturnat!!! :P se vad si arcurile... :oops: se aude si acceleratia finala acum cand ai dezvaluit secretul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate