cristef75 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 cu 2 zile inainte de Craciun am :x ceva si-am lasat pe altul treaz sa conduca. rezultatul a fost un dezastru.linia masinii,sasiu, pute spate(cred) sunt compromise asa ca nu vreau sa incerc s-o repar. ce ma sfatuiti? o duc la remat si-o radiez sau recarosez(cum?)? :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Bine ca sunteti ok! Poti sa o dezmembrezi... Utile ar fi cateva poze www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Bine ca sunteti ok! Poti sa o dezmembrezi... Utile ar fi cateva poze dar vreau sa folosesc actele ce le am. nu vreau sa iau alta si sa platesc alta taxa de poluare. de dezmembrat o dezmembrez dupa ce iau alta. :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Dupa cum pui problema ... cred ca e rau !!! Dezmembrat=vinzi cateva piese ,rest-remat Recarosat=1500E(auto)+Manopera+taxe+spaga+timp pierdut....pot sa-ti spun mai multe la tel(manopera chiar daca o faci dumneata ,tot platesti un service autorizat) . Vanzare=bani obtinuti+ce cheltui....ai masica imediat fara dureri de ficati. SUCCES !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? cu 2 zile inainte de Craciun am :x ceva si-am lasat pe altul treaz sa conduca. rezultatul a fost un dezastru.linia masinii,sasiu, pute spate(cred) sunt compromise asa ca nu vreau sa incerc s-o repar. ce ma sfatuiti? o duc la remat si-o radiez sau recarosez(cum?)? bine ca poti sa povestesti!! masina se repara sau se inlocuieste ...... niste poze???? ca asa incercam sa te sfatuim si noi.. tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Nici cu recarosarea nu e asa simplu.Prima data intereseazate la RAR. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? nu stiiu ce inseamna la astia recarosare. sa aibe aceeasi culoare, aceeasi motorizare. sa fie tot montero sport sau poate fi si pajero sport(presup ca e aceeasi masina) :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Dupa cum pui problema ... cred ca e rau !!! Dezmembrat=vinzi cateva piese ,rest-remat Recarosat=1500E(auto)+Manopera+taxe+spaga+timp pierdut....pot sa-ti spun mai multe la tel(manopera chiar daca o faci dumneata ,tot platesti un service autorizat) . Vanzare=bani obtinuti+ce cheltui....ai masica imediat fara dureri de ficati. SUCCES !! pai ce manopera? vreau sa schimb cu totul. nu cred sa gasesc la 1500 acelasi model. :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Eu am facut recarosare acum 60 zile,deci: Masina ta lovita se prezinta la rar ptr indentificare si poze,se face o cerere pri care soliciti schimbarea caroseriei(aici tu trebuie sa ai masina care trbuie sa aibe acelasi caracteristici la caroserie "2 usi", acelasi model"mk2"},astepti acceptul de la sediul central,dupa care faci omologarea la rar.Motorul trebui pus dupa vechea masina Actele necesare: C.I masina lovita Acte de provenienta la masina{noua caroserie}de obicei anglia,dar o ei din BG Accept rar cetralBUCURESTI} Adeverinta service agreat pajero(aici te frige} Mai treb platita taxa de omologare 750 ron si spaga la greu Editat Ianuarie 3, 2011 de jantorero Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? deci nu pot sa schimb si motorul. multum frumos! :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) asa ar trebui sa arate modelul meu. masina este lovita in provincie si nu am avut cum sa fac foto. am coborat 2 de pe net poti sa o vinzi pe piese . de obicei se scot bani destul de ok acum cateva luni am cumparat sa am rezerva motor si cutie automata. dupa accident am pus in vanzare aceste piese si ...........nimic. atunci cum dracu sa dezmembrez masina cand nici piesele de rezerva nu le-am dat? Editat Ianuarie 3, 2011 de Astral :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Daca vrei sa o dezmembrezi stai mult pana iti recuperezi ceva bani din piese dar recuperezi destul de mult. Modelul pus de tine e de prin 99.Cam putine sunt in Ro, sa gasesti una.Prin BG sau Anglia gasesti.Chelesti sasiul incerci sa il indrepti unde e lovit ca se poate.Iei coaja de pe alta si e ca noua.nu iti trebuie nici un RAR sau alt ceva.Doar un pic de munca, si ramai cu piesele la vanzare....pana....e ca la flanco in rate......si pe termen lung :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Primo: bine ca nu ti s-a intamplat nimic. Secundo : te sfatuiesc sa recurgi la solutia recarosarii daca sasiul este deformat. Odata cu recarosarea se face si remotorizarea, asta spun din proprie experienta. Trebuie sa fie pusa problema asa cum se cuvine ... Oricum, o masina ca a ta nici din UK nu prea mai poti lua cu bni putini, din cate am vazut pe site-uri, masini bune iti iei cam la 2000 lire. Daca te apuci si o dezmembrezi, o sa ramai cu buza umflata, fara suparare. Sunt putine masinile ca a ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? @oldca..nu vreu sa te contrazic,.dar ce spui tu este istorie s-au schimbat multe intre timp ,mai ales la voi (VALCEA,unde au fost facute sim ceva arestari)ptr ca sa nu aibe omul probleme dau nr de tel de la recarosari,omologari,info,etc(RAR bucuresti)tel :0212027000(ing DORU SORIN)si info RAR buc0213181730 .Aici poti cere relati OFICIALE STIMA ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? :tk tuturor! :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Bine ca ai scapat. Cred ca cea mai buna solutie este sa cumperi alta si pe asta sa o tii de piese. Cea mai buna varianta este inscrisa pe Bulgaria si nu mai este stres cu taxele astea aberante... Daca este cu volan pe stanga si te hotarasti sa o dezmembrezi ma abonez la piesele ce tin de modificare pentru trecere de pe dreapta pe stanga. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? daca masina este montero sport, pot face recarosarea cu un pajero sport sau challenger? sunt identice, difera denumirea comerciala. :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Daca optezi pentru REMAT sau dezmembrare avem un coleg @NUCU din Tulcea care are masina exact ca a ta.Posibil sa fie interesat de ceva achizitii mai ales datorita faptului ca o foloseste la vinatoare,pescuit si off-road.Poti vedea pozele cu masina lui pe thread-ul cu MACIN 2009. Eu am o asemenea masina cu 2,5 TD din 99 si masina este fiabila si robusta si nu prea cad piesele .... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? m-am hotarat pt recarosare si am cumparat alta din anglia. intrebare: la ce sa ma astept cand voi schimba volanul pe stanga? se schimba greu? care sunt pasii? :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Nu poti sa faci recarosarea si sa-i lasi volanul pe dreapta? Ca sa iasa cum trebuie, e foarte multa munca. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Salut! Daca te ajuta cu ceva anul trecut am facut o recarosare la o masina mica(fiat bravo 1.9 jTD Euro 3) tot din aceleasi cauze: accident, dauna totala. Vreau sa va spun ca totul s-a facut de catre mine ca la carte, legal, fara spagi etc, iar masinile au fost identice, acelasi motor, aceleasi dotari, acelasi an de fabricatie. Conditia esentiala a fost mutarea motorului de pe masina lovita pe cea cumparata.( dar am auzit ca "se poate" si fara schimbare motor) Pasii: 1. Mers la Rar cu masina lovita pe platforma si cu actele de Germania a celei cumparate pentru identificare si aprobare dosar recarosare. Dosarul a fost trimis la bucuresti si am primit aprobarea dupa 5 zile. Din ce am inteles punctele comune trebuie sa fie in proportie de peste 90%, eu am avut 99%. Cost: 120 lei 2. Cautat service autorizat Rar in Cluj(au lista pe site: www.rarom.ro) pentru schimbarea motorului si obtinerea devizului cum ca s-a facut in service autorizat RAR(au facut schimburile si actele cam in 4 zile-cu programare). Costuri: 100 de lei platforma service-ului care a dus masina de acasa pana la service; 1.050 lei devizul (s-a schimbat motorul, lichide, curatat egr, resoftarea injectoarelor schimbata turbina, suporti de motor, etc 3. Facut din nou un dosar cu toate actele(deviz service autorizat, aprobarea de recarosare, brief-urile, CIV si talon) programare la RAR si facut carte noua cu itp valabil 2 ani. Carte a fost gata in 3 zile Cost: 700 lei 4. Mers la politie(aici nu mai tin minte exact) eliberat talon si mi-am pastrat nr vechi, facut asigurare, etc Cost: 450 lei Costuri totale: aprox 2.500 lei rotunjit, eu zic ca a meritat, la firma specializata mi-au cerut 1200 E, e drept ca se ocupau ei de tot. Bafta!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? partea cu recarosarea am rezolvat-o. vreau sa stiu acum daca e att de complicat sa schimb volanul pe partea stanga. mi-au ramas toate piesele(caseta directie,bord,etc....) de p masina lovita. :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? partea cu recarosarea am rezolvat-o. vreau sa stiu acum daca e att de complicat sa schimb volanul pe partea stanga. mi-au ramas toate piesele(caseta directie,bord,etc....) de p masina lovita. Este destul de complicat.eu am facut operatiunea la o vitara si a fost destul de simpatica lucrarea.Ai pm cu link-ul unde poti vedea si ceva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? Da, dar el se afla acum in situatia ideala pt schimbarea volanului de pe dreapta pe stanga : are masina donatoare cu tot ce-i trebuie ! Go for it !!! Si tine-ne la curent cu schimbarea, pas cu pas...........:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: am facut-o praf! remat sau recarosat? daca te pricepi la mecanica si dispui de conditiile necesare transplantului nu e greu.Va trebui same le faci bucati pe amandoua.Un sfat, schimba piesele pe rand una cate una,nu desfa tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate