Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

...the yellow submarin.... acum zook

Vizitator jimny8

Postări Recomandate

Vizitator cornel
puntea nu pare a fi de sami eu zic ca e toyota are grupul pe mijloc ,ca sa vezi ce inseamna masina facuta pe genunchi pe punte au ramas doar amortizoarele toate bridele s-au rupt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa intamplat: in timp ce aluneca inapoi, a incercat un demaraj in forta. Suspensia fiind cu arcuri elicoidale, tot efortul de tractiune este in tirantii longitudinali. Aici apare un lant de slabiciuni - posibile parti care pot ceda: tirantii longitudinali - mai rar, suruburile de prindere pe axa si caroserie - mai rar, suportii de prindere pe axa si caroserie - cel mai probabil, pentru ca, daca tirantii si suruburile sunt fabricate conform unui anumit standard, suportii de prindere pot fi confectionati artizanal, cum se spune "pe genunchi la bordura". Concluzia: piesele nu trebuie confectionate artizanal, iar sudura trebuie facuta de un profesionist. Parerea mea! :oops:

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

pe spate parca are lamelare :roll: puse pe punte

Se vad spiralele pe sasiu, dupa ce s-a rasturnat!!! :P

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare