Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un rahat numit FACEBOOK

Max

Postări Recomandate

Re: Un rahat numit FACEBOOK

Cand va conectat la Facebook de pe calculator, telefon mobil sau alt dispozitiv, Facebook-ul colecteaza date de la acel dispozitiv cu privire la browserul pe care il folosesti, locatia si adresa de IP cat si paginile pe care le vizitezi.

pai ce vreti daca facebook e facut de Mosad? :ha:

pe mine ma surprinde ca totusi ati pus link aici pe forum... :no

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

10 motive pentru a renunta la facebook ...

Este in engleza si e prea mare pagina s-o traduc. Dar daca sunteti pe facebook, stiti macar putina engleza.

http://www.rocket.ly/blog/posts/top-ten-reasons-you-should-quit-facebook.html

• Like 1
Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

LOL!

http://www.go4it.ro/internet/facebook-a-pierdut-informatiile-personale-a-milioane-de-utilizatori-8262944/

eu am certitudinea ca vrajeala asta doar ascunde furtul intentionat din partea Facebook a informatiilor personale... e manevra tipica de dezinfomare, sa scape smecherii de raspundere: ups, am lasat usa deschisa si mi-au intrat hotii in casa! :fk2

inainte sistemul construia o retea complexa de informatori + scule profi de supraveghere a maselor, cu costuri foarte mari, iar acum, dupa atata TV + fluoruri + chimicale de tot felul + prostie, oamenii se dau in gat singuri :ha:

si inca apogeul nu a fost atins, in curand oamenii vor face idiotenii si mai mari, decat sa-si puna viata "online" :old

Link spre comentariu

se pare ca la noi toata lumea le stie pe toate....facebook-ul e facut de Mossad.....controlat de americani.....samd

cine si-a facut cont acolo....a fost ca la starea civila...de bunavoie si nesilit de nimeni....asa ca nu vad de ce atatea bocete :grin:

tipic mioritic....

Link spre comentariu

Un rahat numit FACEBOOK.

Aproape toata lumea stie acum ce inseamna Facebook-ul.

Multa lumea il foloseste.

Deja au aparut expresi de genul "Daca nu esti pe Facebook, nu existi"

Il folosesc si eu astfel incat am ajuns la niste concluzii destul de clare.

Multa lume este obsedata de a avea cat mai multi "prieteni" in lista astfel incat "cer prietenia" aproape oricui in mod direct sau folosind cele mai banale sau penibile pretexte. Desi nu castiga nimeni nimic avand o lista cu o gramada de "prieteni", totusi unii sut obsedati sa o aiba. Asa cum e cu numarul de posturi de pe un forum.

E penibil ca sa "ceri prietenia" oricui si oricum, chiar daca nu ai nici o idee despre celalalt si mai ales data tu nu ii pui la dispozitie anumite date despre tine pt ca celalalt sa isi de-a seama daca are ceva in comun cu tine.

Un alt rahat de care vreau sa spun este si fatul ca unii obsedati de facebook isi bat joc de intimitatea altor oameni postand poze si informatii in numele lor, creand diverse grupuri care mai de care mai stupide si ma baga si pe mine in lista acestor grupuri FARA NICI MACAR ca sa ma intrebe.

Tocmai am venit din micul concediu de Revelion iar inbox-ul meu era plin de sute de mesaje de rahat de la o gramada de necunoscuti care ii urau sanatate si la multi ai lui Huidu. Bai fratilor...ma doare in fund de Huidu! Si pe el ii doar in fund de voi cu sigurata.

NU ma mai bagati in nici un astfel de "grup" .

NU mai creeati "grupuri" in numele meu.

NU imi mai dati sute de invitatii ca sa joc tot felul de jocuri jenante si penibile.

NU ma mai invitati ca sa ma bag la o gramada de "cauze" ca "protejati cainii cu trei coaie"

Nu vreau sa imi pierd tipul stergand permanent sute de mesaje ABSOLUT INUTILE.

Ce faceti voi e SPAM. Nu inteleg cum oameni in toata firea fac atatea rahaturi de genu acesta. Intelegeam daca fiul meu de 11 ani face asa ceva dar cand un adult face asta nu mai inteleg.

Oricine imi va mai face asa ceva il voi sterge din lista mea de prieteni.

Deja am iceput asta.

Daca voi nu aveti de lucru si va pierdeti atata vreme in mod inutil pe facebook, nu ii obligati si pe altii ca sa o faca.

Cei de pe forum care se simt cu musca pe caciula ii rog ca sa inceteze cu SPAM-ul.

probabil cel mai indicat ar fi sa-ti stergi contul definitiv cum am facut si eu

o s fi de o mie de ori mai linistit....

Link spre comentariu

probabil cel mai indicat ar fi sa-ti stergi contul definitiv cum am facut si eu

o s fi de o mie de ori mai linistit....

Am dezactivat contul deja. De sters nu se poate sterge.

Link spre comentariu

se pare ca la noi toata lumea le stie pe toate....facebook-ul e facut de Mossad.....controlat de americani.....samd

cine si-a facut cont acolo....a fost ca la starea civila...de bunavoie si nesilit de nimeni....asa ca nu vad de ce atatea bocete :grin:

tipic mioritic....

si vizionat la comun de KGB si SRI, seara de la 19.50 pana la 20.31

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Un gunoi numit FACEBOOK, mai exact. O pierdere inutilă de timp, timp să sortezi poze, să pui poze, să etichetezi sau sa cauți prin albume, să citești comment-uri idioate la care trebuie sa dai sau să nu dai acceptul. Nu mai vorbesc de cretinoidul check-in pe care toată lumea e disperată să-l folosească.

Mi-am dezactivat contul în noiembrie 2011 ... fără să clipesc (tot din cauză că mă disperau cu e-mail-urile - "5 prieteni își sărbătoresc ziua de naștere ..." - "prieteni" care de fapt erau cunoștințe de-ale unor cunoștințe de-ale mele - sau "ai primit..."), mă lasă rece că le-au rămas câteva poze și date pe server, măcar stau mult mai liniștit acum.

Astea sunt bălării ... făcute să-ți consume inutil viața. Prietenii adevărați sunt cei cu care poți să vorbești la telefon oricând ai nevoie. Scuzele cu "îmi ajută să-mi regăsesc colegii" - îl mai știi pe unul (fost coleg) care-i mai știe pe 3 care-i mai știu pe 7 din ei ... dai câteva telefoane și ai ajuns la ăla care te interesează. Deși dacă-ți era prieten așa bun, putea să te afle el ... așa că pentru mine nu ține asta. Nu cred că FB e făcut de Mossad/FBI/CIA/DEA/KGB dar cred că există mari interese să ființeze în continuare. Vorba cuiva de mai sus, cu costuri infinit mai mici se pot afla rapid multe info despre cineva, oricine ar fi el, oricând. Chiar și unde se află dacă își dă checkin ca idiotul peste tot.

Mi se pare o unealtă jegoasă, care speculează exact ceea ce are omul mai urât în el, adică: ipocrizie, narcisism, grandomanie, lipsă de bun simț ... etc. Oamenii, pe facebook, simt nevoia să fie apreciați, să se laude cu ce-au făcut sau cu ce fac (în imagini, filmări și prin apartenența la diverse cauze), să arate tuturor în ce localuri, stațiuni, merg ei (cu checkin) s.a.m.d., sau curiozitatea idioată îi împinge să iscodească-n stânga și-n dreapta ce au mai făcut, văzut, auzit, ceilalți ... din lipsă de ocupație.

De parcă ar fi ceva interesant. E doar iluzia că devii important. Mă și mir de cât de bine e construit, de le-a intrat drogul ăsta numit FACEBOOK în sânge oamenilor, într-un asemenea hal în care majoritatea petrec/pierd ore în șir, zilnic pe acest gunoi de pagină web. Ore din viața lor, care nu se întorc. NICIODATĂ!

Contul meu de FB a fost activ cred, 1 an, avusesem și pe hi5 un cont ... am renunțat la ele și totuși exist. Și am prieteni și o viață foarte frumoasă și fără FB. Și nu pot înțelege, în ruptul capului, cum te poate ajuta gunoiul de FB în viață! Poate doar dacă n-ai o viață.

Numai bine!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Total de acord cu tine mita31.Oalta unealta care iti controleaza viata :grin:

Si eu l-am dezactivat cateva luni in urma,nu mai stiu exact.

• Like 1
Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

"Feisbucul" asa cum zice romanul , a fost creeat cu foarte multa perversitate.

Dincolo de placerea de a relua contactul cu oameni de care nu mai stii nimic de 10-20 de ani (personal am avut placerea asta) ,dincolo de marketingul agresiv sau profiturile colosale obtinute cu ajutorul acestui SISTEM , din pacate este un intrus pervers deoarece:

-iti rapeste total dreptul la viata privata ,in special daca va fi folosit suplimentar pe un mobil.

-indiferent cate restrictii pui la cont, tot se vor gasi setari sau stiu eu ce update-uri care vor sari peste astea mai devreme sau mai tarziu.

-din pacate pe facebook ,la fel ca si google sau alte motoare de cautare ,odata intrat in calculatorul tau ,pe langa tiparul care deja ti se face imediat, baietii in functie de locurile pe unde umblii (la propriu sau figurat) sa zicem ca devii un pic...previzibil in actiuni sau reactii.

Credeati ca de fiecare data cand calculatorul se misca mai greu e de vina el ca e mai vechi sau furnizorul de internet? :ang1

Pana la urma cred ca cel mai bun loc in care nu poti fi previzibil,urmarit sau agasat de tot felul de imbecili ramane acea masina 4x4 plecata la sfarsit de saptamana pe coclauri si prin padure :cort...PAREREA MEA .

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Pana la urma cred ca cel mai bun loc in care nu poti fi previzibil,urmarit sau agasat de tot felul de imbecili ramane acea masina 4x4 plecata la sfarsit de saptamana pe coclauri si prin padure :cort...PAREREA MEA .

Și asta depinde foarte mult de desimea pădurii sau altitudinea coclaurilor, ținând cont de faptul că puțin deasupra, "acoloșea", mișună tot felul de sateliți dubioși:ps.

Da` nu-i probleme frate, măcar acolo ne simtem bine!:h5. Și e un pic mai mult decât o iluzie de libertate, ai libertatea de a-ți alege drumul:1100643094:, de a fotografia și filma peisaje superbe:ft, de a face o prietenească cu :cort, grătar și distracție pe cinste :2dr. Departe de internet și Facebook, poluarea și aglomerația căcăcioase de la oraș.

Numai bine!

Editat de mita31
Link spre comentariu

curiozitatea a omorat pisica :grin:

v-ati facut conturi pe feisbuc...pe hifive....si acum va plangeti ca va toaca la cap cu mailuri si alte incetineli in funct computerului....lipsa de intimitate...etc

asa va trebuie :ha::ha::ha::ha::ha:

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

pe 12 mai 2011

"se pare ca la noi toata lumea le stie pe toate....facebook-ul e facut de Mossad.....controlat de americani.....samd

cine si-a facut cont acolo....a fost ca la starea civila...de bunavoie si nesilit de nimeni....asa ca nu vad de ce atatea bocete

tipic mioritic...."

cu o pagină înainte ...

.... și peste 2 ani și o lună:

"curiozitatea a omorat pisica :grin:

v-ati facut conturi pe feisbuc...pe hifive....si acum va plangeti ca va toaca la cap cu mailuri si alte incetineli in funct computerului....lipsa de intimitate...etc

asa va trebuie :ha::ha::ha::ha::ha:"

Ce-mi place mie consecvența ta domn`e ... și mai mult, subtilitatea, ești teribil! :ha::ha::ha:

Numai bine!

Link spre comentariu

facebook-ul are la baza o idee minunata.

dar, ca orice lucru ce da in comercial, s-a transformat. ca sa scoata bani, se bazeaza pe citeva defecte umane: ingimfarea, invidia, credulitatea si nu in ultimul rind, prostia.

din punctul meu de vedere este un business de succes.

nu te obliga nimeni sa-ti faci cont si nu te obliga nimeni sa accepti toate prostiile. eu am avut, vreo 4 ani de zile, 2 prieteni pe fb. abia recent am mai adaugat si pe altii.

asta cu spionita cronica este boala grea. treziti-va, baza de date cu adrese si cnp-uri este publica. aveti carduri bancare, aveti carduri de ratb. mai rau, aveti telefoane mobile, unele cu gps, care trimit locatia catre dracu-stie-cine. folositi internet banking? :ha:

nu ai nevoie de fb ca sa dai de cineva. nici macar de un telefon mobil nu ai nevoie. mai tineti minte cum ne intilneam inainte de era "gsm"? ne intilneam la timp, nu intirziam, eram parolisti. citi aveti 2-3 telefoane, cu 7 numere... chiar va sint utile? eu am invatat ca daca vrea (nu ca doreste si nu poate) cineva sa ma contacteze, o va face pe unicul si singurul numar de telefon pe care il am. :mrgreen:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Un site de spalat rufele in public!

Un om la locul lui nu are nevoie de asa ceva!!!

Asta este parerea mea despre facebuc-ul asta. N-am avut cont si nici nu-mi trebuie vreodata asa ceva.

Editat de mac01
Link spre comentariu

si care-i problema...e idea mea pe care o am ....o sustin...si o voi sustine

v-ati bagat capul acolo...v-ati prins urechile....si dupa....vai...ce rahat e feisbucu asta....:ha::ha::ha:

sa va umple de spam....altadata sa nu va mai bagati :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

si care-i problema...e idea mea pe care o am ....o sustin...si o voi sustine

v-ati bagat capul acolo...v-ati prins urechile....si dupa....vai...ce rahat e feisbucu asta....:ha::ha::ha:

sa va umple de spam....altadata sa nu va mai bagati :ha::ha::ha:

OFF-TOPIC: Mesaje 4,000 ! la mai multe!

Link spre comentariu

Ca orice mocaciune , vine la pachet si cu lucruri mai putin placute. Sa stiti ca multe invitatii la jocuri sau de apratenente la grupuri ...sau de aplicatii ciudate , se transmit automat , fara ca cineva sa fi avut intentia asta. Daca cineva din lista de prieteni joaca ceva pe FB , aleator , la o parte din prietenii din lista lui se va transmite o invitatie din oficiu ...ca nu se stie cine pune boticul.

Daca un prieten al unui prieten , posteaza ceva si prietenul tau distribuie si ajunge pe pagina ta , accesand respectiva pagina , vei intra pe profilul celui care a initiat actiunea , pe care probabil nu il cunosti , si la care se poate sa se transmita o cerere de prietenie sau de intrare in oarece aplicatie. Asa functioneaza un site de socializare. Se spune ca daca intri pe un asemenea site , vrei sa socializezi si trebuie sa inghiti si lucruri neplacute. Cand mergi pe o terasa cu prietenii ( cu scopul de a socializa cu vagaboante imbracate sumar ) poate sa vina si vreuna nespalata si fara dinti in gura ...ca si ea vrea socializare. Asta nu inseamna ca trebuie invitata la masa.

Si cum ma stiti , mai slobod in expresii si iute de "dejte " , am avut recent o mica altercatie cu adminii FB-ului din care am realizat ca sunt flexibili , totusi.

Era un articol legat de ascensiunea lui Hitler la putere care a fost sustinuta de mari grupuri financiare ( chiar si la vremea aceea ) gen Daimler ( care i-a dat banuti si masni) , Hugo Boss ( care a facut avere croind uniformele SS ) si inca cateva . Amintindu-mi de chestia cu ministrul Sova , am atras atentia ca atunci cand acesta a spus ca totusi , evreii din Romania nu au avut asa mult de suferit de pe urma Holocaustului ( lucru adevarat dealtfel , raportat la suferintele evreilor din Germania , Austria si alte tari europene ) . Atunci au sarit toti reprezentantii lumii evreiesti la gatul lui Sova , de a trebuit sa isi ceara ala scuze publice si sa isi puna cenusa in cap ca " spumegau " toti evreii la auzul " magariei " spuse de un oficial roman.

Eu nu am facut decat sa sesizez faptul ca toti evreii bogati din America ( inclusiv proprietarul FB ) , detin cate un Daimler ...si probabil se imbraca beizadelele lor si de la Hugo Boss si nimeni nu spumega de furie pentru asta.

CE credeti voi ca s-a intamplat ? Mi-au suspendat contul pentru 12 ore si mi-au sters postul :uameni. Va dati seama , carele eu , cu dreptatea de partea mea , cu dovezi irefutabile in tolba ...spume ce m-au apucat . Si am intrat " miseleste as spune ..dar justificat din punctul meu de vedere :mrgreen: " ...pe alte conturi ...si mi ti i-am porcait cum mi-a venit din varful " dejtelor " ... un fel de JurasikMan Unchained - versiunea FB 2013 . Pai ce ziceti voi ca mi-au dat mesaj ,pe i-meilitza, ca pot intra pe contul meu , numai sa ma linistesc , ca le stric afacerea cu publicitate , numite FB .

Deci sunt flexibili , dom'le. :ih

In alta ordine de idei , orice postezi pe FB , ca si in cazul unei declaratii date la Politie , va fi scos din context si folosit impotriva ta decate ori va fi necesar.

Nu puneti poze prea multe cu viata voastra , cu prietenii vostri , cu casa voastra , pentru ca ideea de "intimitate" pe net este o gluma proasta. Chair daca setarile contului vostru nu permit persoanelor necunoscute sa acceseze fotografiile personale , prietenii vostri o pot face , si daca acestia dau "like" sau "distribuie" si ei nu au seratile de "intimitate" ...s-a dus naibii siguranta grupului si tot mapamondul va vede cum va luati voi cafeaua dimineaza in chiloti si cu burdihanul la vedere.

Link spre comentariu

Am si eu cont de facebook si sunt de acord cu titlul topicului... acum pe facebook nu mai pui o poza cu tine sa te vada lumea si sa va gasiti mai usor... mai nou pe facebook dau check-in toti dobitocii,exemplu: -cafea.. cu x,y,z , baitza, la masa . pana jos , la scoala , se simte trist.. se simte iubit.. etc etc, da fratee,ce ma intereseaza pe mine ce faci tu.. cand da gol steaua la fel.. ii PLIN,PLIN,PLIN (goool steauaaa). da oameni buni,am si eu televizor..daca ma intereseaza ma uit la televizor si stiu cat ii.. daca nu inseamna ca nu ma intereseaza..

Link spre comentariu

... acum pe facebook nu mai pui o poza cu tine sa te vada lumea si sa va gasiti mai usor...

Mai naspa este ca lumea pune poze si cu altii, fara acceptul lor. Aparand astfel pe mai multe conturi, cu softurile de detectie a fetei poti fi usor puricat si "inregistrat" la dosar. Aproape ca nici nu mai trebuie sa ai cont personal pe feisbuc, ca te-a "rezolvat" deja sistemul.

In alta ordine de idei... misto, nu?!

http://www.mediafax.ro/cultura-media/facebook-afirma-ca-sua-au-cerut-mii-de-informatii-despre-utilizatorii-sai-in-2012-compania-protejeaza-agresiv-datele-utilizatorilor-sai-10971035

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare